top

La Sportiva Încălțăminte pentru alergare

Pantofii de alergare La Sportiva sunt construcțiile ușoare care vă vor permite să parcurgeți trasee și trasee montane și mai rapid. Încălțămintea de trail de la acest producător este perfectă pentru antrenamente și competiții.
View as Grid List

34 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Pantofi alergare trail barbati La Sportiva Kaptiva - yellow/black

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Pantofi alergare femei La Sportiva Tempesta GTX - wine/orchid

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Pantofi alergare barbati La Sportiva Cyklon Cross Gtx - black/yellow

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Pantofi alergare trail barbati La Sportiva Akyra GTX - black

  Lista de dorințe

 5. -30%
  Pantofi alergare trail femei La Sportiva Jackal - royal/moss

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Pantofi alergare trail barbati La Sportiva Uragano GTX - black/yellow

  Lista de dorințe

 7. -25%
  Pantofi alergare trail barbati La Sportiva Jackal - neon/goji

  Lista de dorințe

 8. -34%
  Pantofi alergare trail femei La Sportiva Akasha - mineral/ink

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Pantofi alergare trail barbati La Sportiva Cyklon - neon/goji

  Lista de dorințe

 10. -32%
  Pantofi alergare trail femei La Sportiva Mutant - opal/aqua

  Lista de dorințe

 11. -35%
  Pantofi femei La Sportiva Jackal - hibiscus/malibu blue

  Lista de dorințe

 12. -10%
  Ghete barbati La Sportiva Helios III - opal/neptune

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Pantofi alergare barbati La Sportiva Lycan II - black/yellow

  Lista de dorințe

 14. -10%
  Pantofi alergare trail barbati La Sportiva Akyra - black

  Lista de dorințe

 15. -36%
  Pantofi alergare trail femei La Sportiva Unika - carbon/jade green

  Lista de dorințe

 16. -10%
  Pantofi alergare barbati La Sportiva Tempesta GTX - black/butter

  Lista de dorințe

 17. -27%
  Pantofi alergare trail barbati La Sportiva Mutant - black

  Lista de dorințe

View as Grid List

34 Produse

pe pagină
Ștergere

Călăușii de alergare La Sportiva sunt construcții elaborate

Marca La Sportiva este perfect cunoscută printre fanii activităților montane. O îmbrăcăminte și o încălțăminte excelentă pentru alergare, pentru escaladă și schiuri de tură, fac posibilă găsirea echipamentului potrivit indiferent de sezon. Pentru toate femeile și bărbații pasionați de drumeții rapide pe trasee, La Sportiva oferă un sortiment extrem de bogat de pantofi de alergare. Puteți găsi aici atât pantofii pentru sesiuni lungi de antrenament, cât și modelele de trail racing. Dar și pantofi perfecți pentru terenuri noroioase, precum și modele în care puteți merge rapid pe traseele stâncoase. Colaborarea cu cei mai importanți sportivi care participă la cursele montane a permis perfecționarea construcțiilor individuale până la perfecțiune.

Călăriile de alergare La Sportiva - alegerea optimă a utilizatorului

Modelele individuale ale mărcii La Sportiva diferă în ceea ce privește doi parametri. Primul este lățimea lor. Datorită acesteia, puteți adapta în mod optim încălțămintea la forma picioarelor dumneavoastră, astfel încât să nu vă ciupească și, în același timp, să nu lase spațiu liber în interior. Pantofii de alergare La Sportiva bine ajustați înseamnă o stabilitate mai mare și un risc mai mic de bășici și abraziuni. Al doilea parametru este nivelul de amortizare. Pantofii sunt împărțiți în funcție de distanța care trebuie parcursă. Modelele cu amortizare de bază vor fi perfecte pentru cele mai scurte distanțe, de aceea sunt extrem de ușoare și oferă o senzație maximă de teren. Încălțămintea pentru ultra-distanțe este opusul lor. Acestea sunt, de obicei, modele foarte bine amortizate, protejându-vă perfect picioarele împotriva greutăților multor kilometri petrecuți pe un traseu pietros sau stâncos. Datorită acestor doi parametri, fiecare pasionat al acestei activități poate alege încălțămintea optimă de alergare La Sportiva.

La Sportiva - pantofi de alergare cu talpă de încredere

Nu există nicio îndoială că talpa exterioară este una dintre componentele cheie ale fiecărui pantof de alergare. Talpa exterioară din pantofii de alergare La Sportiva, este produsul a mulți ani de cercetare și experiență. Acest lucru se datorează faptului că sunt fabricate din amestecuri de cauciuc brevetate - FriXion®. În funcție de necesități, cauciucul poate fi caracterizat de o aderență mai mare sau de o rezistență sporită la abraziune. Tipul potrivit este selectat în funcție de urechea utilizată și de aplicația încălțămintei. Pantofii de alergare La Sportiva pot fi împărțiți în trei grupe, în funcție de tipul de teren pentru care au fost concepuți. Încălțăminte pentru trasee noroioase, încălțăminte pentru stânci și modele versatile cu urechi - cu această varietate, puteți alege cu siguranță modelul potrivit pentru traseele pe care le parcurgeți cel mai des. Tehnologia Impact Brake System este, de asemenea, bine cunoscută. Aceasta oferă un aranjament special al cuburilor de urechi, astfel încât pantoful oferă aderență maximă atât atunci când alergi rapid până în vârf, cât și atunci când încetinești în timp ce alergi la coborârea dealului.

Puteți cumpăra încălțăminte de alergare La Sportiva online în magazinul 8a.ro

Oferim o mare varietate de pantofi de alergare La Sportiva. Oferta include atât modele pentru femei, cât și pentru bărbați. În plus, pentru sezoanele de tranziție, designerii au pregătit versiuni de modele selectate cu membrană GORE-TEX®. Aceasta oferă o rezistență maximă la apă, protejând eficient împotriva pătrunderii ușoare a apei prin partea superioară în interiorul pantofului. Aceasta este o alegere excelentă pentru zilele ploioase petrecute în aer liber. Pantofii de alergare La Sportiva sunt perfecți atât pentru sportivii, cât și pentru amatorii care practică alergarea montană pe terenuri variate.

Vezi și alte categorii de alergare

Corturi de alergare Slăpari pentru femei La Sportiva Pantofi de alergare Salomon Scufițe de alergare Arcteryx The North Face Running