top

Ceasuri pentru alergare

Ceasurile de alergare sunt structuri mici cu capacități maxime. Datorită acestora, vă puteți efectua antrenamentele atât în munți, cât și în oraș. Ceasurile de alergare de la 8a.ro sunt sprijinul pe care îl meritați.
View as Grid List

27 Produse

 1. -3%
  Ceas cu GPS Suunto 9 Peak Pro - ocean blue

  Lista de dorințe

 2. -3%
  Ceas GPS Garmin Instinct 2S - poppy

  Lista de dorințe

 3. -3%
  Ceas GPS Garmin Instinct 2 - graphite

  Lista de dorințe

 4. -3%
  Ceas GPS Garmin Fenix 7X Solar - slate grey/black

  Lista de dorințe

 5. Ceas GPS Coros Vertix 2 - lava

  Lista de dorințe

 6. -4%
  Ceas de alergare Garmin Foreruner 745 - magma red

  Lista de dorințe

 7. -9%
  Ceas GPS Suunto 9 Peak - all black

  Lista de dorințe

 8. -12%
  Ceas GPS Suunto 9 Peak - birch white titanium

  Lista de dorințe

 9. -9%
  Ceas GPS Suunto 9 Peak - granite blue titanium

  Lista de dorințe

 10. -3%
  Ceas GPS Suunto 7 - stone gray titanium

  Lista de dorințe

 11. -6%
  Ceas GPS Suunto 7 - matte black titanium

  Lista de dorințe

 12. -3%
  Ceas cu GPS Suunto 9 Baro - charcoal black/titanium

  Lista de dorințe

 13. Ceas cu GPS Suunto 5 - white

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

27 Produse

Ștergere

Monitoarele de alergare vă ajută să vă planificați antrenamentul.

Modelele sportive Suunto, precum și cele ale altor mărci, oferă o serie de funcții privind organizarea antrenamentului. Înainte de a pleca pe traseu, veți planifica traseul pe care doriți să îl parcurgeți acasă, în fața calculatorului. Datorită tehnologiei GPS, veți fi un lider pe kilometrii următori de-a lungul unui traseu montan sau al unei poteci pe câmp. Acest lucru înseamnă că nu vă veți rătăci niciodată și, de asemenea, veți profita la maximum de oportunitățile pe traseul care corespunde specificului activității sportive. Cu toate acestea, ceasurile de alergare funcționează perfect și fără o planificare prealabilă a traseului, ceea ce le face extrem de versatile. Atunci când alergați, mergeți cu bicicleta sau faceți drumeții, acestea înregistrează în mod constant poziția dumneavoastră, distanța parcursă, altitudinea la care vă aflați și ritmul.

Toți parametrii necesari pot fi găsiți în ceasuri pentru alergători.

Câteva ceasuri de alergare vin cu o curea de piept pentru măsurarea ritmului cardiac sau au o astfel de soluție în plic. Datorită acesteia, pulsul corpului va fi citit în mod constant, astfel încât veți obține informații foarte valoroase. Veți afla pe ce porțiuni ale traseului ați fost cel mai obosit și câte calorii ați ars. Acest lucru vă permite să vă pregătiți mai bine următoarele antrenamente, astfel încât acestea să fie cât mai eficiente. Ceasurile de alergare înregistrează distanța, viteza de alergare sau de pedalare, precum și înălțimea la care vă deplasați, datorită funcțiilor lor multisport. Acest lucru înseamnă că acasă veți afla detalii despre traseul dumneavoastră. În același timp, ceasurile de alergare oferă informații valoroase, cum ar fi presiunea atmosferică, posibilitatea de precipitații, temperatura actuală și o alarmă de furtună. Datorită acestora, nimic nu vă va surprinde și veți găsi un adăpost la timp, înainte ca vremea să se înrăutățească. Ceasurile de alergare cu busolă și tehnologia GPS vă vor asigura că urmați întotdeauna direcția corectă și nu vă pierdeți niciodată.

Culegeri de alergare - caracteristici multisport

Orice ceasuri precum Suunto și cele ale altor mărci au funcții multisport extinse. În cazul producătorului finlandez, fiecare dintre modelele lor oferă aproximativ 80 de moduri diferite. Acest lucru înseamnă că vă veți lua ceasul de alergare și într-o excursie cu bicicleta de munte sau pe un traseu de drumeție și veți beneficia de aceleași funcții care vă susțin efortul. Înot, caiac-canoe, triatlon și multe altele. Ceasurile de alergare oferă, de asemenea, posibilitatea de a vă pregăti propriul mod și de a organiza antrenamente la intervale, astfel încât veți beneficia întotdeauna de suport tehnic pentru activitatea dumneavoastră. Unele ceasuri de alergare pregătesc și un plan de recuperare în funcție de antrenamentul pe care l-ați efectuat. Acest lucru înseamnă că dispozitivul face pentru dvs. ceva ce nu ați dori să faceți după un efort fizic. După cum puteți vedea, un ceas de alergare este un design extrem de funcțional și util, astfel încât veți da și mai mult din dumneavoastră.

Monitoarele de alergare vă conectează cu lumea

Suunto și alte ceasuri de alergare au propriile lor aplicații. Ele funcționează în combinație cu un smartphone și un computer, iar funcțiile lor sunt variate. Veți organiza și planifica traseul care urmează să fie parcurs și veți obține rapoarte detaliate despre antrenament. În plus, ceasul se conectează și la alte aplicații pe care le-ați folosit până acum. Strava și altele îndeplinesc aceleași funcții ca și aplicațiile ceasului. Cu toate acestea, producătorii își dau seama că fiecare are propriile obiceiuri. Datorită acestui fapt, vă puteți conecta cu comunitatea sportivă și puteți accepta provocări virtuale cu fiecare sportiv/ă care utilizează aceste soluții. După antrenament, aplicația vă permite să partajați rezultatele pe rețelele sociale populare. Ceasurile de alergare vă vor permite, de asemenea, să primiți mesaje SMS, precum și să vă informeze despre un apel telefonic viitor. Acest lucru va fi foarte practic în timpul alergării.

Fiabilitatea și durabilitatea ceasurilor de alergare

Datorită faptului că ceasul de alergare este utilizat pe teren, acesta trebuie să fie suficient de rezistent. Producătorii folosesc în acest scop metale și materiale plastice foarte durabile, astfel încât acestea vor rezista în cele mai dificile condiții. Alunecarea ceasului pentru alergător se caracterizează printr-o susceptibilitate limitată la zgârieturi, care va funcționa pentru sezoanele următoare. Impermeabilizarea acestor structuri este, de asemenea, utilă atunci când plouă și când înotați în piscină sau în lac. Ceasurile de alergare sunt, de asemenea, caracterizate de baterii spațioase, care sunt complet suficiente pentru a vă finaliza în mod eficient antrenamentul.