top

Lanterne frontale Black Diamond

Lămpile frontale Black Diamond sunt perfecte ca iluminare pe traseu, pe traseele de escaladă sau în călătoriile de schi de tură. Oferta include lămpi frontale perfect adaptate la tipul unei anumite activități.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Foanele Black Diamond

Foanele frontale Black Diamond perfect realizate sunt de mare ajutor atât în timpul călătoriilor montane, antrenamentelor de alergare, curselor de aventură, cât și pentru utilizarea zilnică. Lămpile frontale extrem de la îndemână ale acestui producător american sunt foarte confortabile de utilizat. Toate modelele dispun de o fiabilitate ridicată, astfel încât sunt perfecte chiar și pentru cele mai dificile condiții. Lămpile frontale Black Diamond sunt alegerea numărul unu a tuturor alpiniștilor, precum și a pasionaților de drumeții și alte activități montane. O gamă largă de modele vă permite să adaptați perfect farul la teren și la condițiile meteo. Oferta variază de la cele mai simple modele destinate campării ocazionale, până la faruri avansate, perfecte pentru escaladă sau drumeții montane pe vreme extremă.

Lămpi frontale Black Diamond pentru orice activitate

Oferta largă a acestui producător american a permis crearea unei mari varietăți de faruri, care se comportă la fel de bine în timpul diferitelor sarcini. Cea mai puternică lanternă frontală din întreaga colecție - Black Diamond Icon - este alegerea celor mai exigenți utilizatori. Aceasta face o treabă excelentă într-un mediu montan dificil, permițând o iluminare optimă pe fiecare obstacol. Aceasta este o alegere perfectă pentru schi și alpinism. O luminozitate foarte mare a luminii și o opțiune de atașare a recipientului bateriei la o bandă sau de a o pune într-un buzunar, o fac un model perfect pentru utilizarea pe tot parcursul anului. Lămpile frontale Black Diamond Spot sunt extrem de populare. Acest model este cea mai versatilă opțiune, ceea ce îl face să fie alegerea drumeților și a pasionaților de trekking, precum și a persoanelor care merg într-o excursie de vară cu cortul. Foarte la îndemână și ușoară, combinată cu luminozitatea rezonabilă a luminii. Marca BD oferă, de asemenea, modele destinate alergării montane, cum ar fi Sprinter. Este o lanternă frontală perfect echilibrată, cu o baterie reîncărcabilă plasată în spate, ceea ce permite dispozitivului să rămână pe cap chiar și în timpul unei alergări intense. Oglinda concavă special aleasă permite farului să lumineze traseul și împrejurimile, ceea ce este crucial, în timp ce te deplasezi rapid pe un teren dificil. Cele mai simple modele de faruri frontale, cum ar fi Black Diamond Astro sau Ion, sunt o alegere excelentă pentru terenuri ușoare, precum și pentru camping sau o excursie de vacanță. Modelele cu baterii reîncărcabile, care pot fi încărcate cu ușurință, sunt foarte populare. Această tehnologie, utilizată la BD ReVolt, permite utilizatorului să folosească frecvent lanterna frontală fără a fi nevoit să cumpere un număr nesfârșit de baterii.

Foanele excepționale Black Diamond

Foanele de top Black Diamond au câteva caracteristici excepționale, care fac ca utilizarea lor să fie foarte ușoară și confortabilă. Majoritatea modelelor sunt echipate cu o opțiune de reglare lină a luminozității, ceea ce oferă fiecărui utilizator posibilitatea de a regla perfect intensitatea luminii în funcție de propriile nevoi. În acest fel, nu este nevoie să alegeți doar unul dintre modurile limitate de iluminare. În plus, multe faruri de la acest producător oferă tehnologia Power Tap, permițând utilizatorului să ridice luminozitatea la maxim cu o singură atingere rapidă a carcasei lămpii. Această soluție permite accesul instantaneu la luminozitatea maximă a farului în situații de urgență. Lanternele frontale Black Diamond sunt atât modele alimentate cu baterii reîncărcabile, cât și cu baterii clasice, astfel încât pasionații oricăreia dintre cele două soluții pot găsi lanterna frontală potrivită pentru ei.