top

Rucsacuri cu rezervor de apă

Rucsacurile de hidratare sunt perfecte pentru o varietate de activități în aer liber. Sunt o soluție perfectă pentru expedițiile mai lungi pe vreme caldă. În oferta noastră găsiți rucsacuri cu sistem de hidratare ideale pentru ciclism sau alergare!
View as Grid List

17 Produse

 1. -21%
  Rucsac cu sticla pliabila CamelBak Lobo 9 2L - black

  Lista de dorințe

 2. -19%
  Rucsac cu sticla pliabila CamelBak Lobo 9 3L - blue/black

  Lista de dorințe

 3. -20%
  Rucsac ciclism CamelBak Hydrobak Light 1.5L - army green

  Lista de dorințe

 4. -19%
  Rucsac femei CamelBak Women's Lobo 9 2L - latigo teal

  Lista de dorințe

 5. -14%
  Rucsac femei Gregory Sula 16 H2O - antigua green

  Lista de dorințe

 6. -15%
  Rucsac femei Gregory Sula 8 H2O - antigua green

  Lista de dorințe

 7. -19%
  Rucsac ciclism Evoc Ride 8 + 2L Bladder - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

17 Produse

Ștergere

Rucsacuri de hidratare pentru călătorii mai lungi de ciclism, alergare și drumeții

Chiar dacă afară este plăcut de cald sau clocotește, o hidratare adecvată este esențială. Indiferent de tipul de provocări în aer liber, trebuie să îi oferiți organismului dumneavoastră cantitatea potrivită de apă. Sticlele de apă vor funcționa bine pe distanțe mai scurte. Cu toate acestea, în cazul călătoriilor mai lungi, precum și în cazurile în care este esențial să vă păstrați mâinile libere, cea mai bună soluție va fi un rucsac de hidratare. Capacitatea sa mare permite transportarea mai multor cantități de apă, care pot fi adesea suficiente chiar și pentru o zi întreagă. În plus, rucsacurile de hidratare au un tub confortabil care permite să vă păstrați mâinile libere, ceea ce este deosebit de important în special atunci când practicați sport. Un rucsac de ciclism cu un rezervor de hidratare vă va permite să vă țineți în permanență de ghidon, chiar și atunci când beți. Un model pentru alergare va elimina nevoia de a-l reumple în timpul maratoanelor, în timp ce modelul pentru drumeții se va asigura că organismul tău rămâne hidratat chiar și atunci când ții bastoane în mâini. Rucsacurile de hidratare ale producătorilor de top sunt de obicei foarte compacte și oferă o potrivire perfectă cu corpul. Acestea sunt ideale pentru excursiile de o zi la munte, când tot ce aveți nevoie este doar echipamentul de bază.

Ce rucsac de hidratare ar trebui să aleg?

Deși vezica de hidratare în sine poate fi utilizată în majoritatea modelelor de rucsacuri de trekking sau de drumeție, un rucsac de hidratare tipic este de obicei destul de compact. Aceste modele sunt concepute în principal pentru cicliști și alergători. Cele mai mici rucsacuri de hidratare vor încăpea doar un rezervor de hidratare și câteva obiecte suplimentare, cum ar fi documente, chei sau un smartphone. Cea mai populară alegere sunt modelele cu o capacitate de câțiva litri, în care pot încăpea și o jachetă, mâncare sau alte echipamente necesare. Atunci când alegeți un model de rucsac de hidratare pentru ciclism, trebuie să acordați atenție stabilizării corespunzătoare a întregii structuri. Pentru ciclismul off-road, modelul ar trebui să fie echipat cu curele de șold și de piept pentru a preveni deplasarea excesivă în timpul mișcărilor dinamice. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că modelul selectat va găzdui o pompă, o cameră de aer, plasturi și chei. Modelele pentru alergători au un design ușor diferit. Modelele de rucsacuri de hidratare pentru alergare seamănă adesea cu o vestă perfect adaptată la corp, care vă urmărește fiecare mișcare atât pe urcările obositoare, cât și pe coborârile rapide. Un aspect esențial în alegerea celui mai optim model este accesul ușor la buzunare, deoarece în timpul alergării este posibil să aveți nevoie să ajungeți rapid la diverse obiecte, cum ar fi gelurile energetice.

Puteți cumpăra cel mai bun rucsac de hidratare de la 8a.ro!

Oferim o selecție largă de modele de la mărci de top de outdoor și de munte. Un rucsac de hidratare proiectat meticulos va fi perfect chiar și pentru cele mai dinamice activități. Care sunt caracteristicile care diferențiază rucsacurile de hidratare de alte modele? În primul rând, rucsacurile de hidratare ale producătorilor de top au vezicule fabricate din materiale de înaltă calitate, care sunt mai ușor de curățat și asigură că apa rămâne proaspătă mai mult timp, fără niciun gust postgust. De asemenea, majoritatea modelelor de vezicule oferă un acces mai bun la partea interioară, ceea ce face curățarea mai ușoară decât în cazul sticlelor de apă. Rucsacurile de hidratare din oferta noastră dispun, de asemenea, de supape de mușcătură confortabile. O supapă bine proiectată și fabricată cu atenție este extrem de importantă pentru a asigura confortul de a bea și un grad ridicat de etanșeitate atunci când nu folosiți sistemul. Consultați și alegeți cel mai bun rucsac de hidratare pentru ciclism, alergare sau drumeții!