top

adidas

adidas este o marcă emblematică, cu o gamă de îmbrăcăminte, încălțăminte și echipament sportiv pentru numeroase activități. Printre cele mai populare produse se numără pantofii sport, jachetele, tricourile și hanoracele. O colecție separată de adidas TERREX sunt modelele pentru activități montane.
adidas TERREX

View as Grid List

153 Produse

Page
pe pagină
 1. -36%
  Ghete trekking femei adidas TERREX AX4 - maggre/dshgry/acired

  Lista de dorințe

 2. -25%
  Bentita sport adidas Trx Headband - black/white

  Lista de dorințe

 3. -25%
  Bentiță adidas Trx Headband Gr - shadow maroon/pulse olive

  Lista de dorințe

 4. -25%
  Bentita sport adidas Trx Headband Gr - shadow red/wonder red

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Bandana tubulara adidas Trx Meri Neckga - linen green/black

  Lista de dorințe

 6. -25%
  Bentita sport adidas Trx Headband Gr - legend ink/wonder steel

  Lista de dorințe

 7. -35%
  Căciulă de iarna adidas Trx Mti Beanie - shadow red

  Lista de dorințe

 8. -35%
  Căciulă de iarna adidas Trx Mti Beanie - black

  Lista de dorințe

 9. -25%
  Pantaloni drumetie adidas TERREX Zupahike Hiking Pants - black

  Lista de dorințe

 10. -35%
  Jacheta ploaie adidas Xploric Rr J - beige tone/black

  Lista de dorințe

 11. -35%
  Geaca izolată pentru femei adidas Txms Prima J - linen green

  Lista de dorințe

 12. -35%
  Geacă puf adidas TERREX Techrock Down Hooded Parka - wonder steel

  Lista de dorințe

View as Grid List

153 Produse

Page
pe pagină
Ștergere

adidas - brandul iconic al sportului

Nu există, probabil, un candidat mai bun pentru titlul de cel mai recunoscut brand sportiv din lume decât adidas Este suficient să menționăm că termenul popular pentru pantofii sport este pur și simplu "adidas". Cele 3 dungi ale companiei sunt un semn al celei mai înalte calități în rândul sportivilor profesioniști, al amatorilor și al persoanelor active care pur și simplu se preocupă de fitness. În prezent, marca oferă o gamă completă de încălțăminte și îmbrăcăminte pentru activități în aer liber, adunate în colecția adidas Terrex. Bineînțeles, nu putea lipsi din magazinul nostru. Cele mai populare sunt pantofii adidas pregătiți pentru o gamă largă de sporturi. Printre acestea se numără modele pentru sporturi de echipă, cum ar fi fotbalul, modele pentru alergare, precum și pantofi de munte pentru a cuceri mai multe vârfuri. Partea vestimentară a colecției este, de asemenea, puternic dezvoltată. Jachetele moderne adidas pentru bărbați și femei, hanoracele sau tricourile sportive oferă caracteristici optime de performanță în timpul exercițiilor fizice intense. Cele 3 dungi caracteristice sunt o garanție a unei manopere de cea mai înaltă calitate. Colecția de lifestyle este, de asemenea, foarte dezvoltată. Concepute pentru utilizarea zilnică, încălțămintea și îmbrăcămintea adidas vor asigura un confort maxim pe tot parcursul zilei.

Istoria mărcii

Toate au început într-un orășel din Bavaria. Aici, în spălătoria mamei sale, Adi Dassler a pregătit primele prototipuri de pantofi sport. În 1924, a înregistrat oficial afacerea. Așa și-a început misiunea de a le oferi sportivilor cel mai bun echipament disponibil. Doar patru ani mai târziu, sportivii care purtau acești pantofi au început să câștige primele medalii de aur. Adi Dassler a revenit în afaceri în 1949, deschizând din nou o fabrică de încălțăminte. Apoi a apărut și numele adidas În același an, au fost confecționați primii pantofi cu celebrele trei dungi, care aveau să devină în curând marca comercială a mărcii. Inițial, încălțămintea a fost produsă în principal cu gândul la jucătorii de fotbal, iar evoluțiile moderne au diferențiat cu siguranță modelele ulterioare de concurență. În 1967, adidas a deschis un nou drum cu lansarea primului trening cu trei dungi Ceea ce a diferențiat brandul a fost faptul că Adi Dassler s-a întâlnit personal cu cei mai buni atleți din lume și a ascultat cu atenție nevoile lor. Aceasta avea să fie fundația companiei pentru deceniile următoare. În 1970, producătorul a pregătit prima sa minge pentru Cupa Mondială FIFA. Astfel a început următorul capitol al companiei în proiectarea de echipamente sportive de calitate superioară. Doi ani mai târziu, a apărut faimosul logo al mărcii adidas sub forma a trei frunze Astăzi îl putem găsi pe produsele de lifestyle. Anii '70 au fost martorii unei creșteri rapide a companiei, care a devenit în această perioadă o adevărată marcă multi-sport. În pantofi adidas se juca fotbal, se escaladau cele mai înalte vârfuri din lume sau se făcea gimnastică acrobatică.

 

Deși fondatorul mărcii a murit în 1978, misiunea sa de a oferi sportivilor cel mai bun echipament posibil a supraviețuit și a fost dezvoltată în mod activ în anii următori. Înaintea timpului său, primii pantofi cu un computer integrat au fost dezvoltați în 1984. De asemenea, marca a intrat și pe segmentul de lifestyle, colaborând cu echipa Run- D.M.M.C. La începutul anilor 1990 au avut loc turbulențe majore la adidas Producătorul devine public, proprietarii se schimbă, iar pierderile record din 1992 aproape duc marca la faliment. Din fericire, noul șef Robert Louis-Dreyfus îl scoate din necazuri și începe o nouă eră pentru marcă. Este o perioadă de noi inovații tehnologice, de extindere a gamei de produse și de recâștigare a popularității. Producătorul este acum cunoscut nu doar pentru produsele sale sportive, ci și pentru produsele outdoor (colecția adidas Terrex), categoriile de lifestyle și chiar pentru pantofii de alpinism, datorită achiziției mărcii Five Ten De fapt, compania a devenit un simbol al stilului de viață sportiv. Îmbrăcămintea și încălțămintea cu cele trei dungi distinctive vor fi întâlnite nu numai la evenimentele sportive, ci și la munte sau în oraș.

 

Cumpărați produse unice adidas online la 8a.ro

Oferim o selecție largă de produse de la acest producător excepțional. Ne concentrăm în primul rând pe partea de outdoor a gamei - adidas Terrex Acestea sunt îmbrăcăminte și încălțăminte de top pentru iubitorii exigenți de activități montane. Adaptate pentru terenuri stâncoase, cizmele de munte pentru bărbați și femei adidas se descurcă bine pe trasee. Acestea oferă o combinație unică de stil sportiv și proprietăți de durabilitate, aderență și stabilitate ale încălțămintei de munte. Magazinul nostru oferă, de asemenea, o o selecție largă de îmbrăcăminte adidas. Fie că este vorba de jachete, hanorace, tricouri sau pantaloni, acestea sunt perfecte pentru vremea schimbătoare. Îmbrăcămintea confortabilă și fenomenal de respirabilă de vară și de iarnă vă va permite să abordați traseele montane atât în soare arzător, cât și în condiții de viscol. Merită să știm că adidas Terrex este și o linie de skitwear Aceasta este alegerea perfectă pentru cei care cuceresc vârfurile munților pe schiuri.