top

Bluze cu fermoar 1/2 damă

Hanoracele cu 1/2 fermoar pentru femei îți protejează corpul de aerul rece și de efectul neplăcut al vremii. Acestea ar trebui să facă parte din garderoba fiecărei femei care dorește să se încălzească într-o zi înnorată.
View as Grid List

135 Produse

  1. -8%
    Hanorac femei Salomon Essential Ltwarm Hz - ash

    Lista de dorințe

  2. -5%
    Hanorac fleece Patagonia Synch Anorak - belay blue

    Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

135 Produse

Ștergere

Puloverele cu 1/2 fermoar pentru femei îți pun în valoare atuurile într-o varietate de combinații

Care pasionat de activități în aer liber ar trebui să aibă îmbrăcăminte funcțională potrivită pentru diferite condiții meteorologice. Vremea în aer liber poate fi imprevizibilă, iar hanoracele cu 1/2 fermoar pentru femei vor completa ținuta cu o opțiune potrivită pentru temperaturi moderate. Orice fel de activitate poate fi neplăcută în loc să fie satisfăcătoare dacă purtați haine incomode. Pentru a reduce riscul de disconfort, nu trebuie decât să regândești alegerea elementelor ținutei tale. Dacă vă alegeți haine pentru o escapadă cu prietenii sau o excursie relaxantă cu cortul, atunci trebuie să luați în considerare proprietăți vestimentare ușor diferite față de cele pe care le aveți atunci când vă alegeți haine de sport. Hanoracele cu jumătate de fermoar vin atât în ambele versiuni - dedicate îmbrăcămintei de oraș, cât și în variante sportive.

Puloverele cu fermoar pe jumătate susțin mișcările femeilor cu o croială feminină

Puloverele cu fermoar pe jumătate pentru femei sunt utile într-o varietate de circumstanțe. Multe depind de țesăturile din care sunt confecționate. Ele pot fi folosite pentru antrenamente intense dacă țesătura are proprietăți tehnice. În acest caz, ele se comportă foarte bine ca unul dintre straturile de încălzire. Dacă un anumit model a fost pregătit pentru sportivi, probabil că se remarcă, printre altele, prin capacitatea de a elimina mai eficient umezeala. În consecință, oferă, de asemenea, o respirabilitate excelentă. Modelele de oraș vor fi excepțional de bine rafinate din punct de vedere vizual. Destinația turistică înseamnă că îmbrăcămintea va avea buzunare. În ceea ce privește croiala, aceasta ar trebui să permită întotdeauna multă libertate de mișcare fără a o limita. Nu contează dacă hanoracul este doar un accesoriu elegant purtat la o plimbare leneșă sau o protecție funcțională împotriva frigului.

O croială feminină confortabilă este ceea ce distinge hanoracele cu 1/2 fermoar pentru femei

Există o mulțime de opțiuni printre tăieturile de hanorace cu 1/2 fermoar pentru femei. Versiunile din fleece sunt moi la atingere și vor fi cu siguranță perfecte pentru utilizarea zilnică. Modelele realizate din țesături tehnice cu o croială ceva mai mulată pot crea un set funcțional pentru zilele mai reci, atunci când sunt asociate cu o jachetă cu membrană și lenjerie de corp. Nu vă vor dezamăgi într-un sistem de îmbrăcăminte stratificată, deoarece designul lor a fost pregătit astfel încât să nu se ruleze și să nu provoace disconfort. Datorită croielii strânse, cooperarea între straturi este excepțional de bună. Obțineți un nivel și mai ridicat de susținere atunci când modelele au un design hibrid. Nu numai că sunt perfect în ton cu mișcările corpului, dar pot îmbunătăți performanța acestuia mult mai precis. Acest lucru se datorează faptului că țesăturile folosite în părțile în care este nevoie de mai multă căldură sunt diferite de cele folosite acolo unde ai nevoie de mai multă ventilație și respirabilitate.

Camasiile de trening cu 1/2 fermoar - modele pentru femei cu multiple avantaje

Există o varietate de modele din care puteți alege între hainele exterioare pentru fiecare pasionat de activități în aer liber. Producătorii oferă jachete softshell, jachete cu membrană, hanorace cu glugă sau hanorace cu 1/2 fermoar. Modelele pentru femei sunt create de designeri în așa fel încât să ofere un sprijin mare pentru mișcarea femeilor și să se potrivească bine siluetei. Variantele de la mai multe mărci diferite pot veni și cu o glugă, care este utilă în condiții meteo nefavorabile pentru a proteja capul de ploaie sau de rafalele neplăcute de vânt. Dacă un model nu o are, poate avea un guler mai înalt pentru a înfășura gâtul și a-l proteja de frig. Această versiune va fi o alegere bună ca strat purtat sub o jachetă cu membrană cu glugă. Aceasta deoarece se va așeza mai bine sub stratul următor.

Pungile unui hanorac cu 1/2 fermoar îți permit să ții în permanență la îndemână obiecte mici.

Portate sub stratul următor, hanoracele cu 1/2 fermoar pentru femei ar trebui să vă satisfacă așteptările în principal în ceea ce privește confortul și funcționalitatea materialului. Cu toate acestea, versiunile purtate ca unică îmbrăcăminte exterioară ar trebui să fie, de asemenea, practice. Buzunarele sunt o caracteristică care sporește foarte mult confortul. Producătorii au tendința de a pune mai multe dintre ele în modelele de drumeție și de oraș. Purtătorul are la dispoziție, de obicei, două buzunare laterale, dar uneori este inclus și un mic buzunar de piept. Buzunarul cangur, un singur spațiu de depozitare cu acces pe ambele părți, este o soluție din ce în ce mai populară. Hanoracele sport nu au, de obicei, buzunare, din cauza importanței mai mari a ușurinței, printre alte motive. Acest lucru este dictat și de nevoia de confort maxim. A face sport cu buzunarele înfundate este cu siguranță orice, dar nu confortabil.