top

Blackroll

Blackroll este un renumit echipament de rulare a corpului. Brandul oferă role de spumă și accesorii care vor ajuta la stimularea și regenerarea mușchilor după antrenament și în timpul recuperării.

View as Grid List

17 Produse

 1. Aparat masaj Blackroll Twister - black

  Lista de dorințe

 2. Roller masaj Blackroll Twin - black

  Lista de dorințe

 3. Roller masaj Blackroll Slim - black

  Lista de dorințe

 4. Minge masaj Blackroll DuoBall 12cm - black

  Lista de dorințe

 5. Minge masaj Blackroll DuoBall 8cm - black

  Lista de dorințe

 6. Minge masaj Blackroll Ball 12cm - black

  Lista de dorințe

 7. Minge masaj Blackroll Ball 8cm - black

  Lista de dorințe

 8. Roller masaj Blackroll Mini - black

  Lista de dorințe

 9. Roller masaj Blackroll Pro - grey

  Lista de dorințe

 10. Roller masaj Blackroll Standard - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

17 Produse

Ștergere

Istoria mărcii Blackroll

Marca Blackroll a fost fondată în Germania în 2007. Acesta a fost adus la viață de Jürgen Dürr . Doi ani mai târziu, a fost distins cu apreciatul "Phyzio Prize". De atunci s-a extins treptat, iar produsele sale sunt disponibile într-un număr tot mai mare de țări. Calitatea înaltă a manoperei și caracteristicile excelente de performanță fac ca produsele sale să fie folosite de fizioterapeuți și sportivi experimentați din întreaga lume. Gama largă de oferte a mărcii include în principal role și role de masaj care sunt ideale pentru recuperarea după accidentări, precum și pentru masajele efectuate după fiecare sesiune de antrenament și competiție. Cataloagele mărcii includ, de asemenea, benzi de rezistență, accesorii de fitness, precum și yoga.

Toate produsele Blackroll sunt fabricate în Germania și, prin urmare, se caracterizează prin cea mai bună calitate a manoperei și prin atenția acordată celor mai mici detalii. Întregul proces se desfășoară în conformitate cu ISO 9001:2000. Instrumentele mărcii sunt fabricate din materiale ecologice care pot fi ulterior reciclate în totalitate. Nu conțin substanțe chimice și sunt hipoalergenice, astfel încât orice persoană care întreprinde un antrenament le poate folosi fără griji. Echipamentul Blackroll este ideal atât pentru utilizare individuală, cât și pentru activități de grup și de formare organizate. Sunt ușor de curățat și sterilizat, astfel încât pot fi folosite de foarte multe persoane. Este o alegere ideală atât pentru cei care doresc să încerce body rolling, cât și pentru profesioniștii care caută role și alte echipamente de cea mai bună calitate.

De ce sunt atât de populare rolele de corp Blackroll?

Body rolling este din ce în ce mai popular în rândul pasionaților de stil de viață activ. Această activitate este deja destul de bine cunoscută în rândul profesioniștilor din domeniul sportului Cu toate acestea, acum câștigă popularitate și în rândul amatorilor care întreprind adesea activități fizice foarte solicitante. Atunci când sunt utilizate în mod regulat, produsele Blackroll pot fi foarte benefice. În primul rând, acestea susțin performanța întregului sistem muscular și adaptabilitatea acestuia la diferite tipuri de mișcări. În al doilea rând, rularea regulată poate preveni durerile musculare și reduce în mod semnificativ riscul de accidentare sau de deteriorare a mușchilor, care apar adesea în cazul supraantrenamentului. În al treilea rând, exercițiile fizice adecvate stimulează circulația sângelui, astfel încât mușchii pot fi și mai bine și mai eficient hrăniți și oxigenați. În plus, utilizarea rolelor de corp afectează țesuturile profunde având un efect cuprinzător asupra întregului corp.

Rularea corpului cu role de spumă are un efect general bun asupra menținerii unei bune poziții și stimulează circulația sângelui în corp. Utilizarea regulată și exercițiile fizice cu produsele Blackroll îmbunătățesc starea generală de bine și condiționarea. În acest fel, ele sporesc satisfacția activităților practicate și facilitează obținerea unor rezultate și mai bune. Un impact atât de amplu al rolelor asupra organismului face ca acestea să fie folosite atât în antrenamentele sportive, cât și în terapia după leziuni și traumatisme, permițându-vă să vă reveniți la forma completă chiar mai repede.

Marca Blackroll nu se rezumă doar la rolele de spumă

În magazinul nostru online vă punem la dispoziție o gamă largă de produse ale mărcii germane care vor fi bune pentru recuperare și exerciții de întărire a mușchilor noștri și de stimulare a sistemului cardiovascular. Cele mai populare dintre acestea sunt, bineînțeles, rolele de corp. Rolele speciale sunt perfecte pentru relaxarea musculară după un antrenament intensiv, precum și pentru reabilitare sau terapie. În plus, marca oferă o gamă largă de accesorii de yoga și fitness. Covorașele Blackroll vă vor oferi o bază confortabilă pentru a vă face următorul exercițiu. De asemenea, există și mingi de exerciții mari în ofertă. Pasionații de fitness vor aprecia benzile de rezistență de înaltă calitate. Diferitele niveluri de rezistență vă vor permite să alegeți modelul perfect pentru nevoile dumneavoastră. Există blocuri sau centuri speciale pentru pasionații de yoga. Majoritatea accesoriilor sunt, de asemenea, disponibile în seturi convenabile, care oferă cele mai necesare echipamente pentru o anumită activitate împachetate într-o singură geantă sau pungă. Vă punem la dispoziție o gamă largă de produse de la renumita marcă Blackroll, care vă va permite să obțineți rezultate și mai bune și satisfacții din activitatea fizică pe care o întreprindeți.