top

Căşti de bicicletă POC

Căștile de ciclism POC sunt modele moderne care oferă un nivel extrem de ridicat de protecție, un stil perfect și o ventilație excelentă. Indiferent de bicicleta pe care o conduci, vei găsi casca de biciclist perfectă printre numeroasele modele POC.
View as Grid List

11 Produse

pe pagină
View as Grid List

11 Produse

Ștergere

Căști de ciclism POC - calitate maximă a construcției

POC este un producător care a fost asociat de mulți ani cu produse de calitate superioară realizate pentru toți fanii ciclismului masculin și feminin. Portofoliul companiei include îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de ciclism, cum ar fi ochelarii POC. Cu toate acestea, marca este cunoscută cel mai bine pentru căștile pe care le produce. Căștile de bicicletă POC au o calitate excelentă a construcției, combinată cu soluții moderne. De aceea, căștile oferă un confort maxim și un nivel de siguranță excepțional de ridicat. Multe modele dispun de sistemul RECCO®, bine cunoscut de fanii activităților în aer liber. În cazul unei căderi, acesta va permite serviciilor de urgență să efectueze o operațiune de salvare eficientă.

Designul modern este cheia siguranței noastre

Căștile de bicicletă OPOC sunt modele realizate doar din materiale de cea mai bună calitate. Ca urmare, construcția lor este extrem de ușoară și amortizează perfect forțele generate de o căzătură. Acest lucru este ceea ce ne crește nivelul de siguranță. Căștile au multiple orificii de aerisire, asigurând astfel o circulație confortabilă a aerului. Multe modele au fante unice în care ne putem transporta în siguranță ochelarii de soare. Apropo de ochelari, căștile asigură o integrare perfectă cu toate modelele mărcii (inclusiv cu ochelarii de protecție), neutralizând în mod eficient riscul de aburire a lentilelor. Căștile de bicicletă POC sunt produse în diferite dimensiuni, astfel încât le puteți adapta cu succes la circumferința capului dumneavoastră. Montarea se face prin intermediul unui buton convenabil. Fiecare model este perfecționat până la cel mai mic detaliu, asigurând confort și siguranță maximă.

Cumpărați o cască de ciclism POC în magazinul online 8a.ro

În oferta magazinului nostru online 8a.ro, veți găsi o gamă largă de produse de la acest renumit brand, inclusiv căști de ciclism POC. De la modele de șosea cu o formă aerodinamică până la produse cu occipital încorporat pentru fanii MTB și enduro. Fiecare model este fabricat din materiale de cea mai bună calitate și garantează siguranță maximă și un confort excepțional. Gama largă de modele și culori va permite atât bărbaților cât și femeilor să aleagă modelul perfect pentru ei înșiși.