top

Bluze de escaladă damă

Hanoracele de alpinism pentru femei au o croială care oferă o libertate maximă de mișcare atunci când mergeți în vârf. Concepute special pentru femei, aceste modele vă permit să vă protejați confortabil de frig în timpul activităților.
View as Grid List

58 Produse

 1. -3%
  Hanorac femei Ortovox Fleece Hoody - autumn leaves

  Lista de dorințe

 2. -3%
  Hanorac femei Patagonia R2 TechFace Hoody - belay blue

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Hanorac escaladă femei Wild Country Flow Hoody - petrol

  Lista de dorințe

 4. -24%
  Hanorac cu gluga femei La Sportiva Retro Hoody - black

  Lista de dorințe

 5. -15%
  Hanorac Black Diamond Crux Hoody - wild rose

  Lista de dorințe

 6. -24%
  Hanorac cu gluga femei E9 Aida - agata

  Lista de dorințe

 7. -21%
  Hanorac trekking femei Maloja Sunflower - glow multi

  Lista de dorințe

 8. -24%
  Hanorac Black Diamond Summit Scribble Hoody - black

  Lista de dorințe

 9. -26%
  Hanorac femei Edelrid Spotter Crew - olive

  Lista de dorințe

 10. -24%
  Hanorac cu gluga femei Edelrid Spotter Hoody - petrol

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

58 Produse

Ștergere

Pulovere de alpinism pentru femei - mai mare sau mai puțin frig

Ești îngrijorat că ziua de primăvară ar putea fi rece? Poate că sunteți în căutarea a ceva pentru toamnă? O gamă largă de hanorace de alpinism este o garanție că veți găsi un model potrivit pentru condițiile meteo actuale. Oferim bluze de trening perfecte pentru serile de vară, precum și pentru temperaturile mai scăzute din toamnă. Datorită lor, vă veți asigura confortul termic atunci când vă cățărați. Multe hanorace au și o glugă, care va fi utilă, de exemplu, pentru a proteja capul partenerului de frig în timpul siguranței. O astfel de protecție împotriva răcelii va face mai plăcută orice excursie de cățărare pe stânci. Hanoracele de alpinism pentru femei cu fermoare permit o ventilație rapidă. Atunci când începeți să aveți senzația de supraîncălzire, desfaceți o îmbrăcăminte pentru a susține circulația aerului. Acest lucru reduce riscul de acumulare excesivă de aer cald sub stratul de material.

Puloverele de alpinism pentru femei înseamnă o construcție optimă și rafinată.

Cățăratul este un sport care necesită o mare precizie a mișcărilor. Acesta nu trebuie să fie perturbat de o ținută nepotrivită. De aceea, designerii de hanorace din oferta magazinului acordă atât de multă atenție încât să nu le împiedice. Tăieturile modelelor au fost concepute pentru a se potrivi perfect cu figura feminină. Ele se adaptează la mișcările făcute de utilizator, ceea ce reprezintă o caracteristică extrem de importantă atunci când se țintește în top. În plus, straturile indirecte de cățărare sunt adesea îmbogățite cu elastan, ceea ce le crește capacitatea de întindere. Combinația acestor caracteristici face ca extinderea mâinii să fie confortabilă pentru a prinde o altă aderență. Acest lucru va sprijini o escaladă eficientă de diferite niveluri.

Pulovere de alpinism pentru femei - avantajele fibrelor de bumbac și ale altor materiale folosite

Nu încape îndoială că majoritatea elementelor de cățărare din garderobă sunt realizate cu ajutorul bumbacului. Este justificat. Aceste fibre naturale asigură o respirabilitate adecvată. Astfel, un strat indirect realizat din ele, datorită circulației aerului oferite, reduce riscul de supraîncălzire. În plus, bumbacul este, de asemenea, plăcut pentru piele, ceea ce îl face să nu fie iritant. Acest lucru asigură confortul atunci când purtați un hanorac pentru ore lungi. Acest material este adesea întărit de materiale sintetice. Cu un adaos de poliester sau nailon, hanoracele de alpinism pentru femei se comportă mai bine atunci când sunt în contact cu roca. Acest lucru vă va permite să le folosiți pentru mai mult timp. Poliesterul menționat mai sus face ca întregul să aibă grijă de respirabilitate. Nivelul său va fi adecvat pentru a experimenta un climat plăcut la nivelul pielii în timpul provocării de alpinism. Compoziția corectă a materialului vă va permite să vă bucurați de un strat indirect funcțional.

Pulovere de alpinism pentru femei - design

În timpul activităților în aer liber, vă puteți bucura și de o ținută rafinată. Hanoracele de alpinism pentru femei disponibile în magazinul nostru vă vor ajuta. Alegerea culorilor le face să atragă atenția iubitoarelor de escaladă pe perete vertical. Designul interesant este, de asemenea, rezultatul graficii folosite sau al logo-ului producătorului care se încadrează perfect în construcție. Bineînțeles, avem și ceva potrivit pentru entuziaștii clasici. Modelele navy sau negru sunt propuneri atemporale pe care le puteți combina cu ușurință cu alte articole vestimentare. Magazinul 8a.ro vă oferă hanorace rafinate atât din punct de vedere tehnic, cât și vizual. Cele mai multe dintre ele vor funcționa perfect și în viața de zi cu zi. Le puteți folosi în timpul picnicurilor în natură sau al întâlnirilor cu prietenii. O completare perfectă a ținutei de alpinism vor fi și pantalonii și tricourile de înaltă calitate disponibile în magazinul nostru.