top

The North Face Alergare

Alegeți îmbrăcăminte și încălțăminte de alergare The North Face. Alergarea nu a fost niciodată atât de ușoară și confortabilă. Parcurge-ți ușor drumul spre obiectivul tău de antrenament și ajunge rapid în vârf!
View as Grid List

176 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Ghete barbati The North Face Vectiv Eminus - taupe green/black

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Hanorac femei The North Face 1/4 Zip Run Fleece - blk/asphalt

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Sutien sport The North Face Movmynt Bra - slate/yellow

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Hanorac barbati The North Face 1/4 Zip Run Fleece - black/grey

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Colanti alergare femei The North Face Run Tight - slate/blue

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Colanti alergare barbati The North Face Run Tight - tnf black

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Geaca alergare The North Face Higher Run Jacket - tnf black

  Lista de dorințe

View as Grid List

176 Produse

pe pagină
Ștergere

The North Face prezintă colecția RUNNING

Mai departe, mai sus, mai tare. The North Face prezintă colecția RUNNING și TRAINING concepută pentru cei care lucrează constant pentru a-și depăși performanțele pe munte. Alergarea și antrenamentul reprezintă baza pentru a construi o formă bună, rezistență și o mai bună condiție fizică. Atât antrenamentul, cât și obiectivul montan au în comun necesitatea unei mobilități depline și a unei eliminări excelente a vaporilor. Alergați și antrenați-vă în haine care sunt respirabile și călduroase la toate temperaturile. Parcurgeți drumul spre obiectivul de antrenament ușor. Urcați liber fiecare metru de altitudine până în vârf. Alegeți pantofii de alergare The North Face pentru o amortizare maximă la fiecare pas și o aderență fiabilă pe teren.

Higiena The North Face - alergare în condiții confortabile, indiferent de vreme.

Îmbrăcămintea și încălțămintea de alergare sunt cu siguranță diferite de modelele care sunt alegerea populară pentru drumeții sau alpinism. Pentru că fiecare piesă de îmbrăcăminte trebuie să servească două caracteristici esențiale. Trebuie să fie respirabilă și ușoară. Pentru a obține aceste caracteristici, designerii mărcii The North Face folosesc cele mai recente soluții disponibile în materie de haine de alergare. Materialele extrem de subțiri și în același timp rezistente permit realizarea unor jachete, hanorace și pantaloni minimaliste care oferă o protecție optimă împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile și, în același timp, nu adaugă o greutate prea mare alergătorului.

The North Face pantofi de alergare

Cercetarea corectă a caltaminte de traseu reprezintă baza pentru o astfel de activitate precum alergarea. The North Face oferă încălțăminte specială pentru trail, care este concepută de la zero cu gândul la drumeții pe poteci și trasee montane. O construcție extrem de ușoară a părții superioare oferă o mare respirabilitate, oferind picioarelor tale un climat confortabil. În același timp, întregul ansamblu este protejat eficient împotriva deteriorării ușoare de către pietre sau rădăcini. Talpa exterioară folosită la pantofii de alergare The North Face oferă o aderență excelentă pe tipuri variate de teren, datorită aplicării unor urechi agresive și a tipului potrivit de cauciuc.

Echipament și îmbrăcăminte de la The North Face - alergare la magazinul 8a.ro

Oferim o gamă extrem de variată de echipamente și îmbrăcăminte pentru toate femeile și bărbații pasionați de drumeții rapide. Dacă vă place să alergați, The North Face v-a pregătit cu siguranță câteva modele care vor fi perfecte pentru antrenamentele sau competițiile dumneavoastră. Produsele pentru utilizatorii de la toate nivelurile de avansare oferă, înainte de toate, durabilitate ridicată și proprietăți excelente de performanță. Verificați pantofii și îmbrăcămintea de trail running TNF elaborată în terenul pentru care au fost făcute.

Vezi și alte categorii de alergare!

Salomon pantofi de alergare Scufițe de alergare Arcteryx La Sportiva pantofi de alergare Corturi de alergare Salomon rucsacuri de alergare