top

Încălţăminte şi îmbrăcăminte pentru alergare

Hainele de alergare nu sunt doar un tricou confortabil și pantaloni funcționali. Pentru antrenamente la temperaturi mai scăzute, merită să alegeți și lenjerie de corp termoactivă, un hanorac călduros sau o jachetă cu membrană.
View as Grid List

1877 Produse

 1. -7%
  Șapcă Ciele Alz Cap Athletics Small - cab

  Lista de dorințe

 2. -7%
  Pantaloni alergare On Running Running Pants - black

  Lista de dorințe

 3. -14%
  Pantofi trail Saucony Peregrine 13 - glade/black

  Lista de dorințe

 4. -14%
  Pantofi alergare femei Saucony Ride 16 - sprig/peony

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

1877 Produse

Ștergere

Îmbrăcăminte funcțională pentru alergare

Sprinterii, adevărații iubitori de maratoane sau de jogging sunt conștienți că pantofii de alergare confortabili nu sunt suficienți pentru a parcurge eficient traseele. Pentru ca efortul depus în această activitate să se traducă într-un rezultat mai bun, chiar și începătorii ar trebui să se decidă să înlocuiască îmbrăcămintea obișnuită, casual, cu îmbrăcăminte specială pentru alergare Diferența se va vedea imediat. Îmbrăcămintea pregătită special pentru a fi purtată în timpul orelor de activitate este confecționată din materiale complet diferite. Soluțiile tehnologice moderne reprezintă, de asemenea, un avantaj suplimentar. Atunci când se confruntă cu calitățile hainelor de oraș, hainele de alergare câștigă din toate punctele de vedere.

Scutere de alergare + îmbrăcăminte de alergare = eficiență mai mare a antrenamentului

Dacă vrei ca efortul tău să îți aducă cele mai multe beneficii, trebuie să îți completezi conceptele de antrenament cu brăcăminte de alergare pentru a te ajuta să te simți mai bine. Investiția în pantofi confortabili vine imediat în minte. Bineînțeles, pantofii de alergare sunt un element esențial al unei ținute sportive. Cu toate acestea, tricoul tehnic, pantalonii funcționali și un hanorac sau o jachetă cu membrană confortabilă sunt la fel de importante. Proprietățile fiecărei părți a unei astfel de ținute împreună se vor traduce printr-o îmbunătățire semnificativă a eficienței antrenamentului. Pantofii sporesc confortul la fiecare pas și vor contribui la minimizarea riscului de accidentare. Pe teren accidentat și în condiții dificile de teren, aceștia se vor dovedi un sprijin extrem de important. Vestimentul de alergare va completa acest sprijin prin creșterea senzației de libertate în timpul antrenamentului și eliminarea potențialului risc de disconfort.

Călăria de alergare ca element de bază al hainelor de alergare

Așa cum a fost menționat mai sus, scutele de alergare ar trebui să facă parte din ținuta sportivă a oricărui jogger. Designul special afectează nu doar confortul, ci și siguranța de atunci când parcurgeți traseele. Talpa cu o bandă de rulare construită corespunzător va face față provocărilor unui teren mai dificil. La rândul său, spuma amortizată va îmbunătăți moliciunea pașilor pe o suprafață dură. Producătorii au idei diferite pentru adaptarea modelului la picior. Aceștia folosesc în pantofii lor benzi elastice, Velcro sau șireturi clasice. Depinde de tine, ce metodă vrei să folosești. Dacă vremea înnorată nu vă face să renunțați la antrenament, alegeți o variantă de pantofi cu membrană. Aceasta va face ca umezeala să nu pătrundă prin material și, în același timp, nu va afecta negativ parametrii de respirabilitate. În oferta noastră, veți găsi pantofi de alergare de înaltă calitate pentru femei și bărbați de la branduri de top. Printre acestea se numără Dynafit, Inov-8, La Sportiva, On Running, Salomon și mulți alți producători.

Ce fel de îmbrăcăminte pentru alergare?

Răspunsul la întrebarea despre cea mai bună îmbrăcăminte de alergare nu este deloc simplu. Mulți factori sunt importanți aici. Printre multitudinea de propuneri diferite, este ușor să te pierzi. Gama de producători este largă, iar libertatea de alegere este un avantaj incontestabil. Cu toate acestea, poate face dificilă luarea unei decizii specifice. În funcție de intensitatea antrenamentului, de nivelul de avansare, de frecvență, de condițiile și preferințele utilizatorului, cerințele pentru îmbrăcăminte specializată se schimbă. Cu siguranță, atunci când alegeți, merită să acordați atenție capacității țesăturii de a oferi respirabilitate. Vestimentul de alergare, care elimină eficient umiditatea și permite circulația liberă a aerului, va fi o alegere excelentă atât pentru profesioniști, cât și pentru începători. Aceste caracteristici devin standard, dar mulți producători de top, cum ar fi Dynafit, La Sportiva sau Salomon, le completează cu soluții tehnice suplimentare. Aceștia folosesc, de exemplu, ioni de argint pentru a prelungi prospețimea hainelor sau fibre elastice pentru a crește confortul purtării.

Îmbrăcăminte de alergare în diferite stiluri

Nu doar parametrii tehnici fac ca alergătorii activi să opteze pentru haine concepute special pentru ei. Vestimentul de alergare, pe care îl oferă magazinul 8a.ro, este realizat din materiale care susțin buna funcționare a organismului și asigură confortul în timpul purtării. Nu vă veți simți inconfortabil, deoarece tăieturile contribuie la creșterea libertății de mișcare. Deseori, designerii nu folosesc cusături sau se asigură că acestea sunt plate. Chiar și tricourile sau jambierele foarte mulate nu ciupesc și nu irită pielea. De asemenea, acest lucru face ca elementele individuale ale ținutei de alergare să coopereze mai bine între ele. Tricourile cu o formă bine gândită nu se rostogolesc sub jachete sau bluze de trening.