top

Arva

Arva furnizează produse pentru a spori siguranța în timpul activităților montane de peste 30 de ani. 8a.ro oferă echipament de avalanșă de înaltă calitate - detectoare; lopeți; sonde, precum și pachete de avalanșă.
View as Grid List

4 Produse

 1. -13%
  Rucsac schi Arva Rescuer 32 Pro - black
  Rucsac schi Arva Rescuer 32 Pro - black
  cu TVA 714,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 619,90Lei (+16%)
  Prețul recomandat al producătorului 822,40Lei (-13%)

  Lista de dorințe

 2. -19%
  Rucsac avalansa Arva AirBag ST26 Switch - blue
  Rucsac avalansa Arva AirBag ST26 Switch - blue
  cu TVA 2.829,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 2.749,90Lei (+3%)
  Prețul recomandat al producătorului 3.526,50Lei (-19%)

  Lista de dorințe

 3. -14%
  Rucsac schi de tura Arva Ride 24 - black
  Rucsac schi de tura Arva Ride 24 - black
  cu TVA 489,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 439,90Lei (+12%)
  Prețul recomandat al producătorului 570,40Lei (-14%)

  Lista de dorințe

 4. -12%
  Rucsac schi Arva Rescuer 25 Pro - black
  Rucsac schi Arva Rescuer 25 Pro - black
  cu TVA 649,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 559,90Lei (+17%)
  Prețul recomandat al producătorului 743,10Lei (-12%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

4 Produse

Ștergere

Arva la 8a.ro - echipamente de avalanșă pentru creșterea siguranței în munți

Brandul francez are o experiență vastă în proiectarea și fabricarea de echipamente de avalanșă de înaltă calitate. Primele sale detectoare de avalanșă au fost dezvoltate cu mult înainte ca acest tip de echipament să devină foarte popular printre schiorii de tură și schi-alpinism. Datorită angajamentului designerilor și al oamenilor care folosesc zilnic echipamentul de avalanșă, sunt posibile îmbunătățiri continue. Marca Arva evoluează în mod constant pentru ca următoarele modele de rucsaci de avalanșă, detectoare, lopeți de zăpadă și sonde să fie și mai ușor de utilizat și cât mai eficiente. Un bun echipament de avalanșă nu este doar foarte fiabil, ci și ergonomic în utilizare, ceea ce face ca ajungerea la persoanele îngropate într-o avalanșă să fie și mai rapidă. Fiecare secundă economisită în timpul unei operațiuni de salvare înseamnă o șansă mai mare de a salva vieți.

Detectoarele de avalanșă, lopețile și sondele Arva - măiestrie de cea mai înaltă calitate

Persoanele din spatele brandului Arva știu prea bine cât de important este în lumea de astăzi să avem încredere deplină în echipamentul montan de care poate depinde uneori viața noastră. În special în cazul echipamentelor de avalanșă, este extrem de important să avem grijă de fiecare detaliu, chiar și de cele mai mici. În acest fel, putem fi siguri că un detector de avalanșă, o sondă sau o lopată nu vor ceda nici în cele mai dificile condiții și ne vor permite să extragem cât mai repede posibil o victimă a avalanșei de sub zăpadă. Pentru a asigura cea mai înaltă calitate și cele mai bune soluții tehnice, întregul proces de proiectare și producție a echipamentelor de avalanșă Arva are loc în Franța. Acest lucru vă permite să porniți pe pantele montane știind că vă puteți baza pe deplin pe echipamentul cumpărat de la un magazin specializat în munte.

Shop Arva - ABC de avalanșă vă va permite să ajungeți rapid la victime

ABC de avalanșă include 3 elemente - o lopată de zăpadă, o sondă și un detector de avalanșă. Acesta este echipamentul minim pe care ar trebui să îl aibă fiecare schior de tură sau schior alpinist care merge în terenuri cel puțin minim amenințate de avalanșe. Primul element este cu siguranță un detector de avalanșă pentru a localiza emițătorul unei persoane îngropate de zăpadă. Al doilea este sonda, folosită pentru a determina locația exactă a persoanei accidentate. Ultimul element este o lopată de zăpadă, fără de care scoaterea unei persoane îngropate într-o avalanșă este practic imposibilă. Echipamentele de avalanșă Arva de la 8a.ro sunt produse de calitate superioară, care oferă o fiabilitate ridicată și permit o funcționare eficientă în condiții montane nefavorabile.

Perfect pentru schi de tură și freeride - rucsacurile de avalanșă Arva

Brandul francez oferă o selecție largă de rucsacuri de avalanșă. Arva Reactor este un sistem de pernă gonflabilă care poate fi desfășurat în caz de avalanșă. În acest fel, o persoană antrenată de o avalanșă este transportată automat în straturile superioare ale avalanșei, astfel încât să evite să fie îngropată sau să poată fi ajunsă mult mai ușor. Magazinul 8a.ro oferă rucsacuri Arva de mici dimensiuni pentru freeride, precum și modele mai mari pentru excursii de schi de tură mai lungi. Oricare ar fi rucsacul de avalanșă Reactor pe care îl alegeți, puteți fi siguri că acesta va contribui la o creștere semnificativă a siguranței.

Echipament de avalanșă Arva - magazinul 8a.ro vă oferă o gamă largă de produse

Cu brandul Arva, vă puteți echipa complet pentru ieșirile de iarnă la munte. Echipamentul de avalanșă necesar va crește siguranța schiului pe pârtiile înzăpezite. Fie că practicați schi de tură, schi alpinism sau freeride, veți găsi în gama mărcii echipamentul perfect pentru nevoile dumneavoastră.

Arva - categorii populare

Detectoare de avalanșă Arva