top

Încălțăminte de escaladă Scarpa

Pantofii de cățărare Scarpa sunt concepuți pentru fiecare tip de activitate de cățărare. În oferta acestei mărci, puteți găsi pantofi pentru bolovani, pentru trasee scurte în stâncă, precum și pentru cățărat în mai multe trepte.
View as Grid List

20 Produse

 1. -13%
  Espadrile escalada Scarpa Generator Mid - orange rust

  Lista de dorințe

 2. -12%
  Espadrile escalada Scarpa Vapor S - smoke/yellow

  Lista de dorințe

 3. -11%
  Espadrile escalada barbati Scarpa Boostic - black/azure

  Lista de dorințe

 4. -12%
  Espadrile escalada Scarpa Mago - black

  Lista de dorințe

 5. -12%
  Espadrile escalada Scarpa Quantix SF - bright orange

  Lista de dorințe

 6. -11%
  Espadrile escalada Scarpa Velocity - black/ottanio

  Lista de dorințe

 7. -12%
  Espadrile escalada Scarpa Furia Air - baltic blue/yellow

  Lista de dorințe

 8. -12%
  Espadrile escalada femei Scarpa Vapor V - dahlia/aqua

  Lista de dorințe

 9. -11%
  Espadrile escalada Scarpa Booster - black/orange

  Lista de dorințe

 10. -12%
  Espadrile escalada femei Scarpa Instinct VS - black

  Lista de dorințe

 11. -12%
  Espadrile escalada Scarpa Chimera - black/white/azure

  Lista de dorințe

 12. -12%
  Espadrile escalada Scarpa Origin - covey/black

  Lista de dorințe

 13. -12%
  Espadrile escalada Scarpa Furia S - parrot

  Lista de dorințe

 14. -12%
  Espadrile escalada Scarpa Vapor V - ocean/yellow

  Lista de dorințe

 15. -30%
  Espadrile escalada Scarpa Vapor - ocean/yellow

  Lista de dorințe

 16. -12%
  Espadrile escalada Scarpa Instinct - black/orange

  Lista de dorințe

 17. -12%
  Espadrile escalada Scarpa Instinct VS - black/orange

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

20 Produse

Ștergere

Acest producător italian se poate lăuda cu o experiență extrem de vastă în proiectarea încălțămintei de alpinism și de munte. Din acest motiv, oferta sa poate include multe modele cu caracteristici și aplicații diametral diferite. Pantofii de cățărare Scarpa, perfect realizați, sunt ideali atât pentru cățărătorii începători, cât și pentru cei experimentați. Pentru cei care își încep aventura cu panoul și cu stâncile, sunt disponibile modele ceva mai confortabile, în care puteți petrece ore lungi de antrenament sau de șlefuire a abilităților dumneavoastră. Odată cu creșterea nivelului de experiență și a gradului de dificultate a potecilor parcurse, fiecare alpinist va ajunge cu siguranță la pantofi de cățărare cu asimetrie mai mare, care să permită să profite de cei mai mici pași.

Scarpa pantofi de alpinism pentru fiecare traseu

Cu orice tip de cățărare ați face, veți găsi cu siguranță modelul potrivit pentru dumneavoastră în oferta acestui producător. Aveți nevoie de pantofi de cățărare cu velcro, care sunt excelenți pentru bolovani? Sau poate că sunteți în căutarea unor pantofi preciși pentru cele mai dure trasee sportive pe stânci? Vă așteaptă o escaladă de mai multe zile și aveți nevoie de un model mai confortabil? Pantofii de cățărare Scarpa sunt perfecți pentru toate aceste ocazii. Pentru că fiecare model este proiectat de experți care știu exact de ce au nevoie grupuri atât de diverse de cățărători. Aplicarea celor mai recente tehnologii oferă o combinație excelentă de precizie și aderență. Pantofii de cățărare Scarpa dispun de talpă de cea mai bună calitate, cu renumitul cauciuc Vibram® XS Edge sau Vibram® XS Grip. Amestecurile speciale de cauciuc oferă condiții optime în diferite tipuri de formațiuni stâncoase.

Vezi pantofii de alpinism Scarpa în magazinul 8a.ro

Dacă aveți nevoie de pantofi de alpinism cu șireturi sau cu velcro, veți găsi cu siguranță modelul potrivit în oferta noastră. Cu o varietate de asimetrie a modelelor individuale, puteți alege pantofi atât pentru cele mai dificile trasee din lume, cât și pentru cei care vor funcționa pentru cățărătorii începători, oferind confortul necesar chiar și picioarelor care nu sunt obișnuite cu pantofii de cățărare. Pantofii de cățărare Scarpa sunt o alegere excelentă atât pentru excursiile de vară pe stânci, cât și pentru antrenamentele zilnice pe panou. Fie că preferați escalada pe bolovani sau pe pereți mari, consultați cele mai noi modele și ofertele speciale ale acestui producător italian de pantofi de cățărare.