top

Încălțăminte trail The North Face

Pantofii de trail The North Face® sunt concepuți pentru alergare de fond și de munte, care se pot dovedi eficienți și pentru drumeții. Ușori, rezistenți și concepuți pentru a cuceri rapid trasee tehnice.
View as Grid List

87 Produse

Page
pe pagină
View as Grid List

87 Produse

Ștergere

Călărași de trail The North Face - calitate și experiență

Producătorul american The North Face este unul dintre cei mai mari și mai recunoscuți producători de încălțăminte de trail din lume. Experiența de mulți ani în producția de încălțăminte este, fără îndoială, una dintre caracteristicile cheie ale succesului mărcii. Un portofoliu larg de încălțăminte orientată spre detalii înseamnă că există ceva pentru toată lumea. Indiferent de tipul de teren pe care alergați, Călăria de trail The North Face va funcționa perfect. Manopera de înaltă calitate combinată cu materiale durabile vor face ca noii tăi pantofi să fie o parte esențială a ținutei tale de alergare pentru multe sezoane de acum încolo. Când alegi încălțămintea de fond The North Face, te îndrepți spre pantofi confortabili, aderenți și cu un aspect deosebit!

Construcție de ultimă generație și soluții brevetate

Cei de la North Face trail shoes sunt concepuți pentru un confort și siguranță maximă. Tricoul bine ventilat asigură că picioarele tale rămân fără transpirație și mențin un microclimat optim. Dacă doriți să fiți protejat de apă și nu aveți de gând să renunțați la alergare în ploaie, apelați la modelele cu membrana FUTURELIGHT™. Datorită construcției sale unice, aceasta nu numai că te protejează de umezeală, dar permite și o respirabilitate fără precedent. O caracteristică cheie a pantofilor este talpa. The North Face Scufi de trail îți va oferi tracțiunea potrivită atât pe rocă solidă, cât și pe teren mixt. Totul se datorează compușilor de cauciuc moale aderenți și benzilor de rulare bine conturate! De asemenea, se remarcă tehnologia VECTIV™. Aceasta este concepută pentru a susține rostogolirea piciorului și a maximiza eliberarea de energie în timpul șutului.

The North Face pantofi de traseu în 8a.ro oferta magazinului

În oferta magazinului 8a.ro puteți găsi atât încălțăminte de trail pentru bărbați, cât și pentru femei de la The North Face În funcție de preferințele tale și de terenul pe care alergi, poți alege modele pentru roci și pe cele cu o construcție universală care îți permite să parcurgi distanțe lungi. Indiferent ce alegi, poți fi sigură că pantofii de trail The North Face vor fi partenerul perfect pentru următoarea ta alergare, datorită calității ridicate și construcției moderne și fără compromisuri.