top

Slackline

Slackline este o nouă formă de activitate care a fost inițiată de alpiniști. Esența disciplinei constă în a merge și a face trucuri pe o bandă, care are de obicei o lățime de 2,5 până la 3 cm.
View as Grid List

10 Produse

 1. -20%
  Slackline Gibbon Slacklines Classic Line Treewear Set

  Lista de dorințe

 2. -18%
  Slackline Gibbon Slacklines Travelline Treewear Set

  Lista de dorințe

 3. -20%
  Slackline Gibbon Slacklines Bananalama Treewear Set

  Lista de dorințe

 4. -20%
  Slackline Gibbon Slacklines FunLine Treewear Set

  Lista de dorințe

 5. -30%
  Slackline Gibbon Slacklines Surfer Line Treewear Set

  Lista de dorințe

 6. -18%
  Slackline Gibbon Slacklines Classic Line XL Treewear Set

  Lista de dorințe

 7. -19%
  Slackline Gibbon Slacklines Classic Line

  Lista de dorințe

 8. -20%
  Slackline Gibbon Slacklines JibLine Treewear Set

  Lista de dorințe

 9. -21%
  Protector Gibbon Slacklines Treewear

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

10 Produse

Ștergere

Ce este slackline?

Slackline este una dintre cele mai recente forme de activitate care câștigă popularitate în zilele noastre. A fost inventată de alpiniștii care inițial mergeau pe frânghii, care au fost ulterior înlocuite cu benzi. În prezent, se folosesc în principal benzi de 2,5 și 3 cm lățime. Elasticitatea benzii slackline înseamnă că mersul pe ea necesită îndemânare și un echilibru excelent. Banda trebuie să fie suspendată între două puncte, care sunt de obicei copaci sau stânci. Magazinul nostru oferă cele mai cunoscute benzi de la Gibbon Slacklines, unul dintre pionierii în producția de benzi.

Tipuri de bandă slackline

Curelele de lână sunt disponibile în mai multe lungimi și lățimi și pot varia și în ceea ce privește elasticitatea. Kiturile pentru începători sunt foarte populare. Slackline este o formă excelentă de relaxare și de antrenament al echilibrului în același timp. Slackline oferă divertisment atât pentru adulți, cât și pentru copii. Utilizatorii mai avansați vor începe rapid să caute casete pentru a realiza primele lor trucuri. Acesta permite sărituri mai mari, dar oferă mai puțină stabilitate. Magazinul nostruoferă kituri de slackline pentru utilizatorii de la toate nivelurile de experiență.

Slackline de calitate superioară de la Gibbon

Echipamentele de la producători de renume reprezintă baza pentru siguranță. Acest lucru se datorează faptului că slackline-ul trebuie să fie bine tensionat pentru a funcționa corect. Echipamentul adecvat va asigura ușurința desfășurării și garanția că banda poate rezista încărcăturii specifice. Slacklines by Gibbon sunt fabricate din materiale de calitate superioară. Întinzătoarele folosite vă permit să întindeți banda în mod adecvat între copaci sau stânci.