top

Lanterne frontale Petzl

Lămpile frontale Petzl garantează o fiabilitate ridicată și o construcție elaborată. Modelele variate de lămpi frontale asigură iluminarea potrivită în timpul drumețiilor, cățărărilor, mersului pe bicicletă sau campingului.
View as Grid List

31 Produse

 1. -13%
  Lanterna frontala Petzl Aria 2

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Lanterna frontala Petzl Aria 1 - black/yellow

  Lista de dorințe

 3. -3%
  Lanterna frontala Petzl Actik - blue/blue

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Lanterna frontala Petzl Tikka Core - green

  Lista de dorințe

 5. -13%
  Lanternă frontală Petzl Tikka - blue

  Lista de dorințe

 6. -15%
  Lanterna frontala Petzl Tikkina - red

  Lista de dorințe

 7. -15%
  Lanterna frontala Petzl Tikkina - green

  Lista de dorințe

 8. -12%
  Lanterna frontala Petzl Tikka Core - blue

  Lista de dorințe

 9. -15%
  Lanterna frontala Petzl Tikka Core - grey

  Lista de dorințe

 10. -11%
  Lanterna frontala Petzl Tikka - yellow

  Lista de dorințe

 11. -13%
  Lanterna frontala Petzl Tikka Core - yellow

  Lista de dorințe

 12. -12%
  Lanterna frontala Petzl Actik Core - green

  Lista de dorințe

 13. -15%
  Lanterna frontala Petzl Tikka - grey

  Lista de dorințe

 14. -10%
  Lanterna frontala Petzl Tikkina - grey

  Lista de dorințe

 15. -14%
  Lanterna frontala Petzl Tikkina - blue

  Lista de dorințe

 16. -12%
  Lanterna frontala Petzl Duo Z2

  Lista de dorințe

 17. -15%
  Lanternă frontală Petzl Iko - black/white

  Lista de dorințe

 18. -14%
  Lanternă frontală Petzl Iko Core

  Lista de dorințe

 19. -14%
  Lanternă frontală Petzl Swift RL Pro - black

  Lista de dorințe

 20. -12%
  Lanternă frontală Petzl Swift RL - blue

  Lista de dorințe

 21. -17%
  Lanternă frontală Petzl Swift RL - black

  Lista de dorințe

 22. -21%
  Lanternă frontală Petzl Tactikka + RGB - camo

  Lista de dorințe

 23. -9%
  Lanternă frontală Petzl Actik - green/green

  Lista de dorințe

 24. -29%
  Lanternă frontală Petzl Tactikka + RGB - black

  Lista de dorințe

 25. -23%
  Lanternă frontală Petzl Tactikka + RGB - desert

  Lista de dorințe

 26. -25%
  Lanterna frontala Petzl Tactikka+ - black

  Lista de dorințe

 27. -16%
  Lanternă frontală Petzl Tikkid - blue

  Lista de dorințe

 28. -14%
  Lanternă frontală Petzl Tikkid - pink

  Lista de dorințe

 29. -11%
  Lanternă frontală Petzl Bindi - emerald

  Lista de dorințe

 30. -15%
  Husă Petzl Shell L
  Husă Petzl Shell L
  69,90Lei 82,40Lei

  Lista de dorințe

 31. -19%
  Lanternă frontală Petzl Nao - black/white

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

31 Produse

Ștergere

Facili de faruri Petzl

Nu încape îndoială că cele mai populare în rândul fanilor de activități în aer liber sunt lămpile frontale Petzl. Acestea garantează o fiabilitate ridicată și o construcție elaborată. Acesta este sistemul de iluminat care este folosit de turiști, alpiniști, precum și de sportivi profesioniști și care se comportă excelent în cele mai dificile condiții. Lămpile frontale Petzl sunt alegerea perfectă, indiferent de activitatea pe care intenționați să o faceți atunci când se întunecă. Oferta brandului include atât, cele mai simple modele, care sunt perfecte în viața de zi cu zi sau atunci când mergeți cu cortul, cât și cele potrivite pentru alergarea rapidă sau mersul pe bicicletă pe trasee montane dificile. Acestea dispun de o luminozitate foarte mare, care permite observarea celor mai fine detalii din mediul înconjurător. În prezent, pe lângă farurile tradiționale cu baterii, farurile reîncărcabile câștigă popularitate. Acestea sunt ușor de încărcat în caz de utilizare frecventă.

Diverse tipuri de faruri Petzl

Proiectanții acestei mărci oferă o gamă vide de faruri diferite, toate fiind destul de versatile. Modelele de bază, cum ar fi lanternele frontale Petzl Tikka sau Tikkina, sunt perfecte pentru drumeții, montarea cortului, pregătirea meselor, gătitul meselor, precum și pentru multe alte activități. De asemenea, acestea reprezintă un ajutor neprețuit în timpul călătoriilor de vacanță cu cortul. Întreaga gamă de lămpi frontale concepute pentru activități de tip viteză vor fi perfecte pentru alergare sau chiar pentru ciclism. Modele precum seria Petzl Reactik sau farurile extrem de rezistente Petzl Nao, sunt în mod obișnuit o alegere a celor mai experimentați utilizatori care se deplasează în cele mai dificile terenuri. Lămpile frontale LED moderne sunt echipate cu cele mai noi tehnologii, ca de exemplu Petzl Reactive Lighting, care ajustează automat cantitatea de lumină la mediul înconjurător, fără manipularea utilizatorului. Aceasta este o soluție foarte utilă, care asigură o luminozitate optimă atât în timp ce alergați pe traseu, cât și atunci când vă verificați harta. Modelele selectate sunt, de asemenea, echipate cu stabilizarea volumului luminii. Datorită acestei funcții, vă puteți bucura de luminozitatea maximă a farului, indiferent de nivelul de epuizare a bateriilor. De asemenea, printre farurile Petzl se numără și modele care pot fi programate cu ajutorul unei aplicații dedicate, permițându-vă să ajustați modurile individuale la nevoile dumneavoastră, optimizând luminozitatea și durata de funcționare.

Funcționalitatea ridicată a farurilor Petzl

Lămpi frontale de la acest producător sunt foarte ușor de utilizat. De obicei, există mai puțin de două butoane folosite pentru a comuta între moduri, astfel încât este ușor și rapid să înveți cum să o folosești. Majoritatea modelelor au mai multe variante de iluminare, care permit utilizatorului să ajusteze perfect nivelul de luminozitate necesar în funcție de activitatea curentă. Există, de asemenea, un mod de lumină intermitentă, care atrage atenția asupra prezenței dvs. atât atunci când faceți drumeții, cât și atunci când vă plimbați printr-un oraș. De asemenea, unele dintre lanternele frontale Petzl selectate sunt echipate cu moduri suplimentare de iluminare multicoloră, precum roșu, verde sau albastru, care sunt utile în anumite circumstanțe. Pe lângă modelele destinate sportului și activităților în aer liber, marca oferă, de asemenea, faruri industriale excelente. Aceste modele sunt foarte bine protejate împotriva deteriorării, ceea ce le face perfecte pentru aplicații industriale și pentru munca la înălțime. Modelele selectate îndeplinesc, în plus, standardele de rezistență la apă și la praf. Lămpile frontale Petzl destinate utilizării profesionale se caracterizează prin durabilitate și fiabilitate peste medie.

Petzl faruri la magazinul 8a.ro

Magazinul 8a.ro oferă o mare varietate de modele. Lămpile frontale Petzl cu baterii sunt un tribut adus pasionaților de soluții clasice. De asemenea, acestea reprezintă o opțiune bună ori de câte ori este greu să ai acces la o sursă de energie. Cele mai multe dintre ele sunt modelele alimentate cu baterii reîncărcabile, astfel încât este foarte ușor și rapid să vă reîncărcați lanterna frontală în orice moment, folosind cablul USB. Este o soluție foarte funcțională și foarte economică atunci când vine vorba de utilizarea zilnică a lanternei frontale atunci când vă faceți antrenamentul de dimineață sau de seară.