top

Arcteryx Încălţăminte pentru alergare

Pantofii de alergare Arcteryx sunt concepuți pentru toți pasionații de munte. Sunt o alegere ideală atât pentru alergătorii experimentați, cât și pentru toți cei care încep aventura cu alergarea montană.
View as Grid List

20 Produse

pe pagină
 1. -15%
  Pantofi trail Arcteryx Vertex U - black/bright phenom

  Lista de dorințe

 2. -16%
  Pantofi alergare barbati Arcteryx Norvan LD 3 GTX - black/black

  Lista de dorințe

 3. -33%
  Pantofi trail Arcteryx Norvan LD 3 - offlime/dark lucent

  Lista de dorințe

 4. -30%
  Pantofi alergare femei Arcteryx Norvan LD - nightshadow/titanite

  Lista de dorințe

 5. -39%
  Pantofi alergare femei Arcteryx Norvan VT GTX - baja/poseidon

  Lista de dorințe

View as Grid List

20 Produse

pe pagină
Ștergere

Arcteryx - pantofi de alergare plini de tehnologie modernă

Călăria de alergare produsă de brandul Arcteryx, similar încălțămintei, îmbrăcămintei și echipamentului de munte, este realizată din materiale de cea mai bună calitate. Acest lucru vă permite să mențineți durabilitatea ridicată a întregii construcții și o aderență excelentă. Acest lucru face posibilă alergarea pe traseele montane și mai rapidă și cu mai multă încredere. Pantofii de trail Arcteryx ai mărcii canadiene vă vor permite să ajungeți în locurile unde pantofii de alergare tradiționali nu vă vor oferi suportul suficient.

Călăria de alergare Arcteryx dispune de multe sisteme inovatoare, perfecte pentru condiții montane. Un brevet inteligent aplicat în multe modele cu posibilitatea de a atașa un șiret la un cârlig suplimentar vă permite să ajustați pantofii strâns la picior într-o clipită. Datorită acestui lucru, puteți atât să parcurgeți confortabil traseele, cât și să depășiți părțile mai dificile din punct de vedere tehnic, unde este necesară o precizie ridicată a fiecărui pas, oferită de pantofii de abordare. De asemenea, Arcteryx își echipează pantofii de alergare cu panouri din spumă EVA cu amortizare perfectă. Acest material oferă proprietăți mari de absorbție, astfel încât deplasarea pe teren stâncos este mult mai confortabilă. În timp ce meritul pentru aderența optimă revine tălpilor exterioare Vibram®. Un cântec galben caracteristic al tălpii pantofului este garanția că acesta se va comporta excelent pe terenuri variate, permițându-vă să parcurgeți eficient următorii kilometri de trasee. Arcteryx - pantofii de alergare montană sunt disponibili atât în versiuni perfect ventilate pentru vară, cât și cu membrană GORE-TEX®. Alegerea încălțămintei perfecte pentru alergare nu a fost niciodată atât de ușoară.

Vezi și alte categorii populare:

Salomon pantofi de alergare La Sportiva pantofi de alergare Jachete Arcteryx Călăriile de abordare Arcteryx