top

XD DESIGN

XD Design este un brand olandez care oferă genți și rucsacuri de călătorie și de oraș de înaltă calitate. Produsele unice ale XD Design combină designul modern, materialele ecologice și durabilitatea foarte mare.
View as Grid List

18 Produse

 1. -15%
  Rucsac de oras XD Design Bizz Backpack - black

  Lista de dorințe

 2. -21%
  Rucsac de oras XD Design Bizz Backpack - navy

  Lista de dorințe

 3. -14%
  Rucsac antifurt XD Design Bobby Bizz 2.0 - black

  Lista de dorințe

 4. -14%
  Rucsac de oras XD Design Bobby Bizz 2.0 - navy

  Lista de dorințe

 5. -14%
  Rucsac de oras XD Design Bobby Sling - black

  Lista de dorințe

 6. -23%
  Rucsac de oras XD Design Bobby Sling - grey

  Lista de dorințe

 7. -14%
  Rucsac de oras XD Design Flex Gym Bag

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Husă XD Design Mobile Office

  Lista de dorințe

 9. -11%
  Organizator de voiaj XD Design Tech Pouch

  Lista de dorințe

 10. -3%
  Organizator de voiaj XD Design Passport Holder - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

18 Produse

Ștergere

Designul XD este sinonim cu calitatea înaltă

Deși marca XD Design a fost înființată abia în 2016, este deja prezentă în peste 53 de țări din întreaga lume. A fost fondată în Olanda, iar abordarea sa unică în ceea ce privește produsele proiectate i-a permis să devină foarte populară foarte repede. XD Design este specializată în producția de rucsacuri și genți moderne. Fiecare model combină stilul modern cu o funcționalitate ridicată. Aspectul futurist este un lucru, dar un rucsac sau o geantă, mai presus de toate, trebuie să fie confortabil de utilizat. Multe modele sunt rucsacuri antifurt, care sunt excelente pentru călătorii, protejând eficient conținutul de hoți. Un astfel de model a fost și primul produs al mărcii XD Design - rucsacul Bobby. Astăzi i s-a alăturat o gamă largă de rucsacuri și genți pregătite special pentru persoanele active care caută produse de cea mai bună calitate.

Care sunt trăsăturile distinctive ale rucsacurilor producătorului olandez?

Dacă ar fi să enumerăm 3 trăsături de bază ale produselor XD Design, acestea ar fi: funcționalitate, durabilitate și respectarea mediului. Funcționalitatea rucsacurilor producătorului olandez se manifestă, în primul rând, prin dispunerea perfectă a buzunarelor și compartimentelor. Spațiu pentru documente, un compartiment pentru laptop bine protejat, acces rapid la compartimentul pentru smartphone sunt doar câteva dintre numeroasele caracteristici utile ale rucsacurilor XD Design. Atunci când alegeți produsele brandului, știți că bunurile dvs. vor fi bine protejate, dar și rapid accesibile ori de câte ori aveți nevoie de ele. O altă caracteristică este durabilitatea. Acest lucru este extrem de important într-o perioadă în care suntem inundați de o masă de produse de proastă calitate. În acest context, modelele XD Design se remarcă prin durabilitatea lor extrem de ridicată. Pentru producția lor sunt selectate doar materiale de cea mai bună calitate. Acestea se caracterizează printr-o rezistență ridicată la abraziune sau murdărie, astfel încât un rucsac sau o geantă ne va servi pentru mulți ani de călătorii. Ultima caracteristică a produselor XD Design este respectarea mediului înconjurător. Acolo unde este posibil, se folosește plastic reciclat (R-Pet) obținut din sticle uzate care altfel ar ajunge la groapa de gunoi. Furnizorii de materiale trebuie să fie certificați pentru a garanta originea materialelor. Această abordare economisește mulți litri de apă în comparație cu procesul de fabricare a rucsacurilor tradiționale.

Vedeți rucsacurile XD Design în magazinul 8a.ro

În oferta noastră veți găsi o selecție largă de rucsacuri și genți XD Design. Modelele pregătite special pentru utilizarea zilnică și pentru călătorii vă vor oferi un loc sigur pentru toate lucrurile pe care le transportați. De asemenea, sunt disponibile huse pentru laptop sau genți pentru documente, smartphone și cele mai necesare lucruri. Rucsacurile și gențile XD Design sunt alegeri populare pentru bagajele de mână pentru avioane.