top

AeroPress

AeroPress este o marcă care face ca prepararea cafelei de înaltă calitate să fie o joacă de copii. Aparatele de cafea portabile scot la iveală întreaga aromă a boabelor. Descoperiți aparatele de cafea compacte AeroPress și bucurați-vă de o cafea gustoasă în fiecare călătorie și în fiecare zi!
View as Grid List

8 Produse

 1. Cafetiera de voiaj AeroPress Original

  Lista de dorințe

 2. -16%
  Adaptor pentru expres AeroPress Flow Control Filter Cap
  Adaptor pentru expres AeroPress Flow Control Filter Cap
  cu TVA 124,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 114,90Lei (+9%)
  Prețul recomandat al producătorului 148,90Lei (-16%)

  Lista de dorințe

 3. -8%
  Filtre de cafea AeroPress Paper Micro-Filters XL
  Filtre de cafea AeroPress Paper Micro-Filters XL
  cu TVA 54,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 52,90Lei (+4%)
  Prețul recomandat al producătorului 59,90Lei (-8%)

  Lista de dorințe

 4. -3%
  Cafetiera de voiaj Aeropress XL
  Cafetiera de voiaj Aeropress XL
  cu TVA 379,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 369,90Lei (+3%)
  Prețul recomandat al producătorului 394,90Lei (-3%)

  Lista de dorințe

 5. -17%
  Cafetiera de voiaj AeroPress Clear
  Cafetiera de voiaj AeroPress Clear
  cu TVA 239,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 219,90Lei (+10%)
  Prețul recomandat al producătorului 291,90Lei (-17%)

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Filtru pentru aparatul de cafea AeroPress Stainless Steel Reusable Metal Coffee Filter
  Filtru pentru aparatul de cafea AeroPress Stainless Steel Reusable Metal Coffee...
  cu TVA 88,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 66,90Lei (+33%)
  Prețul recomandat al producătorului 98,90Lei (-10%)

  Lista de dorințe

 7. -15%
  Filtre de cafea Aeropress Micro Filters 350 pack
  Filtre de cafea Aeropress Micro Filters 350 pack
  cu TVA 29,40Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 28,40Lei (+4%)
  Prețul recomandat al producătorului 34,90Lei (-15%)

  Lista de dorințe

 8. -14%
  Cafetiera de voiaj Aeropress Inc. AeroPress Go
  Cafetiera de voiaj Aeropress Inc. AeroPress Go
  cu TVA 169,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 179,90Lei (-5%)
  Prețul recomandat al producătorului 197,90Lei (-14%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

8 Produse

Ștergere

AeroPress

Cautați un aparat care poate face cafea în 1 minut? Vă place să experimentați cu grosimea măcinării boabelor de cafea, temperatura apei sau durata de fierbere? Mai presus de toate, apreciați simplitatea și funcționalitatea? Aparatul de cafea AeroPress îndeplinește perfect toate aceste cerințe. Această invenție neobișnuită, venită direct din SUA, vă permite să preparați o băutură aromată în doar câteva momente. Este foarte ușor de curățat, iar dimensiunile sale reduse înseamnă că îl puteți lua oriunde. Se va potrivi în rucsacul de drumeție, în bagajul de mână în avion sau chiar în geanta de zi cu zi. Principiul extrem de simplu al AeroPress înseamnă că și cei care nu sunt pasionați de prepararea cafelei pot prepara cu ușurință o băutură gustoasă, cu o aromă mai plină și fără amărăciune excesivă. Cu aparatul de preparare AeroPress, vă puteți prepara rapid și ușor cafeaua preferată oriunde!

Curtă istorie a mărcii

Compania a fost înființată în 1984 sub numele Aerobie de către Alan Adler, un inginer pensionar de la Universitatea Stanofrod. O persoană care era interesată de soluții noi, de proiecte inovatoare și de invenții. În prezent, deține peste 40 de brevete și este activ în permanență. Inițial, compania a fost implicată în producția de echipamente sportive, în principal o jucărie numită Aerobie Pro Flying ring. Cu toate acestea, în 2004, Alan Adler a devenit interesat de procesul de preparare a cafelei. El a decis să proiecteze un dispozitiv simplu care să prepare o cafea delicioasă. Așa a debutat AeroPress Original în 2005 și a devenit rapid un succes de vânzări. Este suficient să spunem că astăzi este vândut în peste 80 de țări din întreaga lume. În 2017, compania a vândut Aerobie și a devenit AeroPress Inc. concentrându-se pe aparate portabile de preparat cafea.

Cum funcționează dispozitivul de preparare a cafelei AeroPress

Prepararea cafelei în aparatul mărcii americane este extrem de simplă. Întregul proces constă în trei etape. În primul rând, turnați cafeaua înăuntru și turnați apa. În al doilea rând, amestecăm ușor și așteptăm ca cafeaua să se pregătească timp de 10-30 de secunde. În al treilea rând, presăm băutura prin filtru, apăsând ușor pe pistonul AeroPress Asta este tot ce trebuie și cafeaua este gata de băut! Merită să ascultați sfaturile utilizatorilor cu experiență. Cel mai bine este să împingeți pistonul cu o forță și o viteză moderate. Împingerea prea rapidă a cafelei poate înfundă filtrul și face ca întreaga operațiune să fie mai dificilă. Cafeaua trebuie să fie măcinată corespunzător. Dacă apa curge prea repede prin cafea, probabil că boabele sunt prea puțin măcinate. De asemenea, merită să știți că nu există un mod perfect de a prepara cafeaua într-un AeroPress. Cel mai bine este să vă bazați pe propriul gust și să preparați cafeaua în modul în care veți obține cea mai delicioasă băutură pentru dumneavoastră. Unul dintre principalele avantaje ale acestor cafetiere portabile este că putem experimenta la discreția noastră diferite moduri de a face cafea.

Produse originale AeroPress pe care le puteți cumpăra din magazinul 8a.ro

În gama noastră veți găsi cafetiere portabile Aeropress, cu care puteți prepara cafea aromată oriunde în lume. Este un accesoriu excelent pentru echipamentul dvs. în timpul unei vacanțe de camping în familie, o excursie de vară la stânci sau o expediție de trekking mai lungă. Dimensiunea compactă, greutatea redusă și, mai presus de toate, cafeaua de înaltă calitate sunt cele mai mari avantaje pentru toți iubitorii de băuturi aromate. Marca americană AeroPress a revoluționat fără îndoială piața aparatelor de cafea de călătorie, dar dispozitivele sale sunt la fel de populare și pentru utilizarea zilnică, la birou, acasă sau oriunde nu avem acces ușor la un aparat de cafea.