top

Bluze cu mânecă lungă

Bluzele cu mânecă lungă pentru femei sunt o alegere excelentă pentru temperaturi moderate. Sunt mai călduroase decât tricourile, dar nu la fel de groase ca bluzele clasice din fleece.
View as Grid List

61 Produse

 1. -14%
  Hanorac ciclism femei Rocday Patrol - red

  Lista de dorințe

 2. -22%
  Hanorac Sensor Merino Active PT Tee LS Fox - deep blue

  Lista de dorințe

 3. -32%
  Bluza cu maneca lunga femei Maloja Moena - rosewood

  Lista de dorințe

 4. -21%
  Hanorac ciclism femei Rocday Line - melange/burgundy

  Lista de dorințe

 5. -40%
  Hanorac ciclism femei Rocday Line - melange/navy

  Lista de dorințe

 6. -21%
  Hanorac ciclism femei Rocday Patrol - burgundy

  Lista de dorințe

 7. -15%
  Hanorac ciclism femei Rocday Patrol - black

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

61 Produse

Ștergere

Bluze cu mânecă lungă - modelele pentru femei sunt foarte versatile

Bluzele cu mânecă lungă pentru femei sunt un articol vestimentar extrem de versatil. Ele sunt atât folosite cu plăcere în anotimpurile de tranziție ale anului, cât și cu succes pe tot parcursul anului. În timpul verii, sunt perfecte pentru diminețile și serile mai răcoroase, oferind un nivel optim de izolare. Iarna, pot fi folosite în locul unui tricou clasic pentru a oferi o protecție suplimentară împotriva pierderilor rapide de căldură. Grosimea moderată a tricourilor cu mânecă lungă pentru femei le face perfecte ca unul dintre elementele sistemului de îmbrăcăminte în straturi. Tăietura simplă se traduce, la rândul său, prin posibilitatea de ambalare ușoară, datorită căreia o bluză ne poate însoți la fiecare călătorie. Aceasta poate fi pusă cu ușurință într-un rucsac în timpul unei excursii de weekend, precum și într-o geantă de vacanță.

T-shirt-uri versatile pentru femei cu mâneci lungi

Bluzele cu mânecă lungă pentru femei sunt modele extrem de diverse, care sunt perfecte pentru utilizarea de zi cu zi, precum și în timpul exercițiilor fizice intense. Totul depinde de materialul din care sunt confecționate. Modelele clasice sunt realizate în mare parte din bumbac, care oferă un confort de utilizare extrem de ridicat, deoarece este foarte plăcut la atingere. În plus, oferă pielii un confort ridicat și o termicitate optimă atunci când nu depunem un efort sporit. Atunci când planificăm o activitate mai dinamică, tricourile cu mânecă lungă pentru femei, realizate din materiale sintetice, pot fi necesare. Fibrele specializate permit țesăturii să se usuce mult mai repede și să elimine umezeala din piele spre exterior. Datorită acestui fapt, chiar și în timpul unei plimbări intense în urcare, corpului îi sunt garantate condiții confortabile. Este alegerea perfectă pentru toate femeile active care plănuiesc o activitate montană mai intensă. Bluzele pentru femei cu mânecă lungă din lână merinos sunt, de asemenea, foarte populare. Datorită proprietăților lor izolatoare deosebite, acestea sunt adesea alese pentru sezoanele mai reci ale anului. În plus, materialul este foarte delicat și asigură un climat optim în apropierea pielii.

Bluze cu mânecă lungă - modelele pentru femei se caracterizează printr-un stil excelent

Tricoul cu mânecă lungă pentru femei, ca și alte tricouri, este adesea decorat cu diverse grafice care fac referire atât la stilul de viață montan, cât și la natură. Bineînțeles, multe modele sunt oferite și în culori solide. Tăieturile sunt, de asemenea, variate. De la cele strânse pe siluetă, trecând prin cele tradiționale până la cele casual. Diversele forme de decolteuri vor permite fiecărei iubitoare de activități montane să aleagă un model ideal pentru nevoile sale.

Cele mai bune tricouri cu mânecă lungă pentru femei în magazinul 8a.ro

Oferim o gamă extrem de largă de modele de la cei mai buni producători de îmbrăcăminte montană. Bluzele cu mânecă lungă - modele pentru femei de la Patagonia, The North Face, Marmot, Columbia și multe alte mărci garantează că fiecare turist și iubitor de munte va găsi printre ele un tricou perfect adaptat. Versatilitatea ridicată le face perfecte pentru numeroase excursii, precum și pentru fiecare zi.