top

Încălțăminte turistică femei

Pantofii de drumeție pentru femei sunt o opțiune excelentă pentru călătoriile cu mai puține bagaje. Încălțămintea de drumeție este alegerea optimă pentru drumeții pe trasee mai ușoare sau în zone împădurite - și pentru utilizarea zilnică.
View as Grid List

462 Produse

 1. -3%
  Pantofi drumetie femei Merrell Moab Speed - burlwood

  Lista de dorințe

 2. -7%
  Pantofi drumetie femei Kayland Duke Mid GTX - black/violet

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Pantofi femei CMP Rigel Mid Wmn WP - light brown

  Lista de dorințe

 4. -5%
  Pantofi outdoor Scarpa Mojito Trail - birch/jade/jade

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

462 Produse

Ștergere

Călăriile de drumeție pentru femei sunt foarte versatile.

Călăriile din colecțiile de drumeții sunt unele dintre cele mai populare încălțăminte. Ele datorează acest lucru versatilității lor. Veți folosi încălțămintea din această categorie pentru drumeții pe terenuri mai ușoare, excursii de vacanță, călătorii, precum și pentru rutina zilnică. Dacă vă îndreptați spre trasee montane dificile, bizme de trekking pentru femei sunt cu siguranță o alegere mai bună. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de încălțăminte confortabilă și ușoară în care să explorați potecile din pădure, călțările de drumeție pentru femei se vor descurca foarte bine. Cu fețe relativ ușoare, amortizare excelentă și, mai presus de toate, un stil perfect, puteți alege pantofii visurilor dumneavoastră. Gama largă de pantofi de drumeție pentru femei din magazinul 8a.ro vă va permite să alegeți pantofii potriviți pentru fiecare sezon.

Călăriile de munte pentru femei pentru drumeții pentru toate anotimpurile

Categoria de încălțăminte de drumeție include o varietate de modele, astfel încât să vă puteți optimiza încălțămintea în funcție de sezon. În căldura verii, cele mai ușoare modele posibile sunt cea mai populară alegere. Pantofii de drumeție cu talpă joasă, cu partea superioară din plasă aerisită sau pânză ușoară, vor funcționa de minune. Ventilația crescută vă va menține picioarele confortabile chiar și la temperaturi foarte ridicate. Tăietura joasă a părții superioare garantează un confort și o libertate maximă. Acest tip de călțăminte de drumeție pentru femei va fi excelent pentru călătoriile de vară. Cele mai ușoare modele vor fi perfecte pentru vacanțele în tabără. De asemenea, sunt o alegere excelentă pentru a face comisioane în spațiile urbane în zilele călduroase.

În anotimpurile de tranziție, este esențial să vă protejați de vremea nefavorabilă. Pantofii de drumeție pentru femei cu o croială ușor mai înaltă sunt perfecți pentru acest lucru. Aceștia vor oferi o stabilitate mai bună pentru gleznă, dar mai ales vor împiedica noroiul, pietricelele și alte lucruri să pătrundă în interior. Pantofii de drumeție pentru femei cu vârf înalt sunt de obicei prevăzuți cu o membrană impermeabilă. Cea mai populară dintre acestea este, fără îndoială, GORE-TEX®. Stratul său subțire angajat în partea superioară vă va proteja eficient picioarele de umezeală, menținând în același timp un grad bun de respirabilitate. Aceste proprietăți contribuie la un climat confortabil în jurul picioarelor, ceea ce este deosebit de important dacă folosiți pantofii toată ziua. Membrana GTX face ca acest tip de încălțăminte să fie extrem de versatil. Se va descurca bine pe ploaie și zăpadă, astfel încât poate fi folosită aproape tot timpul anului.

Ce face ca pantofii de drumeție pentru femei să iasă în evidență

Încălțămintea de drumeție pentru femei vine cu diferite tipuri de tălpi. Indiferent dacă încălțămintea dvs. este destinată utilizării urbane sau pentru trasee, aceasta va avea tipul de talpă adecvat. În primul caz, se folosește cauciuc cu rezistență mai mare la abraziune. În același timp, talpa este adaptată la suprafețele netede, oferind o suprafață de contact mai mare. În cel de-al doilea caz, se folosesc tălpi cu un caracter tipic de aer liber. Banda de rulare multidirecțională cu cuburi mari este excelentă pentru terenuri variate. Fie că străbateți drumuri cu pietriș sau poteci cu iarbă, călcâiul de drumeție pentru femei cu aceste tălpi vă va oferi o tracțiune excelentă. Fiecare dintre aceste categorii de încălțăminte include modele cu tălpile Vibram, extrem de populare. Logo-ul distinctiv, de obicei de culoare galbenă, pe care îl puteți găsi pe talpă, este o garanție a unei tracțiuni excelente și a unei performanțe deosebite.

Încălțămintea de drumeție pentru femei se remarcă, de asemenea, prin designul său excelent. Va fi pe placul tuturor pasionaților de provocări montane și de drumeții lungi care caută un pantof ușor, dar cu un stil care amintește de modelele clasice de munte. Aspectul fantastic se datorează, de asemenea, materialelor de calitate superioară folosite în producția lor. Pielea special selectată sau materialele sintetice moderne permit producătorilor să creeze modele unice. Cizmele de drumeție pentru femei, modelate după pantofii de abordare, sunt foarte populare. Acestea vin cu întărituri din cauciuc în față și în spate pentru un aspect deosebit.

O varietate de pantofi de drumeție pentru femei - gamă largă la 8a.ro

Călării de drumeție cu talpă joasă sunt cea mai populară alegere în rândul femeilor care apreciază bucuria activităților active în aer liber. Încălțămintea de la mărci renumite de outdoor, combinată cu șosete pentru femei potrivite, garantează confort, durabilitate și siguranță. Cele mai noi materiale și metodele avansate de producție conferă acestor încălțăminte nu doar un aspect excelent, ci, mai ales, proprietăți de performanță adecvate pe care le puteți aprecia pe traseele în aer liber. Gama de produse a magazinului 8a.ro include multe modele de încălțăminte cu design atractiv și la modă. Oferim o selecție largă de încălțăminte de la companii precum Salewa, Scarpa, Salomon, TNF, Merrell și Columbia. Fiecare doamnă, indiferent de nivelul său de experiență, va alege cu ușurință încălțămintea perfectă pentru nevoile și așteptările sale. Sunteți mai mult decât binevenită să faceți cumpărături alături de noi!