top

Lubrifianți şi ceruri pentru schiuri şi piei de focă

Lubrifianții pentru piei de schi de tură și cerurile pentru schiuri și piei fac parte integrantă din echipamentul oricărui pasionat de schi de tură. Dacă doriți să mențineți o alunecare optimă a schiurilor și a pieilor pe diferite tipuri de zăpadă, întreținerea regulată este esențială.
View as Grid List

6 Produse

 1. -4%
  Ceara schi Kohla Green Line Skin Wax To Go 35 g

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Ceara schiuri Swix N3NC 80 ml

  Lista de dorințe

 3. -9%
  Ceara schiuri Swix N4C spray 150 ml

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Ceara schi Kohla Green Line skin wax

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

6 Produse

Ștergere

Lubrifierea pieilor și a schiurilor de schi de tură

Este esențial să vă pregătiți corect echipamentul pentru a vă bucura din plin de schi de tură. Pe lângă alegerea schiurilor potrivite, a bocancilor de schi de tură, a legăturilor și a unei pleiade de alte accesorii, este, de asemenea, extrem de important să vă asigurați că schiurile și pieile sunt lubrifiate corespunzător. În ambele cazuri, rezultă o alunecare mult mai bună, ceea ce se traduce printr-o deplasare mai rapidă, precum și o urcare mai lină la deal care va necesita mult mai puțin efort. Lubrifierea pieilor joacă un alt rol semnificativ. Ea impregnează perfect periile pieilor, astfel încât acestea să nu absoarbă apă sau gheață, care nu aderă la ele pe urcare.

Tipuri de lubrifianți pentru piele și schiuri

Grasanții și lubrifianții pentru piei se prezintă sub mai multe forme. Produsele spray care impregnează perfect periile sunt extrem de ușor de aplicat. Pliculețele de lubrifianți de unică folosință, care pot fi utilizate cu ușurință într-o situație de urgență și nu ocupă mult spațiu, putând încăpea cu ușurință în buzunar, sunt extrem de populare pe traseu. Tradiționaliștii vor alege cu siguranță unsoarea cubică, care poate fi folosită la rece. Cu câteva mișcări sigure, puteți să vă ungeți pieile de schi de tură în cel mai scurt timp și să vă îndreptați foarte curând spre vârf.