top

The North Face Tricouri damă

Tricourile pentru femei The North Face oferă un confort ridicat și o selecție largă de modele și culori. Tricouri clasice cu o potrivire perfectă pentru corpul femeilor. Alege-ți tricoul de vară și bucură-te de confort.
View as Grid List

48 Produse

 1. -28%
  Tricou femei The North Face AO Tee Plus - lime

  Lista de dorințe

 2. -28%
  Tricou femei The North Face AO Tee - cosmo pink

  Lista de dorințe

 3. -33%
  Tricou femei The North Face Relaxed Easy Tee - cosmo pink

  Lista de dorințe

 4. -29%
  Top femei The North Face Easy Tank - tnf black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

48 Produse

Ștergere

Tricoul pentru femei The North Face este extrem de versatil

Tricoul cu mâneci scurte este o alegere excelentă pentru partea mai caldă a anului. Acestea oferă o combinație perfectă de ventilație, confort și stil. Oferta noastră de tricouri pentru femei ar fi incompletă fără unul dintre cei mai mari producători de îmbrăcăminte outdoor - The North Face. Tricourile clasice din bumbac sunt în mare parte modelele concepute pentru călătorii, turism și utilizarea zilnică. Tăieturile avansate, culorile deosebite și o varietate de imprimeuri fac din tricourile pentru femei The North Face o alegere populară pentru toți iubitorii de munte care caută o garderobă de uz zilnic. Tricourile TNF oferă un confort maxim de utilizare pe toată perioada verii.

Calitatea înaltă a tricourilor pentru femei The North Face

T-shirt-urile TNF nu sunt realizate doar din materiale selectate, ceea ce se traduce prin proprietăți excelente de performanță. Bumbacul de înaltă calitate folosit la tricouri este extrem de plăcut la atingere, astfel încât purtarea tricourilor TNF este extrem de confortabilă. Croielile care se potrivesc perfect corpului femeii oferă o libertate de mișcare ridicată. Tricourile slim fit accentuează perfect silueta corporală, în timp ce modelele mai relaxate oferă o ventilație și mai bună la întâlnirile foarte călduroase. Tricourile pentru femei The North Face sunt disponibile și în diferite forme de decolteu. Indiferent dacă vă stă mai bine cu un decolteu clasic, în formă de V sau ușor mai larg, veți găsi cu siguranță modelul potrivit pentru dumneavoastră în sortimentul acestui producător american.

Puteți cumpăra tricouri pentru femei The North Face de la magazinul 8a.ro

Oferim o gamă largă de tricouri pentru femei The North Face. Alegerea aproape infinită de culori vă va permite să asortați perfect tricoul cu un hanorac sau cu pantaloni scurți. Puteți alege atât tricouri care prezintă doar un mic logo al producătorului, cât și modele cu imprimeuri mari. Grafica inspirată de munte și o varietate de variante ale logo-ului TNF vor fi cu siguranță pe placul tuturor femeilor pasionate de munte. Tricourile clasice și moderne pentru femei de la producătorul american sunt perfecte pentru călătoriile de vară. Aveți nevoie de o îmbrăcăminte confortabilă și fiabilă pentru vacanța dumneavoastră? Mergeți într-o călătorie mai lungă? Tricourile pentru femei The North Face sunt perfecte pentru toate aceste activități.