top

Caiace gonflabile

Caiacele gonflabile câștigă popularitate în rândul turiștilor și a persoanelor active. Un caiac gonflabil este ușor de transportat și stabil pe apă. Oferim caiace gonflabile pentru 1 și 2 persoane.
View as Grid List

4 Produse

 1. -17%
  Caiac gonflabil Sevylor Tahiti Plus - blue/red
  Caiac gonflabil Sevylor Tahiti Plus - blue/red
  cu TVA 1.389,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.429,90Lei (-2%)
  Prețul recomandat al producătorului 1.685,90Lei (-17%)

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Caiac gonflabil Sevylor Yukon - green/black
  Caiac gonflabil Sevylor Yukon - green/black
  cu TVA 3.229,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 2.729,90Lei (+19%)
  Prețul recomandat al producătorului 3.819,90Lei (-15%)

  Lista de dorințe

 3. -9%
  Caiac gonflabil Sevylor Hudson - black/blue
  Caiac gonflabil Sevylor Hudson - black/blue
  cu TVA 2.939,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 2.999,90Lei (-2%)
  Prețul recomandat al producătorului 3.258,90Lei (-9%)

  Lista de dorințe

 4. -13%
  Caiac gonflabil Sevylor Tahaa - blue
  Caiac gonflabil Sevylor Tahaa - blue
  cu TVA 874,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 928,90Lei (-5%)
  Prețul recomandat al producătorului 1.011,90Lei (-13%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

4 Produse

Ștergere

Un caiac gonflabil înseamnă confort maxim.

Caiacele gonflabile sunt soluția perfectă pentru toți cei care nu au condiții sau spațiu pentru a depozita modelele clasice. Un caiac gonflabil poate fi împachetat cu ușurință într-o geantă mică și transportat în portbagajul mașinii. Pregătirea caiacului gonflabil pentru utilizare este foarte rapidă. Datorită unor umflatoare speciale, totul poate fi umflat în doar câteva minute. În prezent, principalii producători de caiace gonflabile oferă multe modele care diferă nu numai prin dimensiuni, ci și prin construcție și echipament.

Construcția caiacurilor gonflabile

Cele mai multe caiace gonflabile sunt echipate cu mai multe compartimente independente, astfel încât, chiar dacă un compartiment este perforat, caiacul nu se va scufunda. În funcție de utilizarea preconizată, numărul de compartimente poate varia. Modelele de agrement vor avea mai puține, în timp ce modelele de caiac de expediție sau de mare vor avea mai multe pentru a crește siguranța. Designul în sine poate varia, de asemenea,. Caiacele gonflabile concepute pentru croaziere pe râu vor avea adesea camere ascunse sub un strat suplimentar de material pentru a le proteja de abraziuni sau înțepături accidentale.

Există mai multe tipuri de caiace gonflabile, care variază în funcție de dimensiune, formă și scop. Parametrul de bază este, bineînțeles, dimensiunea caiacului. Caiacele mai mici pentru o singură persoană sunt foarte comode de manevrat și mai ușoare. Cu toate acestea, mulți oameni optează pentru un caiac gonflabil pentru două persoane. Acest model este excelent pentru a vâsli în perechi sau cu copii. Caiacele de două persoane sunt, de asemenea, o alegere populară pentru călătoriile mai lungi, deoarece pot găzdui cu ușurință bagaje mai mari. Mulți producători oferă modele chiar mai mari, care pot găzdui până la trei persoane. Atunci când cumpărați un caiac gonflabil, merită, de asemenea, să verificați limita maximă de încărcare și să țineți cont de locul în care îl veți folosi.

Tipuri de caiace gonflabile

Există mai multe tipuri diferite de caiace gonflabile pentru diferite activități nautice. Fiecare diferă în funcție de formă, dimensiune sau materialele folosite.

Caiace gonflabile de agrement

Modelele recreaționale sunt o alegere excelentă pentru începători și pentru cei care caută un caiac pentru o excursie de vacanță la lac. Caiacele gonflabile de agrement au o construcție foarte stabilă, scaune confortabile și sunt ușor de manevrat. Acestea reprezintă alegerea optimă pentru cei care caută varietate în timpul unei vacanțe de vară pe apă.

Caiace gonflabile de turism

Caiacele de turism sunt concepute pentru a parcurge distanțe mai lungi. Sunt perfecte pentru mai multe zile de rafting pe râu sau pentru croaziere pe lacuri mai mari. Caiacele gonflabile de turism au, de obicei, o carenă mai lungă, un design mai avansat și echipamente suplimentare, cum ar fi spațiul pentru bagaje. Modelele de turism sunt ușor mai rapide și păstrează mai bine direcția de deplasare, ceea ce face ca parcurgerea unor distanțe mai lungi pe ele să fie mult mai confortabilă.

Caiace gonflabile pentru ape albe pentru râuri de munte

Caiacele gonflabile pentru ape albe au fost dezvoltate pentru persoanele cărora le place să vâslească pe râuri cu un grad mai mare de dificultate. Modelele foarte specializate de acest tip sunt concepute pentru cei mai experimentați utilizatori. Caiacele gonflabile de munte au o construcție mai robustă. Pereții întăriți și materialele foarte durabile vor proteja caiacul de ruperea pe stânci sau pietre.

Caiace de mare și de ocean

Caiacele gonflabile pentru ocean sunt concepute cu gândul la înotul în ape deschise. Acestea sunt cele mai lungi dintre toate tipurile de caiace. Sunt excelente pentru a merge pe valuri și își mențin bine cursul, dar acest lucru se traduce printr-o manevrabilitate mai mică. Aceste modele cu siguranță nu se vor descurca bine pe râuri înguste și sinuoase sau chiar pe lacuri mai mici.

Caiace pentru pescari

Caiacele gonflabile de pescuit sunt special concepute pentru pasionații de pescuit. Acestea au adesea suporturi pentru undițe, scaune confortabile cu spătar, spațiu de depozitare pentru echipamentul de pescuit și alte caracteristici care facilitează rămânerea pe apă pentru perioade mai lungi de timp.

Caiace gonflabile în magazinul online

În magazinul nostru, caiacele gonflabile sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și configurații pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră individuale. Printre acestea, veți găsi atât modele de agrement, cât și caiace gonflabile de turism pe care le puteți folosi pentru a porni într-o excursie de mai multe zile. Cele mai multe modele sunt însoțite de genți sau rucsacuri comode care vă permit să transportați cu ușurință caiacul după dezumflare.