top

Rucsacuri antifurt

Rucsacurile antifurt înseamnă o mai mare siguranță pentru bunurile noastre. Aceste modele special dezvoltate oferă confort și liniște sufletească atât în cealaltă parte a lumii, cât și în timpul deplasărilor zilnice.
View as Grid List

8 Produse

 1. -15%
  Rucsac laptop XD Design Bizz Backpack - grey

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Rucsac de oras XD Design Bizz Backpack - navy

  Lista de dorințe

 3. -14%
  Rucsac de oras XD Design Bobby Bizz 2.0 - navy

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Rucsac antifurt Pacsafe Vibe 25 Econyl - black

  Lista de dorințe

 5. -12%
  Rucsac antifurt Pacsafe Vibe 20 - jet black

  Lista de dorințe

 6. -13%
  Rucsac antifurt Pacsafe Vibe 25 Econyl - ocean

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

8 Produse

Ștergere

Protecție eficientă împotriva furtului - rucsacuri, săculeți și genți

Dacă vrei să te protejezi eficient împotriva hoților, trebuie să te dotezi cu un echipament special adaptat. Dacă călătoriți cu echipamente fotografice valoroase, o tabletă sau pur și simplu căutați un loc sigur pentru pașaport, cheile de la camera de hotel sau banii lichizi, atunci un rucsac antifurt va fi cea mai potrivită alegere. Aceste modele special concepute sunt dotate cu o serie de elemente de securitate care fac dificilă punerea mâinilor hoților pe bunurile dumneavoastră. Printre oferta multor producători, Pacsafe rucsacurile antifurt cu numeroase sisteme de protecție a conținutului se remarcă cu siguranță.

Materialele atent pregătite ascund plase metalice care împiedică în mod eficient tăierea cu cuțitul a peretelui rucsacului. Acest lucru face ca accesul la interior să fie mult mai dificil, chiar și în mulțime. În plus, fermoarele durabile sunt prevăzute cu mecanisme de blocare care împiedică hoțul să le deschidă rapid. Curelele de umăr sunt, de asemenea, extrem de funcționale și pot fi adesea folosite pentru a atașa rucsacul la elemente fixe de peisaj. Acest lucru este deosebit de util atunci când vă relaxați pe o bancă din parc sau călătoriți cu autobuzul. Acest lucru îi va împiedica pe hoți să ia rapid întregul rucsac și să fugă cu el. Curelele foarte rezistente vor menține totul la locul lui, iar hoțul surprins va pleca fără bunuri.

Populare și recomandate rucsacuri antifurt la magazinul 8a.ro

De multe ori, logo-ul unei mărci antifurt bine cunoscute este capabil să descurajeze un hoț chiar și de la încercarea de furt. Pe lângă construcția robustă, acesta este un avantaj suplimentar al celor mai cunoscute rucsacuri antifurt. Printre companiile aflate în fruntea soluțiilor antifurt se numără, fără îndoială, Pacsafe, care oferă o gamă largă de rucsacuri și genți antifurt. Dacă sunteți în căutarea unui rucsac pentru avion, vă recomandăm să aruncați o privire asupra gamei noastre de rucsacuri de călătorie!