top

Bluze pentru bicicletă damă

Puloverele de ciclism pentru femei sunt o alegere bună pentru a pedala la temperaturi ușor mai scăzute. Tăieturile confortabile și stilul modern sunt excelente pentru drumeții scurte și excursii mai lungi. Descoperiți hanorace de ciclism pentru femei de la mărci de top!
View as Grid List

61 Produse

 1. -14%
  Hanorac ciclism femei Rocday Patrol - red

  Lista de dorințe

 2. -14%
  Hanorac ciclism femei Rocday Camber - melange/burgundy

  Lista de dorințe

 3. -14%
  Hanorac ciclism femei Rocday Camber - melange/black

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Bluza de corp femei Brubeck Cooler L/S - red

  Lista de dorințe

 5. -21%
  Hanorac ciclism femei Rocday Line - melange/burgundy

  Lista de dorințe

 6. -40%
  Hanorac ciclism femei Rocday Line - melange/navy

  Lista de dorințe

 7. -21%
  Hanorac ciclism femei Rocday Patrol - burgundy

  Lista de dorințe

 8. -15%
  Hanorac ciclism femei Rocday Patrol - black

  Lista de dorințe

 9. -34%
  Hanorac ciclism femei ION Scrub LS - black

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

61 Produse

Ștergere

Bluzy rowerowe damskie na chłodniejsze dni

Puloverul de ciclism pentru femei este esențial în garderoba fiecărui ciclist. Acesta va funcționa excelent la temperaturi ușor mai scăzute, oferind confort termic și comoditate în timpul mersului pe bicicletă. Modelele variate fac ca hanoracul de ciclism să poată fi purtat pe tot parcursul anului. Cele mai groase sunt o alegere excelentă pentru sezoanele de tranziție, când vor proteja eficient împotriva frigului. Iarna, pot fi folosite ca strat izolator suplimentar sub o jachetă exterioară. Modelele mai subțiri sunt alegerea optimă pentru diminețile și serile de vară. Atunci când plec devreme, un hanorac de ciclism pentru femei va fi modalitatea optimă de a rămâne confortabil. Cele mai ușoare modele din materiale care oferă o respirabilitate ridicată și o absorbție instantanee a umezelii pot oferi o protecție suplimentară împotriva soarelui.

Ce distinge un hanorac de ciclism pentru femei?

Modelele de ciclism pentru femei sunt, în primul rând, o croială confortabilă, adaptată la silueta feminină. Modelele pentru femeile pasionate de off-road tind să prezinte un stil mai casual. Acestea oferă un grad ridicat de libertate de mișcare și permit punerea mai ușoară a protecțiilor. Pentru femeile pasionate de șosea, o alegere mai bună ar fi modelele mai mulate, realizate din material foarte flexibil. Grație croielii lor strânse, acestea vor oferi o aerodinamică mult mai bună, ceea ce este extrem de important atunci când se merge la viteze mai mari. Hanoracul de ciclism pentru femei se deosebește de modelele "normale" pentru a asigura un confort maxim de mers în alte caracteristici de croială. Acesta are adesea un spate ușor alungit, astfel încât să nu se ridice prea mult atunci când vă aplecați în timp ce pedalați. Acest lucru asigură o mai bună protecție a spatelui împotriva răcelii. În plus, atunci când ne întindem mâinile spre volan, mânecile se ridică adesea la hanoracele clasice. Acesta este motivul pentru care acestea sunt ușor alungite în modelele concepute special pentru cicliștii de sex feminin. În magazinul 8a.ro, punem la dispoziție o gamă largă de modele, în special pentru pasionații de ciclism de sex feminin. O parte semnificativă a gamei cuprinde hanorace de ciclism pentru femei pentru pasionatele de ciclism montan și off-road.