top

Iluminare pentru lucru la înălțime

Iluminatul pentru lucrul la înălțime trebuie să ofere o lumină puternică, să fie durabil și rezistent la praf. Magazinul nostru oferă modele profesionale care vor facilita munca în condiții dificile.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Lămpi frontale pentru muncă - diferențe de design

Diferențele dintre lămpile frontale pentru sport și drumeții și modelele concepute pentru muncă sunt evidente la prima vedere. Lămpile frontale de lucru au un design mult mai robust. La majoritatea modelelor, carcasele masive sunt construite pentru a se asigura că lampa este cât mai rezistentă la strivire sau cădere. Parametrii excelenți de rezistență se traduc printr-o durabilitate excepțională a acestor modele, care vă vor servi pe parcursul multor lucrări. În plus, farurile de lucru pot avea o rezistență sporită la pătrunderea apei și a prafului. Designul ermetic se traduce prin capacitatea de a funcționa în medii prăfuite, unde modelele convenționale nu reușesc să performeze. În funcție de model, farurile pot fi, de asemenea, rezistente la anumite substanțe chimice.

Lămpi frontale pentru lucrul la înălțime

Foanele de lucru sunt un accesoriu esențial pentru fiecare lucrător. Alături de harnitura industrială și de casca de lucru la înălțime, farurile sunt, în anumite situații, o piesă esențială a echipamentului. Acestea vă permit să efectuați lucrări în întuneric și vă oferă acces în zonele întunecate. Oferim numai modele dovedite, care se comportă bine în condiții solicitante. Comercializăm atât modele alimentate cu baterii alcaline, cât și versiuni cu baterii reîncărcabile încorporate, care pot fi reîncărcate cu ajutorul unui încărcător inclus. Aceasta este o soluție perfectă dacă folosiți foarte des lanterna frontală. Oferim, de asemenea, huse esențiale pentru lanternele frontale care vă vor permite să le transportați confortabil și vă vor permite să aveți acces la lanterna dvs. în orice moment.