top

Bluze de escaladă bărbaţi

Hanoracele de alpinism pentru bărbați sunt o necesitate pentru îmbrăcămintea fiecărui alpinist pentru zilele mai reci. Tăietura confortabilă, libertatea totală de mișcare și materialele care asigură izolarea necesară reprezintă combinația optimă de caracteristici.
View as Grid List

103 Produse

 1. -3%
  Hanorac barbati Ortovox Fleece Hoody - dark pacific

  Lista de dorințe

 2. -32%
  Hanorac cu gluga Rab Dihedral Hoody - ink

  Lista de dorințe

 3. -35%
  Hanorac escaladă Nograd Nograders Hoodie - grey

  Lista de dorințe

 4. -19%
  Hanorac cu gluga Wild Country Flow Hoody - petrol

  Lista de dorințe

 5. -20%
  Hanorac cu gluga La Sportiva Retro Hoody - black

  Lista de dorințe

 6. -29%
  Hanorac Nograd Pocket Sweat - purple/purple

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

103 Produse

Ștergere

Men's cățărare bărbați sweatshirts pentru entuziaști de rock și boulder

Deși hanoracele de alpinism pentru bărbați nu diferă foarte mult de modelele tradiționale, există câteva caracteristici care trebuie să iasă în evidență pentru a-și îndeplini bine funcția în timpul călătoriilor pe stânci. Libertatea deplină de mișcare este de departe cel mai important aspect al hanoracilor de alpinism. Indiferent de distanța pe care trebuie să o parcurgeți pentru a ajunge la următoarea apucătură, hanoracul nu trebuie să fie în niciun moment un obstacol. Producătorii obțin acest efect în două moduri diferite. În primul rând, hanoracele de alpinism pentru bărbați pot avea o croială perfect adaptată. Dacă mânecile sunt cusute corespunzător, indiferent de modul în care lucrează mâinile, întregul lucru nu se va întinde și nu vă va limita libertatea. Acesta este motivul pentru care brandurile de top acordă atât de multă atenție pregătirii minuțioase a modelelor. A doua metodă este de a folosi un material extrem de elastic. Datorită acestuia, chiar și hanoracele de alpinism pentru bărbați ușor mai mulate urmează perfect fiecare mișcare și nu o restricționează în niciun fel în același timp.

Puloverele de alpinism pentru bărbați sunt de un confort maxim.

Cercetați un strat izolator ușor pentru o excursie la stânci în anotimpurile de tranziție ale anului și în timpul verii? Aveți nevoie de îmbrăcăminte confortabilă și funcțională pentru zilele de odihnă? Sunteți un fan al escaladei în căutarea unui hanorac versatil care să asocieze această activitate minunată? Dacă ați răspuns afirmativ la oricare dintre aceste întrebări, atunci sunteți în locul potrivit. Magazinul 8a.ro vă oferă hanorace de alpinism pentru bărbați pentru multe aplicații. Cu toate acestea, toate au în comun un confort de purtare foarte ridicat și o performanță perfectă. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui hanorac confortabil în care veți merge la antrenamentul de seară, sau a unui model de încredere pentru o excursie pe stânci cu prietenii, cu siguranță veți găsi soluția potrivită la noi.

Diverse hanorace de alpinism pentru bărbați la magazinul 8a.ro.

Puloverele de alpinism pentru bărbați sunt cel mai adesea fabricate din bumbac sau fibre sintetice. Primul este apreciat în special de alpiniști. Oferă un confort foarte ridicat la purtare și este plăcut la atingere. Hanoracele de bumbac pentru bărbați pentru alpinism, pe lângă excursiile pe stânci, sunt perfecte și pentru uzul zilnic. Modelele clasice cu glugă, buzunar cangur sau fermoar vor completa perfect garderoba fiecărui alpinist. Logo-ul unui producător bine-cunoscut este un avantaj suplimentar este cu siguranță. În același timp, garantează cea mai înaltă calitate a performanței. Hanoracele de alpinism pentru bărbați de la mărci precum Black Diamond, Ocun sau Rafiki vor asigura un confort maxim în timpul călătoriilor și în fiecare zi.