top

Beţe de trekking Black Diamond

Cu bețele de trekking Black Diamond, puteți parcurge cu ușurință kilometri în plus în munți. Aceasta este siguranța și pasul sigur, indiferent de terenul cu care trebuie să vă confruntați. Oferta include bețe din carbon și aluminiu pentru profesioniști și turiști.
View as Grid List

42 Produse

 1. -16%
  Bețe trekking Black Diamond Trail Cork - cherrywood

  Lista de dorințe

 2. -24%
  Bețe alergare Black Diamond Distance Z Poles - pewter

  Lista de dorințe

 3. -25%
  Bețe alergare Black Diamond Distance FLZ Poles - pewter

  Lista de dorințe

 4. -14%
  Bete schi de tura Black Diamond Traverse Pro - blue

  Lista de dorințe

 5. -14%
  Bete schi de tura Black Diamond Traverse Ski Poles - red

  Lista de dorințe

 6. -16%
  Bețe trekking Black Diamond Trail Cork - granite

  Lista de dorințe

 7. -28%
  Bețe trekking Black Diamond Trail Pro - aegean

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

42 Produse

Ștergere

Bățurile de trekking Black Diamond

Marca Black Diamond oferă îmbrăcăminte și echipament montan de cea mai înaltă calitate. Oferta acestui producător american include nu numai echipamentul de alpinism, ci și bețe de trekking și de alergare. Bețele de trekking Black Diamond sunt disponibile într-o varietate de modele pentru activități montane variate, astfel încât fiecare utilizator să poată găsi modelul optim. BețeleBD se caracterizează printr-o precizie ridicată a manoperei. În combinație cu materialele excelente, bețele de trekking sunt extrem de durabile și robuste, astfel încât vă puteți bucura de ele în timpul multor expediții montane.

Serie versatilă de bețe de trekking Black Diamond

Pentru a ușura alegerea modelului potrivit de către utilizatori, bețele Black Diamond sunt împărțite în serii separate: Trail, Alpine și Distance. În ciuda diferențelor de construcție sau a materialelor folosite, toate acestea fac parte din cele mai robuste, mai ușoare și mai versatile modele pentru 3 și 4 sezoane disponibile pe piață. Bețele BD sunt perfecte atât pentru traseu, cât și în afara acestuia.

Black Diamond DISTANCE poles

În colecția Distance, puteți găsi bețe pliabile pentru ieșirile în care greutatea și viteza contează. Ultraușorii bastonii din carbon Black Diamond carbon sunt modelele perfecte pentru alergarea montană. Datorită aplicării sistemului avansat de pliere Z-Pole, puteți pune sau atașa cu ușurință bastoanele la rucsac. Este nevoie literalmente de câteva secunde pentru a le desfășura. Datorită proprietăților, aceștia sunt alegerea populară pentru competițiile de alergare, deoarece îi puteți face rapid gata de utilizare înainte de ascensiune și îi puteți împacheta instantaneu după aceea. Colecția include atât bețe Black Diamond cu înălțime fixă, cât și modele reglabile. Toate acestea reprezintă oferta ideală pentru ultra alergători și pentru turiștii de stil "fast & light".

BD seria ALPINE

Colecția a fost realizată pentru pasionații de drumeții cu experiență. Aceasta include bețe extrem de durabile, pentru 4 sezoane, pentru o experiență serioasă de trekking la altitudine înaltă cu un rucsac mare. Aceștia oferă un suport excelent la drumeții pe teren accidentat, atunci când o încărcătură mare perturbă echilibrul natural al corpului. Black Diamond Alpine trekking poles sunt compacți atunci când sunt pliați și nu ocupă prea mult spațiu în timpul transportului. Fibrele de aluminiu sau de carbon de cea mai bună calitate folosite la fabricarea lor garantează o greutate redusă și o durabilitate ridicată. Aceștia se comportă excelent atât în timpul drumețiilor de vară, cât și în timpul iernii pe trasee.

Black Diamond TRAIL bețe de trekking

Modelele aparținând acestei serii sunt cei mai versatili bețe telescopice pentru drumeții pe tot parcursul anului, drumeții montane și excursii de iarnă cu rachete de zăpadă. Aceștia oferă un sprijin fiabil pe terenuri variate. Bețele pliabile cu lungime reglabilă oferă o versatilitate maximă. Datorită aplicării sistemului Flick Lock cu clemă externă, întregul ansamblu oferă o fiabilitate excelentă chiar și în condiții meteorologice dificile.