top

Ochelari de schi Julbo

Ochelarii de schi Julbo îi însoțesc de ani de zile pe pasionații de sporturi de iarnă. Aceștia reprezintă o alegere excelentă atât pentru schiori, pentru fanii schiului de tură, cât și pentru pasionații de snowboard.
View as Grid List

1 Produse

  1. -24%
    Ochelari schi Julbo Alpha - SP3 - blue/green

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

1 Produse

Ștergere

Ochelari de protecție Julbo

O experiență bogată a acestui producător francez se traduce în produse de cea mai înaltă calitate. Oferta mărcii include modele concepute pentru condiții meteorologice variate. Indiferent dacă sunteți un fan al schiului rapid pe pârtie, sau faceți schi de tură și schi în afara pârtiei, ochelarii Julbo vor fi cu siguranță foarte performanți în condiții de iarnă, protejându-vă ochii împotriva vântului, frigului și a soarelui aspru.

Ochelari de schi avansați pentru orice vreme

Ochelarii de schi trebuie să îndeplinească mai multe funcții. În primul rând, trebuie să vă protejeze perfect ochii împotriva valului de aer rece, asigurând confortul chiar și în timpul celei mai rapide experiențe de schi. În al doilea rând, aceștia trebuie să aibă o optică foarte bună pentru a garanta cea mai bună imagine posibilă. Lentilele folosite de ochelarii Julbo o formă special dezvoltată care permite reducerea distorsiunilor și oferă un unghi larg de vizualizare. În al treilea rând, aceștia trebuie să aibă o formă care să se potrivească bine pe față și pe cască. Toate aceste caracteristici pot fi găsite cu ușurință în produsele mărcii franceze. Acestea nu oferă doar proprietăți de performanță maximă, ci și un aspect perfect și modern. Cu o selecție largă de culori și forme, fiecare fan al sporturilor de iarnă poate alege ochelarii optimiști. Curelele confortabile, elastice, cu reglaj, vă vor permite să folosiți ochelarii atât sub cască, cât și cu șapca, oferind întotdeauna un confort maxim.

Ochelari de protecție Julbo pentru orice vreme

În funcție de aplicația modelului dat, puteți alege dintre diferite tipuri de lentile. Cei mai întunecați ochelari de protecție, cu oglinzi, sunt concepuți pentru condiții meteorologice însorite. Acestea reflectă o parte semnificativă a luminii solare și protejează eficient împotriva luminii puternice. Ochelarii de schi polarizați sunt, de asemenea, o alegere excelentă, eliminând cea mai mare parte a reflexiilor și îmbunătățind acuitatea vizuală. Vă vor ajuta să vedeți fiecare neregulă a terenului, chiar și pe o pantă înzăpezită.
Ochelarii de schi Julbo combină excelent cele mai avansate tehnologii și stilul modern, servind ca o completare perfectă pentru restul echipamentului. Magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de modele, astfel încât toată lumea poate alege modelul care se potrivește cel mai bine căștii de schi pe care o aveți.