top

Pantaloni scurţi de bicicletă damă

Pantalonii scurți de ciclism pentru femei sunt o achiziție esențială pentru fiecare iubitor de două roți. Șorturile pentru femei pentru bicicletă cu pernuță de gel înseamnă confort și confort maxim pe traseu. În ofertă se găsesc și șorturi moderne de Enduro și MTB pentru femei.
View as Grid List

58 Produse

Page
pe pagină
 1. -10%
  Pantaloni scurti ciclism femei Rocday Roc Lite - black

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Pantaloni scurti ciclism femei Rocday Roc Lite - dark red

  Lista de dorințe

 3. -17%
  Pantaloni scurti ciclism femei Schoffel Skin Pants 8h L - black

  Lista de dorințe

 4. -17%
  Boxeri termici femei Schoffel Skin Pants 2h L - black

  Lista de dorințe

 5. -17%
  Boxeri termici femei Schoffel Skin Pants 4h L - black

  Lista de dorințe

 6. -32%
  Pantaloni scurti ciclism femei ION Traze - black

  Lista de dorințe

 7. -20%
  Pantaloni scurti ciclism femei ION Logo - indigo dawn

  Lista de dorințe

 8. -20%
  Pantaloni scurti ciclism femei ION Logo - black

  Lista de dorințe

 9. -32%
  Pantaloni scurti ciclism femei Maloja Rossa - midnight

  Lista de dorințe

 10. -29%
  Pantaloni scurti ciclism femei Maloja Rossa - glow

  Lista de dorințe

 11. -32%
  Pantaloni scurti ciclism femei Maloja Rossa - moonless

  Lista de dorințe

 12. -28%
  Costum de femei Maloja Similaun Racebody - midnight

  Lista de dorințe

 13. -30%
  Costum de femei Maloja Similaun Racebody - moonless

  Lista de dorințe

 14. -25%
  Pantaloni scurti ciclism POC Synovia VPD Shorts - uranium black

  Lista de dorințe

 15. -37%
  Pantaloni scurti ciclism femei Montura Minimal Ciclista - black

  Lista de dorințe

View as Grid List

58 Produse

Page
pe pagină
Ștergere

De ce sunt pantalonii scurți de ciclism pentru femei un element atât de important al ținutei?

În timpul călătoriilor cu bicicleta, petrecem ore lungi pe scaun. Pentru a ne oferi confortul esențial, este esențial să alegem haine adecvate. În întreaga ținută, rolul cheie pentru confort îl joacă pantalonii scurți de ciclism. Tăietura corect aleasă, precum și modelele cu pernuță de gel, vor permite să limităm foarte mult riscul de abraziuni sau de cornere chiar și în timpul multor ore de mers. Pantalonii scurți de ciclism MTB și Enduro moderni pentru femei sunt modele care utilizează cele mai noi materiale, caracterizate prin rezistență și respirabilitate ridicată. O astfel de conexiune de caracteristici funcționează foarte bine în timpul pedalării intense pe drumurile montane sau pe cărările forestiere.

Corturi de ciclism moderne pentru femei cu un tampon de gel

Până de curând, pantalonii scurți de ciclism pentru femei erau disponibili sub forma unor modele foarte strâmte, realizate din materiale foarte elastice, care erau foarte diferite de pantalonii și pantalonii scurți tradiționali. În prezent, tot mai multe modele seamănă cu hainele clasice, ascunzând în interior cele mai importante elemente. Pantalonii scurți de ciclism pentru femei cu pernuță de gel pot fi acum complet nedespărțiți de modelele clasice turistice sau de munte. Deoarece diferența de bază este ascunsă în inserția plasată în pantalonii scurți, precum și în croiala adaptată la utilizarea pe bicicletă. În plus, producătorii de pantaloni scurți de ciclism MTB și Enduro pentru femei ne oferă adesea posibilitatea de a alege și de a completa setul care să răspundă cât mai bine nevoilor noastre. Acest lucru este posibil datorită pantalonilor scurți interni și externi disponibili separat, care pot fi atașați împreună. Datorită acestui fapt, putem folosi pantalonii scurți interni cu cea mai confortabilă pernuță și putem asorta culoarea pantalonilor scurți externi la restul echipamentului. În afară de asta, pantalonii scurți externi pentru ciclism pot fi folosiți separat și la multe alte activități, cum ar fi drumețiile, după ce se termină plimbarea.

Vă veți cumpăra online cele mai bune șorturi și pantaloni scurți Enduro și MTB

În oferta noastră oferim o selecție largă de șorturi și pantaloni scurți de ciclism pentru femei. Culori și tăieturi variate vor permite fiecărui iubitor de ciclism să aleagă modelul potrivit. Dintre acestea nu lipsesc șorturile dotate cu buzunare funcționale fixate cu fermoare, care se vor descurca de minune nu numai pe bicicletă.