top

Șosete pentru schi de tură

Șosetele de schi de tură, datorită specificității activității dumneavoastră, trebuie să funcționeze sub două aspecte: izolator și respirabil. La 8a.ro, producători precum Bridgedale, Icebreaker sau X-Bionic.
View as Grid List

19 Produse

pe pagină
 1. -29%
  Sosete schi de tura Ortovox Tour Long Socks - green moss

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Sosete schi de tura Ortovox Tour Long Socks - mountain blue

  Lista de dorințe

 3. -33%
  Sosete schi UYN Ski Evo Race Man - black/yellow

  Lista de dorințe

 4. -29%
  Șosete schi de tura femei UYN Ski Evo Race - black/pink paradise

  Lista de dorințe

 5. -27%
  Sosete schi de tura UYN Ski Touring Man - black/azure

  Lista de dorințe

 6. -36%
  Sosete schi de tura Salomon Mtn - blk melange/lt melange

  Lista de dorințe

 7. -18%
  Pantaloni schi de tura femei Salewa Ortles DST Pants - gold

  Lista de dorințe

 8. -31%
  Sosete femei Ortovox Alpinist Pro Compr Mid Socks - blush

  Lista de dorințe

View as Grid List

19 Produse

pe pagină
Ștergere

Șosete de schi de tură - Merino termoactiv

Proprietățile de termoreglare ale lânii Merino se dovedesc a fi un suport excelent pentru iubitorii de schi de tură. Acest material natural este utilizat deoarece protejează atât împotriva răcirii, cât și a supraîncălzirii. În timpul efortului, acest lucru se va dovedi, fără îndoială, util, așa că, la fel ca șosetele de schi-turism, este numai cu lână Merino. Atunci când urcați cu mai mult efort, fibrele sale elimină excesul de umiditate, ceea ce va limita supraîncălzirea picioarelor. Cu toate acestea, atunci când coborâți dinamic, ele izolează, astfel încât veți evita răcirea. Acest lucru vă va permite să mențineți o stare termică echilibrată în jurul pielii, ceea ce va influența în mod pozitiv eficiența efortului dumneavoastră. Merită adăugat că lâna Merino face ca șosetele de schi de tură să își păstreze o parte din scopul izolator, chiar și atunci când sunt ude. Inutil să mai spunem că, într-un mediu de iarnă, un astfel de sprijin se va dovedi de neînlocuit.

Șosete de schi de tură - materiale sintetice durabile

În timpul unei ture de schi, piciorul se mișcă în pantof și, astfel, șoseta se freacă de talpa sa și de interiorul feței. În cazul modelelor clasice, acest lucru poate duce la uzura acestora, motiv pentru care producătorii de șosete pentru schi de tură folosesc un suport adecvat. Datorită acestui fapt, veți găsi un amestec de țesături din grupul poliamidelor în compoziția materialului modelului dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că șosetele de schi de tură vor fi suficient de durabile pentru a rezista la rigorile activității de schi în afara pârtiilor, astfel încât își vor păstra funcționalitatea și în sezoanele următoare. Producători precum Icebreaker, Bridgedale sau X-Bionic plasează în plus panouri speciale în locurile sensibile ale șosetelor de schi de tură. Acestea sunt, de asemenea, fabricate din nailon, dar structura lor este mult mai rezistentă la frecare.

Șosete de schi de tură - confort maxim

Ca în cazul oricărei activități, activitatea de schi de tură trebuie practicată cu un suport adecvat pentru picioare. Ideea este că șosetele de schi de tură nu trebuie să limiteze libertatea de mișcare la nivelul gleznei, deoarece aceasta este necesară pentru a practica pasiunea pentru schi. De aceea, modelele pe care le veți găsi la 8a.ro folosesc soluții speciale de design care ajută la menținerea întregii game de mișcare a piciorului. În cazul șosetelor de tură, asta pentru că adesea se potrivesc separat pe piciorul drept și pe cel stâng. O astfel de croială anatomică nu va face ca materialul să vă limiteze în vreun loc. În plus, producătorii adaugă fibre de elastan, a căror extensibilitate este foarte utilă în timpul schiului de tură. Acest lucru înseamnă că șosetele de schi de tură alese de tine pe 8a.ro te vor susține la fiecare pas Mărcile precum Icebreaker, Bridgedale sau X-Bionic plasează panouri speciale în locurile în care pielea poate fi iritată de încălțăminte. Sarcina lor este de a proteja piciorul împotriva acestui fenomen neplăcut, ceea ce se traduce prin confort maxim.

Șosete de schi de tură - prospețime pentru mai mult timp

Utilizarea lânii Merino în modelele dvs. vă permite să obțineți proprietățile sale antibacteriene. Acest lucru înseamnă că veți rămâne proaspăt în jurul piciorului pentru o perioadă lungă de timp, ceea ce se va dovedi cu siguranță util în timpul unui efort de schi de tură. Aceasta nu numai că sporește confortul proprietarului de șosete de tură, dar vă permite, de asemenea, să luați o cantitate mai mică de îmbrăcăminte mai funcțională la munte.