top

Tricouri pentru alergare damă

Tricourile de alergare pentru femei sunt perfecte pentru efort intens. Tricourile de alergare pentru femei sunt alegerea optimă pentru vară, dar și ca prim strat de îmbrăcăminte în zilele mai reci.
View as Grid List

94 Produse

 1. -6%
  Tricou alergare femei Inov-8 Graphic Tee SS Brand - teal

  Lista de dorințe

 2. -27%
  Tricou femei Ciele WNSB T-Shirt Intuition - talbot

  Lista de dorințe

 3. -30%
  Top femei SCOTT SCO Tank RC Run - moon blue/dream blue

  Lista de dorințe

 4. -31%
  Tank top femei On Running Tank-T - creek/black

  Lista de dorințe

 5. -31%
  Tank top femei adidas Adizero Tank - black/blue/green

  Lista de dorințe

 6. -27%
  Top femei Salomon Cross Run Tank - grape leaf

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

94 Produse

Ștergere

Tricotaje de alergare pentru femei - ultraușoare și fiabile

În zilele noastre, pasionaților de alergare li se oferă o gamă extrem de largă de îmbrăcăminte destinată activităților în aer liber. Mărcile de sporturi montane concep separat tricouri de alergare pentru femei. Aceste modele se deosebesc de alte tricouri prin mai multe caracteristici. În primul rând, ele trebuie să ofere pielii un confort maxim, eliminând rapid umezeala care apare pe ea. Cele mai recente materiale cu o structură specială fac față perfect acestei probleme. În al doilea rând, tricourile trebuie să fie ușoare, pentru a nu încărca corpul în timpul alergării. În al treilea rând, acestea trebuie să garanteze o circulație optimă a aerului și să permită eliminarea excesului de căldură în exterior. Tricourile de alergare au toate aceste caracteristici - modele pentru femei de la mărci renumite.

Tricotaje de alergare pentru femei - design și caracteristici

Vestimentele moderne pentru alergare sunt în mare parte fabricate din fibre sintetice. Numai acestea pot asigura proprietăți optime de uscare rapidă și respirabilitate. Printre cele care sunt cel mai des folosite la tricourile de alergare, puteți distinge cu siguranță nailon, poliester, polipropilenă și elastan. Combinația lor adecvată vă permite să obțineți țesături extrem de ușoare, care, atunci când sunt utilizate în tricouri, vor oferi proprietăți fantastice de performanță. Majoritatea acestor materiale produse se caracterizează printr-o flexibilitate ridicată, datorită căreia nu restricționează mișcarea chiar și pe cele mai dificile trasee sau poteci. Tricourile de alergare pentru femei au adesea panouri din plasă care sunt plasate pe spate și sub subsuori. Sarcina lor este de a crește suplimentar ventilația în locurile care au cea mai mare nevoie de ea. Această soluție se regăsește mai ales la tricourile de vară pentru alergare.

Tricotaje de alergare pentru femei pentru fiecare iubitoare de mișcare rapidă pe trasee

Indiferent de ținuta de alergare pe care o preferi, cu siguranță cei mai buni producători de haine de alergare ți-au pregătit oferta potrivită. Tricourile de alergare pentru femei, perfect adaptate siluetei, vor fi alese de toate iubitoarele de modele mulate. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea urmărește perfect fiecare mișcare, fără a fi distrasă pe părțile mai dificile sau atunci când forța este aproape dispărută. Este, de asemenea, un mare avantaj atunci când alergi pe un traseu foarte îngust sau într-o pădure unde există riscul de a te prinde de obstacolele proeminente. Iubitorii de croieli mai lejere, cărora le place să simtă în mod constant fluxul de aer proaspăt în timpul alergării, vor alege cu siguranță cămăși de jogging mai lejere - modelele pentru femei sunt concepute astfel încât, în ciuda unei croieli mai lejere, să se potrivească perfect siluetei. Este o alegere excelentă pentru antrenament în timpul celor mai călduroase zile ale anului.

Tricote de alergare - modele pentru femei la magazinul 8a.ro

O selecție largă de tricouri de alergare pentru fiecare anotimp al anului vă va permite să vă pregătiți pentru orice vreme. Tricourile de alergare ultraușoare pentru femei cu panouri din plasă sunt perfecte pentru vară. Modelele clasice sunt o alegere bună pentru sezoanele de tranziție. Puteți purta întotdeauna un hanorac subțire sau un softshell peste tricoul de alergare, astfel încât acesta poate fi folosit pe tot parcursul anului. Versiunile diversificate de culori vă vor permite să asortați tricourile cu pantalonii scurți pentru a crea un set de culori perfect. Oferta noastră include tricouri de alergare pentru femei de la producători de top. Mărci precum Dynafit, Salomon, La Sportiva și multe altele garantează cea mai înaltă calitate a performanței. Tricourile de alergare perfecte pentru femei vor oferi confort și vor crește performanța atât în timpul competiției, cât și în timpul antrenamentelor.