top

Geci pentru bărbați Columbia

Geci pentru bărbați Columbia sunt o alegere excelentă atât pentru activitățile în aer liber, cât și pentru numeroase activități sportive. Acestea vă vor proteja perfect împotriva ploii, zăpezii, vântului și frigului. Magazinul 8a.ro vă oferă modele pentru orice vreme - verificați ce jachetă Columbia pentru bărbați va fi cea mai potrivită pentru dumneavoastră!
View as Grid List

148 Produse

  1. -5%
    Geaca schi Columbia Iceberg Point Jacket - black

    Lista de dorințe

  2. -5%
    Geaca de iarna Columbia Puffect II Jacket - black

    Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

148 Produse

Ștergere

Columbia - jachete bărbătești pentru pasionații de munte și outdoor

Jacheta este elementul cheie al îmbrăcămintei, care este un echipament indispensabil fiecărui fan al aventurilor în aer liber. Fie că vă aflați pe traseele de drumeție, faceți alergare montană sau schiați pe pârtiile de munte, aveți nevoie de o protecție fiabilă împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. O ploaie torențială, vânt puternic, viscol sau frig, acestea sunt provocările cu care se luptă zilnic fiecare fan al muntelui. Geci pentru bărbați Columbia sunt sprijinul de nedepășit în aceste provocări. Experiența bogată a brandului în designul de îmbrăcăminte outdoor, permite crearea unor soluții din ce în ce mai eficiente, care oferă un nivel ridicat de confort și o fiabilitate maximă. Datorită ofertei largi de jachete bărbătești pentru toate anotimpurile, fiecare poate găsi modelul potrivit care se potrivește cel mai bine condițiilor meteo date sau unui tip de activitate.

Geci de ploaie pentru bărbați Columbia pentru vreme rea

Jacheta de ploaie este o piesă esențială de echipament nu numai în timpul ocaziilor sezonului de tranziție, ci și pentru fiecare drumeție montană pe distanțe lungi. Pentru a adapta perfect jacheta de ploaie la nevoile utilizatorului său, marca Columbia oferă o gamă largă de modele cu o varietate de stiluri și aplicații Cele mai multe dintre ele oferă o rezistență ridicată la apă datorită aplicării membranei avansate Omni-Tech. Un strat special nu lasă picăturile de apă să pătrundă în interior și, în același timp, permite să elimine vaporii produși de corpul tău în timpul oricărei activități fizice. De aceea, jacheta Columbia oferă un confort deosebit în timpul multor activități. Această marcă americană oferă, de asemenea, jachete moderne Columbia pentru bărbați cu membrana OutDry pe partea exterioară a jachetei. Datorită acestei soluții inovatoare, apa ajunge direct pe stratul de membrană impermeabilă și alunecă ușor. Acest lucru a făcut posibilă eliminarea stratului de material care ar fi trebuit să fie impregnat în mod regulat, astfel încât să nu absoarbă apa. Jachetele cu membrană OutDry au, de asemenea, un aspect distinctiv.

Geci de alergare pentru bărbați Columbia

Marca Columbia oferă, de asemenea, o gamă de sortimente destul de extinsă pentru pasionații de alergare. Fie că vă place să alergați în parcul din oraș, fie că faceți drumeții mai lungi pe trasee montane, Jacheta de alergare pentru bărbați Columbia vă va proteja de condițiile meteo nefavorabile. Modelele ultraușoare rezistente la vânt reprezintă o protecție excelentă împotriva aerului rece. Atunci când sunt împachetate, aceste jachete ultracompacte vor încăpea cu ușurință în buzunarul hanoracului, în centura de la brâu sau în rucsacul de alergare. Astfel, vor fi mereu la îndemână atunci când se face puțin mai frig. Fragmente de trasee expuse la vânt, văi de munte umbrite sau pur și simplu schimbări bruște ale vremii - gecile ușoare rezistente la vânt vor fi o alegere excelentă pentru astfel de condiții. Dacă începe să plouă, jachetele de ploaie ușoare pentru alergare sunt un accesoriu indispensabil. Datorită materialelor ușoare și a membranei speciale, vă puteți continua cu ușurință antrenamentul chiar și pe o ploaie puternică.

Geci pentru bărbați Columbia de iarnă

Majoritatea fanilor sporturilor de iarnă, inclusiv a schiului, sunt cu siguranță bine familiarizați cu logo-ul acestei mărci americane. Pentru că acest producător oferă o gamă largă de îmbrăcăminte pentru cele mai friguroase zile ale anului. Geci pentru bărbați Columbia de schi sunt apreciate pentru combinația lor supremă de confort și izolare excelentă împotriva frigului. Datorită aplicării atât a căptușelii termice sintetice Omni-Heat, cât și a pufului veritabil, veți găsi întotdeauna un model cel mai potrivit pentru temperaturile la care vă așteptați pe pârtie. Jachetele de puf pentru bărbați Columbia, care oferă o combinație excelentă de proprietăți ușoare și izolare termică maximă, sunt, de asemenea, foarte populare. Aceste jachete care oferă o căldură deosebită, sunt o alegere excelentă pentru drumeții de iarnă pe trasee acoperite de zăpadă și pentru scopuri de utilizare zilnică. Majoritatea modelelor de iarnă folosesc căptușeala inovatoare Omni-Heat Reflective pe lângă materialele tradiționale pentru a vă menține căldura. Acesta este un material special cu puncte imprimate pe el, pentru a reflecta căldura generată de corp. Căldura este apoi refolosită pentru a încălzi corpul.

Columbia jachete softshell

Dacă nu vă așteptați la ploi abundente, această jachetă softshell ultraușoară va fi o alegere excelentă pentru drumeții montane. Un material flexibil oferă un confort maxim. Întregul design oferă protecție împotriva vântului și un nivel extrem de ridicat de respirabilitate. Jacheta softshell pentru bărbați Columbia este disponibilă într-o varietate de grosimi, adaptată diferitelor anotimpuri ale anului. Cele mai ușoare modele sunt cele mai potrivite pentru sezoanele de vară și de tranziție. Softshell-ul cu căptușeală de încălzire suplimentară este perfect pentru drumețiile de iarnă.

Columbia - jachete pentru bărbați la magazinul 8a.ro

Oferim o selecție largă de jachete pentru bărbați de la acest brand american. De la cele mai ușoare geci de vânt, trecând prin softshell-uri ușoare și jachete de ploaie clasice, până la modele groase, cele mai potrivite pentru răcelile de iarnă. Datorită unei experiențe extinse a acestui producător, jachetele pentru bărbați Columbia câștigă popularitate în rândul tuturor fanilor activităților în aer liber