top

Salomon Încălțăminte de trekking

Pantofii de trekking Salomon sunt o alegere excelentă pentru trasee variate. Pantofii de trekking cu vârf înalt și modelele cu vârf mic pentru trasee mai ușoare oferă confort și aderență. Pantofii de trekking Salomon cu membrană GORE-TEX® vă vor proteja perfect de ploaie.
View as Grid List

68 Produse

Page
pe pagină
View as Grid List

68 Produse

Ștergere

Salomon - pantofi de trekking pentru trasee mai lungi

Marca este indisolubil legată de activitățile montane, atât vara, cât și iarna. Salomon pantofi de trekking ne sunt perfect cunoscuți tuturor, mai ales modelele de trail și echipamentele de alergare ale acestui producător. Acestea sunt folosite de cei mai buni sportivi și amatori din întreaga lume. Oferta ar fi cu siguranță incompletă fără încălțămintea pentru cei care parcurg traseele montane cu un rucsac ceva mai mare, într-un ritm mai lent. Concepuți pentru turiști, pantofii de trekking Salomon sunt modelele elaborate care vă permit să parcurgeți în siguranță traseele montane cu rucsacuri mai mici și mai mari.

Salomon pantofi de trekking pentru orice vreme

Oferta acestui producător include încălțăminte care va funcționa excelent indiferent de vreme. Modelele mai ușoare, cu partea superioară cu profil mai mic, sunt o alegere excelentă pentru excursiile de vară, atunci când aveți nevoie de un nivel corect de ventilație. Călăriile de trekking Salomon cu partea superioară joasă sunt perfecte pentru drumeții cu un rucsac mic, atunci când nu aveți nevoie de protecție suplimentară pentru gleznă. Aceștia oferă o dinamică mai mare și o greutate redusă în timpul drumețiilor. Panoul aplicat în partea superioară este de obicei realizat din materiale permeabile la aer, care oferă o ventilație excelentă. Salomon high-top trekking shoes sunt, la rândul lor, ideali pentru cele mai lungi drumeții cu un rucsac greu. Aceștia garantează stabilitatea și suportul corect pentru gleznă. Există adesea momente în care pantofii de trekking Salomon trebuie să reziste la condiții meteo dificile - ploaie sau zăpadă. Atunci, pantofii de trekking Salomon cu membrană GORE-TEX® vin în ajutor. Aceasta este o protecție excelentă împotriva pătrunderii apei în interior. Pantofii de trekking Salomon GTX vă vor permite să faceți drumeții și drumeții în noroi și zăpadă, oferind un mare confort în interiorul pantofului.

Supele exterioare Contagrip® de la Salomon - pantofi de drumeție montană cu aderență ridicată

Unul dintre elementele caracteristice care fac ca pantofii Salomon să iasă în evidență din mulțime este talpa exterioară. Acest lucru se datorează faptului că brandul și-a dezvoltat propriile modele diferite de soluțiile altor producători nu doar prin forma de talpă, ci și prin amestecurile potrivite de cauciuc. Pantofii de trekking Salomon sunt bine pregătiți pentru a parcurge trasee pe distanțe lungi, așa că durabilitatea a fost, de asemenea, un factor important. Datorită tălpii exterioare Contagrip®, pantofii de trekking Salomon se comportă foarte bine în multe terenuri diferite. Aceștia oferă proprietăți excelente atât pe potecile stâncoase și pietruite, cât și pe potecile forestiere unde predomină rădăcinile și iarba.

Salomon pantofi de alergare sunt binecunoscuți fanilor de alergare pe traseu montan. Cu o experiență mare în acest domeniu, designerii acestui producător sunt conștienți de rolul important pe care îl joacă talpa intermediară în pantof. Pentru că, talpa intermediară este cea care interceptează șocurile și vibrațiile, absorbind o parte semnificativă a șocurilor. Acesta este factorul cheie în cazul pantofilor de alergare, dar se traduce și în confortul călătoriei în pantofii de trekking Salomon Atunci când coborâți cu un rucsac greu, este extrem de important să ușurați genunchii. Tipul potrivit de spumă absoarbe, pe de o parte, o mare parte din șocuri și, pe de altă parte, oferă picioarelor tale suportul potrivit pe un teren accidentat.

Puteți cumpăra pantofi de trekking și outdoor Salomon de la magazinul 8a.ro

Oferim o selecție vastă de pantofi de drumeție și trekking marca Salomon Puteți alege atât pantofi de trekking cu vârf înalt, modele cu 3/4 de sus, cât și pantofi de exterior cu vârf mic. Indiferent dacă aveți nevoie de Salomon trekking shoes pentru drumeții de mai multe zile, sau pentru un scurt weekend la munte, veți găsi cu siguranță modelul care vă satisface cel mai bine nevoile, din sortimentul disponibil. În magazinul 8a.ro, puteți găsi cele mai recente versiuni ale modelelor emblematice ale mărcii, cum ar fi, de exemplu, Seria X Ultra