top

Tricouri bărbaţi The North Face

Tricouri bărbaţi The North Face sunt un accesoriu esențial al ținutei oricărui pasionat de outdoor și de drumeții montane. Oferim tricouri din bumbac cu imprimeuri montane pentru uz zilnic și tricouri termice potrivite pentru exerciții mai intense. Tricoul pentru bărbați The North Face, potrivit pentru tine, este o alegere perfectă în orice situație.
View as Grid List

65 Produse

Page
pe pagină
 1. -25%
  Tricou barbati The North Face AO Glacier Tee - grey/white

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Tricou barbati The North Face Beshtor Tee - bronze/black

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Tricou polo The North Face Beshtor Polo - bronze/black

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Tricou barbati The North Face Ma S/S Tee - white/grey

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Tricou barbati The North Face Rust 2 Tee S/S - lunar/coral

  Lista de dorințe

 6. -25%
  Tricou barbati The North Face S/S North Faces Tee - coral

  Lista de dorințe

 7. -25%
  T-shirt The North Face Easy Tee S/S - deep grass

  Lista de dorințe

 8. -25%
  Tricou barbati The North Face Easy Tee S/S - fiery red

  Lista de dorințe

 9. -25%
  Tricou escaladă The North Face Bolt Tech Tee - yellow/black

  Lista de dorințe

View as Grid List

65 Produse

Page
pe pagină
Ștergere

Tricouri bărbaţi The North Face oferă confort în orice moment.

TNF, producătorul emblematic de echipament și îmbrăcăminte montană, oferă o gamă largă de modele pentru fiecare fan al muntelui. Indiferent dacă vă aflați pe un traseu montan, urcați în vârf sau vă relaxați într-o cabană de munte după o zi obositoare, îmbrăcămintea TNF vă oferă un confort maxim. Tricotele din bumbac pentru bărbați The North Face sunt cele mai potrivite atât pentru relaxare, cât și pentru utilizarea zilnică. Sunt o alegere perfectă pentru orice excursie turistică, pentru o zi de odihnă în timpul unei excursii la stâncă sau pentru un festival montan. Dacă intenționați să desfășurați o activitate mai viguroasă, Tricouri bărbaţi The North Face din fibre sintetice sunt un accesoriu indispensabil Acestea vă vor ajuta să gestionați cu ușurință excesul de umiditate și să o îndepărtați rapid. Toate modelele au un aspect sportiv și de călătorie, care este indisolubil legat de excursiile montane.

Tricoul de bumbac pentru bărbați The North Face oferă un confort maxim

Tricouri bărbaţi The North Face din fibre de bumbac sunt o alegere excelentă ori de câte ori doriți să vă relaxați puțin. Forma casual folosită în mod regulat nu vă limitează mișcările. Totul oferă o libertate maximă de mișcare și o performanță perfectă. Cu bumbac de calitate premium, tricoul The North Face este durabil și își păstrează proprietățile originale pentru mult timp. Combinația de bumbac natural cu adaos de fibre sintetice este obișnuită. Este concepută pentru a elimina umezeala puțin mai repede. În plus, îmbunătățește durabilitatea materialului și o mai bună elasticitate a acestuia. Tricoul de bumbac pentru bărbați The North Face este frecvent decorat cu imprimeuri cu motive montane deosebite. Astfel, pe pieptul sau pe spatele tricourilor se regăsesc logo-ul elegant TNF, cele mai înalte vârfuri montane și contururile lanțurilor muntoase cunoscute. Pentru fanii culorilor uni, brandul are o selecție de tricouri speciale, fără imprimeuri, doar cu un mic logo al brandului. Tricouri bărbaţi The North Face este un accesoriu obligatoriu în garderoba oricărui fan al muntelui care caută tricouri fiabile, de uz zilnic. În plus, aceste tricouri sunt populare în rândul alpiniștilor care plănuiesc aventuri de vară la escaladă. O mare mobilitate și un confort maxim sunt caracteristicile care atrag toți pasionații de alpinism.

T-shirt-uri tehnice pentru bărbați The North Face

Dacă plănuiești să urci pe vârfuri sau un antrenament intens de alergare pe trasee montane, trebuie să te echipezi cu tricourile tehnice TNF. Acestea sunt modelele care au fost concepute de la zero pentru activitatea fizică viguroasă. Bumbacul este înlocuit cu fibre sintetice care absorb mult mai puțină apă, astfel încât aceasta se poate evapora mai repede. Ca urmare, veți obține un tricou mai uscat, plăcut la atingere și care nu vă răcorește excesiv corpul. Tricouri bărbaţi The North Face de acest tip este perfect pentru drumeții intense, alergare montană, precum și pentru multe alte activități care vă fac corpul să treacă în modul de supraîncărcare.

The North Face - tricouri polo pentru bărbați

Camisele polo sunt combinația perfectă între stilul și confortul tricourilor. Ai nevoie de un tricou versatil, dar nu ești convins de tricourile de trekking? Camasa de tip polo pentru bărbați North Face este o soluție perfectă pentru a te simți confortabil în orice situație. Aceasta este o alegere excelentă pentru uzul zilnic și pentru toate călătoriile și excursiile în aer liber. Gulerul cu o combinație de materiale confortabile și plăcute la atingere oferă un confort ridicat, fie că vă relaxați sau sunteți pe traseu.

Vezi cele mai noi tricouri bărbaţi The North Face în magazinul 8a.ro

Oferim atât cele mai noi modele de tricouri pentru bărbați, cât și multe modele la prețuri speciale. Cu modele și variante de culori nesfârșite, veți găsi întotdeauna un model care vă va plăcea cel mai mult. Tricouri pentru bărbați The North Face care vor deveni elementul de bază al garderobei tale. Simte confortul pe care ți-l oferă și alege un model pentru tine!