top

Lanterne frontale pentru alergare

Lămpile frontale de alergare sunt gadgeturi care pot îmbunătăți semnificativ confortul antrenamentului. Acestea asigură deplasarea în întuneric fiind confortabilă. În plus, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la siguranța dumneavoastră.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Seara, farurile de mers sunt de neînlocuit.

Chiar dacă nu decideți în mod conștient să vă deplasați în mod dinamic după lăsarea întunericului, nu înseamnă că nu va trebui să parcurgeți secțiuni ale traseului cu vizibilitate minimă. Antrenamentele intensive pot fi adesea prelungite și continuarea lor în orele de seară va fi posibilă dacă aveți faruri de top running. Chiar și vremea înnorată poate da impresia unui mediu mai puțin luminos. Fiecare alergător care apreciază confortul de a parcurge distanțe ar trebui să aibă o lampă frontală printre echipamentele sale.

Ce distinge farurile de funcționare?

Foanele speciale de alergare sunt o structură special concepută, diferită de lămpile turistice sau de trekking. Designul echilibrat este crucial în ceea ce privește lămpile frontale de alergare. Bateriile sau acumulatorii sunt adesea plasate pe o curea în partea din spate a capului, ceea ce se traduce printr-un echilibru între lanterna frontală și baterie. O astfel de structură nu sare și asigură confortul. Lămpile frontale de alergare au, de asemenea, un unghi mai larg de incidență a luminii, care luminează atât calea, cât și împrejurimile. Toate aceste caracteristici sunt incluse în Black Diamond farurile de alergare sau în Petzl farurile de alergare, precum și în modelele multor alte mărci.

Cum să alegeți farul de alergare potrivit?

Există mai multe caracteristici care trebuie luate în considerare atunci când alegeți un model. Merită să verificați fasciculul de lumină - forma și intensitatea acestuia. Deplasarea rapidă pe un teren mai dificil necesită reacții imediate și schimbări frecvente de direcție. Un fascicul de lumină suficient de puternic, cu o rază lungă de acțiune, este extrem de important. Alegerea modurilor de iluminare poate fi, de asemenea, importantă. Dacă doriți să folosiți farul și, de exemplu, într-un cort, merită să aveți în stoc un mod mai slab. Metoda de montare a farului pe cap va fi, de asemenea, importantă. Curelele suplimentare de lățime mare vor oferi cu siguranță un confort și o stabilitate adecvate.

Farul de alergare cu baterii sau cu baterie reîncărcabilă?

Câte una dintre aceste două soluții are avantajele și dezavantajele sale. Lampa frontală cu baterii vă permite să schimbați rapid bateria atunci când sursa de alimentare este oprită. Dacă modelul este alimentat de popularele baterii AAA sau AA, putem fi siguri că le vom cumpăra în aproape fiecare magazin, cabană montană sau benzinărie. Din acest motiv, în timpul călătoriilor noastre, vom pregăti rapid lanterna frontală pentru noaptea următoare. Lampa frontală de alergare cu acumulator, la rândul său, necesită conectarea la rețeaua electrică și reîncărcarea din când în când. Aceasta este o soluție perfectă în timpul antrenamentelor frecvente de seară și în timpul călătoriilor mai scurte, când putem reîncărca cu ușurință lanterna frontală. De asemenea, este cu siguranță o soluție mult mai ecologică.

Foarte de alergare de înaltă calitate

Producători bine cunoscuți și respectați oferă faruri pentru alergători în diverse configurații tehnologice. În plus, utilizatorul poate alege nu numai dintre modelele care diferă în ceea ce privește parametrii, ci și mărimea, designul și soluțiile de utilitate. Cu toate acestea, toate au același scop - să ofere alergătorului lumină care să-l ajute să navigheze pe terenul cu vizibilitate insuficientă. În magazinul online 8a.ro există câte ceva pentru fiecare. Dacă nu vă puteți imagina o zi fără antrenament, alegeți toate accesoriile și îmbrăcămintea de care aveți nevoie pentru acesta. Cu sprijinul liderilor de alergare potriviți, fiecare activitate în aer liber după lăsarea întunericului va fi mult mai plăcută.