top

Dometic

Dometic este o marcă bine cunoscută pentru frigiderele sale turistice de înaltă calitate. Gama include atât răcitoare electrice pentru rulote, cât și modele pentru corturi, unde temperatura este menținută datorită izolației și inserțiilor de răcire. Consultați modelele disponibile și alegeți frigiderul Dometic Touring perfect pentru nevoile dumneavoastră!
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Marca Dometic este despre mobilitate

Din întreaga lume, din ce în ce mai mulți oameni duc un stil de viață activ, se mută frecvent, călătoresc și petrec și mai mult timp departe de locuințele lor permanente. Excursiile de weekend, săptămânale sau chiar mai lungi în aer liber au devenit parte integrantă a stilului de viață modern. Tocmai pentru o astfel de mobilitate sunt create produsele marca Dometic Frigiderele hiking ale mărcii sunt folosite în rulote, bărci, canoe, corturi și expediții cu vehicule off-road pe distanțe lungi. Posibilitatea de a păstra băuturile și alimentele la rece vă permite să vă prelungiți și mai mult șederea departe de civilizație și să vă bucurați pe deplin de deliciile oferite de natură.

Dometic este un brand global, iar produsele sale (pe lângă frigidere, este o gamă completă de rulote și echipamente de călătorie) sunt folosite pe toate continentele lumii. O rețea de distribuție atât de extinsă și condițiile variate în care sunt utilizate produsele mărcii fac posibilă acumularea unei experiențe unice. Pe această bază, proiectanții pot rafina modelele individuale pentru a satisface perfect cerințele utilizatorilor. Ca urmare, Refrigiderele Dometic variază de la frigidere de mare capacitate pentru camping și camping la modele de expediție și de călătorie cu o construcție extrem de robustă. O astfel de ladă frigorifică poate fi cu ușurință prinsă pe suportul de acoperiș al unui vehicul off-road sau transportată cu barca în zone îndepărtate.

Sunt disponibile și lăzile frigorifice turistice pentru camping și camping.

Frigidele de turism și multe altele

În mod special bine cunoscute printre drumeți sunt frigiderele Dometic turism și pentru mașini, care vă permit să duceți mâncarea și băuturile aproape până la capătul lumii la temperatura optimă. Foarte populare sunt cele mai simple Refrigeratoare reîncărcabile Dométic, care sunt ideale pentru sejururi de weekend într-un cort sau într-o excursie cu cortul. Pereții groși, bine izolați și o etanșare completă garantează o păstrare foarte lungă a temperaturii. Dacă aveți acces la electricitate, o alegere bună este frigiderul de călătorie Dometic curent, care va asigura același nivel de răcire ca majoritatea aparatelor electrocasnice. Singura diferență constă în carcasa robustă și în dimensiuni. Dacă călătoriți pe distanțe lungi, Refrigiderul compact de 12 V de la Dometic este o alegere excelentă și poate fi alimentat de la priza brichetei în timpul deplasării. Aceste modele sunt ideale pentru călătorii lungi, chiar și în cele mai călduroase condiții meteo, și oferă băuturi bine răcite. De asemenea, acestea pot găzdui cu ușurință proviziile pentru o zi întreagă de călătorie.

Deși marca Dometic este cunoscută mai ales pentru răcitoarele sale de turism, gama include și multe alte articole de echipament pentru camping și turism. Compania dispune de o gamă largă de accesorii și echipamente pentru rulote. Acestea variază de la marci, jaluzele până la sisteme de aer condiționat. Vestibulele pentru rulote Dometic vă vor permite să creați un spațiu unic în care să vă relaxați în timpul oricărei călătorii de vacanță. Mobilierul de camping pliabil, cum ar fi mesele, scaunele și șezlongurile, facilitează organizarea spațiului disponibil. Pentru cei care preferă un mod mai simplu de a campa în locul unei rulote, Dometic a dezvoltat o gamă largă de corturi de camping.

Sunt disponibile și corturi de turism.

Cumpărați răcitoare de turism Dometic și multe altele online pe 8a.ro!

În cazul expedițiilor extreme, un frigider selectat în mod corespunzător va determina adesea succesul întregului efort. Aceasta va ajuta la depozitarea corespunzătoare a proviziilor de hrană, ceea ce se va traduce printr-o dietă variată și adecvată. Cu toate acestea, în timpul călătoriilor de vacanță, accesul la un frigider în orice moment este o chestiune de comoditate. Acesta vă permite să luați cu dumneavoastră mâncarea preferată în timpul călătoriei și, pe vreme caldă, să luați oricând o băutură bine răcită. Frigiderele de călătorie Dometic travel fridge vă vor face pur și simplu să vă simțiți ca acasă oriunde ați merge. În special, oferim frigidere compacte pentru turism, ideale pentru rulote și excursii cu cortul. Pentru călătoriile mai lungi, este esențial să puteți păstra alimentele și băuturile la o temperatură scăzută. Frigiderul compact de turism Dometic compact touring fridge vă oferă independență și vă permite să vă gestionați și mai bine rezervele de alimente.