top

Evolv

Brandul Evolv sunt pantofi de cățărare creați cu pasiune pentru iubitorii de toate varietățile de cățărare. Cizmele moderne oferă o tracțiune excelentă pe trasee variate atât pentru începători, cât și pentru alpiniștii experimentați.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Marca Evolv a fost înființată relativ recent, la începutul secolului XXI. Fondatorul său este Brian Chung. Ceea ce îi lipsește companiei în ceea ce privește istoria și experiența, compensează prin dragostea pentru escaladă și pasiunea pentru crearea unor pantofi din ce în ce mai buni pentru toate tipurile de escaladă. Brandul Evolv are sediul în Los Angeles, unde sunt concepute alte modele de pantofi de succes pentru persoane cu abilități diferite. Compania, inițial mică, a devenit cunoscută și pentru colaborarea cu Chris Sharma, care este de mult timp ambasadorul mărcii. Acesta a realizat numeroase ascensiuni în premieră pe cele mai dificile trasee de escaladă din SUA, Franța, Spania și alte țări. Realizările sale au contribuit la creșterea rapidă a popularității mărcii Evolv. Acesta este acum unul dintre cei mai mari producători de pantofi de alpinism din Statele Unite. Succesul său se datorează combinației perfecte dintre designul excelent al pantofilor și materialele de înaltă calitate, responsabile de aderența lor fenomenală.

EVOLV - Suntem alpinismul modern!

Marca oferă pantofi de alpinism făcuți pentru toți alpiniștii. Cele mai simple modele sunt concepute cu gândul la începătorii pasionați de cățărare care, pe lângă aderență, vor asigura mai presus de toate confortul în timpul sesiunilor lungi de antrenament. Modelele de top, pe de altă parte, sunt pregătite pentru cei mai experimentați cățărători care caută încălțăminte pentru a cuceri noi provocări. Modelele puternic asimetrice, cu partea frontală ascuțită, vă permit să profitați la maximum de cele mai mici trepte și muchii. Acestea sunt modele în care puteți aborda cele mai dificile trasee din lume. Indiferent de tipul de cățărare pe care îl preferați, marca Evolv are cu siguranță soluții care să vă satisfacă pe deplin. Ai nevoie de încălțăminte de încredere pentru antrenamentele zilnice de escaladă pe perete? Sau căutați încălțăminte de precizie pentru escaladă sportivă de nivel înalt? Sau căutați încălțăminte de cățărare confortabilă pentru traseele lungi cu mai multe ascensiuni? Veți găsi toate aceste modele în oferta de pantofi de cățărare a producătorului american.

Tehnologie în pantofii de cățărare

Succesul mărcii Evolv se datorează în mare parte și cauciucului Trax® pe care îl folosește. Acesta este responsabil pentru aderența fantastică a pantofilor, esențială atunci când se abordează cele mai dificile trasee de cățărare din lume. De asemenea, va oferi un suport excelent pentru toți alpiniștii care fac primii pași în această disciplină. Pe lângă încălțămintea tipică de cățărare, Cauciucul Trax® Rubber este utilizat și în încălțămintea pentru uzul zilnic. Modelele inspirate de cățărare sunt excelente pentru abordările ușoare, precum și pentru încălțămintea de uz zilnic. Pentru ca cauciucul să funcționeze cel mai bine pentru fiecare tip de încălțăminte, a fost pregătit în nu mai puțin de patru varietăți.

TRAX-SAS® este cel mai aderent compus folosit de marca Evolv, care funcționează perfect pe diferite tipuri de roci și pe aderențele sintetice de pe pereții de cățărare . Caracteristicile sale rămân constant la un nivel ridicat pe o gamă largă de temperaturi. Trax-XE® (numele provine de la Extra Edge, sau super muchie) a fost dezvoltat pentru a oferi un sprijin adecvat pe cele mai mici trepte și muchii. Pe de altă parte, cauciucul Trax-Enduro® oferă o fricțiune și o durabilitate superioare, făcând ca pantofii pe care îi purtați zilnic să fie capabili să meargă oriunde. Acesta se caracterizează printr-o combinație optimă de rezistență și tracțiune ridicată. Amestecul final este Trax-GT® care se concentrează pe faptul că nu lasă reziduuri și are o durabilitate sporită. A fost dezvoltat special pentru pereții de cățărare, unde aceste caracteristici sunt deosebit de dorite.

Cizme Evolv - 8a.ro oferă o gamă largă a acestui producător

Oferim o gamă largă de încălțăminte a mărcii americane care a câștigat deja o popularitate binemeritată în străinătate. Oferindu-le pe piața poloneză, sperăm că acestea vor satisface așteptările atât ale începătorilor, cât și ale alpiniștilor mai experimentați care caută încălțăminte de cățărare rafinată. Fiabilitatea ridicată, materialele selecționate și construcția rafinată sunt o garanție că ghetele Evolv se vor descurca bine atât în stâncă, cât și atunci când vor accepta provocările de pe panou.