top

Bandă pentru degete escaladă

Benzile de cățărare vă vor ajuta să vă protejați mâinile de abraziuni neplăcute. Aceasta este o soluție perfectă pentru cățărătorii sportivi și de bolovani.
View as Grid List

4 Produse

 1. -8%
  Banda adeziva escalada Metolius Finger Tape - gold
  Banda adeziva escalada Metolius Finger Tape - gold
  cu TVA 30,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 20,60Lei (+50%)
  Prețul recomandat al producătorului 33,90Lei (-8%)
  Extra -10% cu codul CLIMB10

  Lista de dorințe

 2. -17%
  Banda adeziva escalada Metolius Finger Tape - blue
  Banda adeziva escalada Metolius Finger Tape - blue
  cu TVA 27,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 28,40Lei (-1%)
  Prețul recomandat al producătorului 33,90Lei (-17%)
  Extra -10% cu codul CLIMB10

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Banda adeziva escalada Climbing Technology Fingers Save 5 cm 10 m
  Banda adeziva escalada Climbing Technology Fingers Save 5 cm 10 m
  cu TVA 89,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 87,90Lei (+3%)
  Prețul recomandat al producătorului 106,90Lei (-15%)
  Extra -10% cu codul CLIMB10

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Banda adeziva escalada Metolius Climbing Tape - white
  Banda adeziva escalada Metolius Climbing Tape - white
  cu TVA 26,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 21,90Lei (+23%)
  Prețul recomandat al producătorului 31,90Lei (-15%)
  Extra -10% cu codul CLIMB10

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

4 Produse

Ștergere

Câteva benzi de alpinism - protecția pielii degetelor

Curelele de alpinism vă vor permite să vă protejați în mod corespunzător pielea degetelor împotriva efectelor neplăcute ale abraziunii. Acestea apar atunci când vă antrenați pe un panou, fie că preferați cățăratul pe coardă sau pe boulder. Pielea degetelor dumneavoastră se taie în contact cu mânerele ascuțite sau cu suprafețele stâncilor. Este recomandabil atunci să preveniți acest tip de deteriorare prin lipirea corespunzătoare a mâinilor. Aveți la dispoziție cel puțin câteva metode de bandă adezivă din care puteți alege, iar fiecare dintre ele presupune să bandajați mâini curate și uscate. Este important însă ca materialul să se înfășoare bine în jurul pielii, fără a provoca presiune. Amintiți-vă că bandajul ar trebui să vă ajute, mai presus de toate, să evitați rănile și nu să le provocați.

Ceastele de alpinism - când ar trebui să le folosesc?

Câmpurile de alpinism au o varietate de aplicații și pot fi folosite înainte de escaladă pentru a preveni eventualele abraziuni. Acestea pot provoca întreruperi forțate în antrenamentul dumneavoastră, pe care fiecare alpinist care se antrenează înainte de sezon, încearcă să le evite. O altă idee este de a bandaja pielea înțepată, astfel încât să puteți continua antrenamentul, fără a risca ca rana să se mărească sau să se adâncească. Există mai multe teorii cu privire la momentul în care trebuie să bandajezi mâinile; unii cred că merită să o faci înainte de cățărare, pentru ca pielea mâinilor să nu se deterioreze. Alții cred că bandajele de cățărare sunt necesare atunci când apar primele escoriații. Dar un lucru este cert, benzile vă vor ajuta să vă continuați cățăratul chiar și atunci când vă dor mâinile; singurul lucru pe care trebuie să-l faceți, este să protejați corespunzător rana cu ajutorul benzii și să vă întoarceți la rutina de escaladă.

Ce diferă benzile de alpinism de benzile obișnuite?

Considerând cele mai bune benzi de alpinism pentru dvs., s-ar putea să vă confruntați cu întrebarea - cum diferă acestea de plasturii obișnuiți, fără gaze pe o singură parte. În primul rând, benzile de cățărare garantează o mai bună aderență a mâinilor, ceea ce este crucial în timpul reținerilor consecutive. Acestea nu trebuie să se miște pe mână atunci când luați următorul crux. Ar trebui să se lipească bine pe degete, dar în același timp este mai bine dacă nu rămâne lipici atunci când le dați jos. De asemenea, este important ca acestea să aibă o lățime adecvată sau poate fi ajustată. Acestea ar trebui să fie realizate astfel încât să garanteze un confort maxim pentru utilizatori. Ceea ce diferențiază în principal plasturii obișnuiți, pe care îi puteți întâlni în majoritatea truselor de prim ajutor pe care oamenii le au acasă, de benzile de alpinism, este durabilitatea sporită a acestora. Acest lucru este extrem de esențial, deoarece acestea sunt mai predispuse la deteriorare decât plasturii obișnuiți.