top

PROTEST

Protest este o marcă olandeză de îmbrăcăminte pentru pasionații de sporturi de vară și de iarnă. Gama sa include îmbrăcăminte în aer liber, pentru ciclism, pentru plajă, precum și pentru schi sau snowboarding. Consultați selecția largă de jachete și pantaloni de la Protest!
View as Grid List

43 Produse

 1. -18%
  Pălărie sport femei Protest Prtoriole Hat - blue

  Lista de dorințe

 2. -14%
  Rochie sport Protest Prtcis Tunic - true black

  Lista de dorințe

 3. -14%
  Rochie sport Protest Prtcis Tunic - green baygreen

  Lista de dorințe

 4. -22%
  Pantaloni scurti Protest Faster Swim Short - pink

  Lista de dorințe

 5. -22%
  Pantaloni scurti Protest Prtlohni Board Short - clay

  Lista de dorințe

 6. -13%
  Top femei Protest Prtkuhli Singlet - true black

  Lista de dorințe

 7. -23%
  Tricou bumbac Protest Prtsharm T-Shirt - mauve

  Lista de dorințe

 8. -23%
  Tricou femei Protest Nxgagung T-Shirt - heaven blue

  Lista de dorințe

 9. -24%
  Tricou bumbac Protest Prtexmouth T-Shirt - blue

  Lista de dorințe

 10. -23%
  Tricou cu imprimeu Protest Prtsharm T-Shirt - blue

  Lista de dorințe

 11. -23%
  Tricou bumbac Protest Prtahaird T-Shirt - true black

  Lista de dorințe

 12. -23%
  Tricou cu imprimeu Protest Prtcater Lycra - tomato

  Lista de dorințe

 13. -14%
  Camasa Protest Prtnemto Short Sleeve Shirt - true black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

43 Produse

Ștergere

Istoria mărcii Protest

Marca Protest a fost fondată în 1993 în Olanda de către un grup de snowboarderi. Da, nu este nicio greșeală aici. Un grup de pasionați de snowboard a decis să înființeze un brand de îmbrăcăminte într-una dintre cele mai plate țări din lume. În ciuda condițiilor geografice, au decis să facă ceva pentru toți pasionații de snowboard. Misiunea lor a devenit aceea de a-i inspira pe oameni să își urmeze visele și, bineînțeles, să se dea cu placa. În primele zile, brandul Protest s-a concentrat pe dezvoltarea unei colecții de îmbrăcăminte dedicate snowboarderilor. Îmbrăcămintea a combinat o potrivire confortabilă, un aspect deosebit și o performanță excelentă. Cei care au creat brandul cunoșteau piața, așa că erau perfect în ton cu gusturile pasionaților de snowboard. A trecut mult timp de la acei ani de început, iar marca Protest și-a extins constant gama. Producătorul acordă o mare atenție detaliilor. Nu doar aspectul hainelor pe care le produce este important, ci și cele mai mici detalii, cum ar fi cusăturile, fermoarele, textura materialului și multe altele.

Îmbrăcăminte pentru activități în aer liber și ciclism, schi și plajă

În prezent, sunt disponibile atât colecții de iarnă, cât și de vară, astfel încât fiecare iubitor al stilului de viață activ va găsi modele care să se potrivească nevoilor sale. Colecția Protest outdoor este foarte populară. Hainele pregătite ca parte a acestei colecții sunt perfecte pentru călătorii, excursii de weekend în afara orașului, precum și pentru uzul zilnic. O serie separată de îmbrăcăminte a fost pregătită pentru bicicliști. Ținutele pentru bicicliști se disting prin croiala specială și croiala excelentă. Îmbrăcămintea de plajă și cea pentru sporturi nautice se remarcă, de asemenea, în colecția de vară Protest. Hainele ușoare și cu uscare rapidă sunt alegerea perfectă pentru toate ieșirile de vară. Baza colecției de iarnă Protest este, bineînțeles, îmbrăcămintea pentru snowboard. Aceasta include jachete și pantaloni care oferă libertatea de mișcare necesară și protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile.  Întreaga colecție de îmbrăcăminte de schi Protest este acum disponibilă și ea.

Îmbrăcăminte ecologică Protest în magazinul 8a.ro

Nu puteam rata acest producător de îmbrăcăminte popular, care continuă să contamineze noi oameni cu pasiunea sa pentru stilul de viață în aer liber. Important este faptul că îmbrăcămintea Protest este realizată cu o grijă deosebită pentru mediul înconjurător. Acest lucru este vizibil în mod clar în colecția PVRE Green, care folosește materiale și soluții ecologice. Printre produse se numără articole de îmbrăcăminte realizate din bambus sau din poliester, obținut din reciclarea sticlelor de plastic PET. Brandul Protest colaborează îndeaproape, printre altele, cu REPREVE, un expert în reciclarea sticlelor. De asemenea, producătorul olandez renunță la impregnarea care conține compuși PFC. Metoda alternativă pe care a dezvoltat-o pentru impregnarea hainelor nu conține fluor și se bazează pe ingrediente naturale. Toate aceste soluții le găsiți în hainele Protest în magazinul 8a.ro.