top

Geci de ploaie pentru bicicletă

Jachetele de ploaie pentru ciclism sunt o piesă de îmbrăcăminte esențială pentru sezoanele de tranziție. O jachetă de ploaie pentru ciclism va proteja eficient împotriva precipitațiilor, precum și a vântului rece. Consultați jachetele de ploaie pentru ciclism pentru bărbați și femei!
View as Grid List

24 Produse

pe pagină
 1. -15%
  Geaca impermeabila Rab Cinder Kinetic Jacket - light khaki/beluga

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Geaca impermeabila femei Rab Cinder Kinetic Jacket Wmns - marmalade

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Jacheta ploaie ciclism Schoffel 3L Jacket Surava - dress blues

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Geaca ciclism femei Schoffel 3L Jacket Surava - lollipop

  Lista de dorințe

 5. -12%
  Geaca ciclism Dynafit Ride 3L Jacket - storm blue

  Lista de dorințe

 6. -18%
  Geaca de ploaie femei Vaude Moab Rain Jacket II - cassis

  Lista de dorințe

 7. -18%
  Scurta de ploaie Vaude Moab Rain Jacket - dark sea uni

  Lista de dorințe

 8. -32%
  Scurta de ploaie Vaude Moab Rain Jacket - glowing red

  Lista de dorințe

 9. -20%
  Geaca ciclism ION Shelter 3L Hybrid - black

  Lista de dorințe

 10. -20%
  Geaca ciclism ION Shelter 3L Hybrid - dark mud

  Lista de dorințe

 11. -20%
  Geaca ciclism ION Shelter Anorak - dark mud

  Lista de dorințe

 12. -20%
  Geaca ciclism femei ION Shelter 3L - shark grey

  Lista de dorințe

 13. -20%
  Geaca ciclism ION Shelter Anorak - black

  Lista de dorințe

 14. -20%
  Geaca ciclism femei Five Ten Bike All-Mountain Rain Jacket - black

  Lista de dorințe

 15. -20%
  Scurta de ploaie Five Ten Rain Jkt - black/black

  Lista de dorințe

 16. -25%
  Geaca impermeabila Maloja Spih NOS - moonless

  Lista de dorințe

View as Grid List

24 Produse

pe pagină
Ștergere

Cum funcționează jachetele de ploaie pentru ciclism?

Dacă ploaia ne prinde din întâmplare în timpul unei ture sau ieșim cu bicicleta pe orice vreme, o bună jachetă de ploaie pentru ciclism ar trebui să ne asigure confortul în timpul plimbării. În oferta celor mai importanți producători de îmbrăcăminte de ciclism există multe modele pregătite special pentru astfel de vreme îngrozitoare. Jachetele de ciclism rezistente la ploaie își datorează proprietățile, în majoritatea cazurilor, utilizării unei membrane. Aceasta este un strat foarte subțire, care nu permite trecerea picăturilor de apă, dar lasă să treacă moleculele de vapori de apă. Datorită acesteia, jachetele de ploaie pentru ciclism nu se udă și, în același timp, asigură respirabilitatea. Acest lucru permite aerului încălzit și umed să iasă. Jachetele de ploaie pentru ciclism GORE-TEX® sunt foarte populare. Modelele cu această membrană se caracterizează prin impermeabilitate și respirabilitate foarte ridicate. Etanșarea precisă a cusăturilor și utilizarea fermoarelor impermeabile sunt, de asemenea, extrem de importante în cazul modelelor impermeabile la ploaie. Alegerea unei jachete de la o marcă cunoscută este o garanție că toate aceste elemente au fost fabricate cu grijă.

Ce fel de jachetă de ploaie pentru ciclism?

Când alegem o jachetă de ciclism rezistentă la ploaie, trebuie să știm în primul rând pe ce bicicletă o vom folosi. Acest lucru se datorează faptului că modelele individuale pot diferi în multe detalii care se pot dovedi cruciale pe traseu. Jacheta de ploaie pentru o bicicletă de șosea trebuie să se potrivească bine pe corp, astfel încât excesul de material să nu creeze o rezistență aerodinamică suplimentară la viteze mari. De asemenea, ar trebui să ofere confort într-o poziție tipică de ciclism. În schimb, Jacheta de ploaie pentru MTB poate fi puțin mai lejeră. În acest caz, libertatea de mișcare, esențială pe traseele dificile din punct de vedere tehnic din munți, va fi esențială. Mai sunt și alți parametri la care ar trebui să fim atenți atunci când alegem gecile de ploaie pentru ciclism de oraș. Acestea ar trebui să se caracterizeze prin faptul că sunt ușor de îmbrăcat și de dat jos. De asemenea, pot fi utile buzunarele ușor accesibile, care în cazul modelelor sport sunt adesea reduse la minimul necesar.

Puteți cumpăra jachete de ciclism rezistente la ploaie din magazinul 8a.ro

Oferim o selecție largă de modele de la producători de top. În magazinul nostru veți găsi jachete de ciclism de ploaie pentru bărbați și femei, care vor fi perfecte atât pentru o bicicletă de șosea, cât și pentru MTB. Acestea vor proteja eficient împotriva apei, oferind în același timp o libertate de mișcare ridicată. La fel ca și alte jachete de ciclism, modelele impermeabile la ploaie au de obicei și un spate extins pentru a proteja mai bine spatele. Mânecile sunt, de asemenea, de obicei mai lungi, astfel încât să nu se ruleze accidental. Jachetele de ciclism impermeabile sunt o alegere excelentă pentru sezoanele de tranziție. Datorită lor, vremea nu ne va mai împiedica să ieșim pe bicicletă.