top

Rucsacuri de drumeție 40-50 litri

Rucsacurile de drumeție de 40 și 50 de litri sunt modele pentru bărbați și femei, ideale pentru drumeții de weekend și de mai multe zile pe trasee montane. Super spațioase, acestea conțin tot ceea ce aveți nevoie pentru o drumeție și pentru o ședere peste noapte (într-un adăpost, cort sau în aer liber). Un rucsac de 40 de litri este aproape echivalentul unui cuțit elvețian, deoarece va funcționa practic de fiecare dată!
View as Grid List

85 Produse

 1. -11%
  Rucsac munte Vaude Asymmetric 42+8 - eclipse

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Rucsac drumetie copii Deuter Fox 40 - marine/lagoon

  Lista de dorințe

 3. -23%
  Rucsac trekking femei Tatonka Yukon 50+10 - navy/darker blue

  Lista de dorințe

 4. -24%
  Rucsac trekking Tatonka Pyrox 45+10 - blue

  Lista de dorințe

 5. -24%
  Rucsac trekking Tatonka Pyrox 45+10 - black

  Lista de dorințe

 6. -24%
  Rucsac trekking Tatonka Akela 45 - stone grey/olive

  Lista de dorințe

 7. -24%
  Rucsac trekking Tatonka Akela 45 - black/black

  Lista de dorințe

 8. -15%
  Rucsac trekking Mammut Trion 50 - marine/black

  Lista de dorințe

 9. -5%
  Rucsac trekking Mountain Equipment Fang 42+ - alaskan blue

  Lista de dorințe

 10. -15%
  Rucsac femei Gregory Jade 53 - mist grey

  Lista de dorințe

 11. -15%
  Rucsac drumetie Gregory Zulu 40 - volcanic black

  Lista de dorințe

 12. -15%
  Rucsac drumetie Gregory Zulu 55 - halo blue

  Lista de dorințe

 13. -15%
  Rucsac drumetie Gregory Zulu 40 - halo blue

  Lista de dorințe

 14. -10%
  Rucsac trekking Ortovox Traverse 40 - petrol blue

  Lista de dorințe

 15. -10%
  Rucsac Ortovox Traverse 40 - clay orange

  Lista de dorințe

 16. -10%
  Rucsac trekking Ortovox Traverse 40 - black raven

  Lista de dorințe

 17. -23%
  Rucsac trekking femei Osprey Aura AG LT 50 - antidote purple

  Lista de dorințe

 18. -20%
  Rucsac drumetie copii Vaude Hidalgo 42+8 - eclipse

  Lista de dorințe

 19. -19%
  Rucsac munte Vaude Asymmetric 52+8 - eclipse

  Lista de dorințe

 20. -20%
  Rucsac munte Vaude Brenta 44+6 - blue sapphire

  Lista de dorințe

 21. -22%
  Rucsac munte Vaude Brenta 44+6 - cedar wood

  Lista de dorințe

 22. -16%
  Rucsac munte Vaude Asymmetric 42+8 - black

  Lista de dorințe

 23. -20%
  Rucsac drumetie copii Vaude Hidalgo 42+8 - iron

  Lista de dorințe

 24. -14%
  Rucsac trekking femei Vaude Asymmetric 48+8 - eclipse

  Lista de dorințe

 25. -16%
  Rucsac munte Vaude Asymmetric 42+8 - bright green

  Lista de dorințe

 26. -20%
  Rucsac drumetie Deuter Futura Pro 40 - atlantic/ink

  Lista de dorințe

 27. -24%
  Rucsac trekking Haglofs L.I.M ZT 55 - true black/zenith red

  Lista de dorințe

 28. -18%
  Rucsac trekking Haglofs VYN 55 - magnetite/true black

  Lista de dorințe

 29. -23%
  Rucsac drumetie Thule Topio 40l - black

  Lista de dorințe

 30. -14%
  Rucsac trekking Gregory Focal 48 RC - ozone black

  Lista de dorințe

 31. -20%
  Rucsac drumetie Lowe Alpine Sirac 50 - ebony

  Lista de dorințe

 32. -16%
  Rucsac trekking Deuter Aircontact Core 50+10 - almond/teal

  Lista de dorințe

 33. -21%
  Rucsac trekking Deuter Aircontact Ultra 50+5 - tin/shale

  Lista de dorințe

 34. -18%
  Rucsac trekking femei Osprey Aura AG 50 - enchantment purple

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

85 Produse

Ștergere

Rucsacuri pentru drumeții de 40-50 de litri pentru excursii de weekend și nu numai

Rucsacurile de drumeție de 40-50 de litri sunt deja modele de dimensiuni medii. Acestea fac o treabă excelentă în excursiile cu una sau două nopți pe câmp sau la o pensiune. Spațiul suplimentar va găzdui toate lucrurile esențiale, cum ar fi un sac de dormit, o saltea autogonflabilă, un aragaz de drumeție sau haine suplimentare. Rucsacul de 40l va fi, de asemenea, o alegere populară pentru oricine pleacă într-o excursie de o zi, dar transportă haine sau apă pentru alți membri ai familiei. Capacitatea de a împacheta cu ușurință echipamentul esențial va fi de neprețuit pentru călătoriile în familie. Rucsacurile de 50 de litri oferă și mai mult spațiu și pot fi folosite cu ușurință pentru mai multe zile pe traseu. Dacă aveți un echipament compact și puteți împacheta doar lucrurile esențiale, un rucsac de trekking de 50 l va fi suficient chiar și pentru o drumeție de o săptămână.

Hiking rucsac 40l pentru excursii peste noapte

Rucsacurile de 40l sunt perfecte pentru drumeții de două zile. Aceasta este alegerea optimă dacă apăreți în munți sau pe alte trasee doar în weekend-uri. Două tendințe pot fi observate printre modelele disponibile ale mărcilor de top. Prima este aceea de a reduce greutatea cât mai mult posibil. Rucsacul de drumeție de 40l din acest grup este format din materiale foarte ușoare și subțiri. De asemenea, sistemul de transport este cât se poate de minimalist, dar cu un confort adecvat. Acest lucru duce la o reducere semnificativă a greutății totale. Este o alegere excelentă pentru parcurgerea unor trasee scurte cu echipament minim. A doua tendință este rucsacul de 40l care seamănă cu rucsacurile de trekking mai mari (rucsacurile de drumeție de 40-50l sunt modele de dimensiuni medii!). Acestea sunt structuri ceva mai elaborate, fabricate din materiale solide și groase. O mulțime de buzunare și curele vă permit să vă organizați bagajul în mod optim. Indiferent de soluția care vi se potrivește mai bine, rucsacul de 40l este o alegere eficientă.

50l rucsac de trekking

Rucsacurile de 50 de litri sunt adesea deja modele de trekking, pregătite pentru drumeții ulterioare. Prin urmare, acestea sunt echipate cu toate posibilele suplimente și facilități necesare atunci când se transportă un bagaj ceva mai mare. Baza care distinge un rucsac de drumeție bun de 50 de litri este sistemul de transport. O mare parte din încărcătură trebuie să se sprijine pe șolduri, de unde importanța unei centuri de șolduri extinse și posibilitatea de a regla lungimea hamului. Spumele groase nu numai că elimină umezeala, dar previn și iritațiile. Rucsacurile de 50l vin adesea cu un compartiment principal divizat, ceea ce facilitează organizarea bagajului. Acest lucru este susținut și de mai multe buzunare amplasate atât în clapeta rucsacului, cât și în exterior. Accesul rapid la echipament are ca rezultat o utilizare confortabilă a rucsacului pe traseu. Rucsacul de trekking de 50l este renumit printre doamnele și domnișoarele pentru drumeții mai lungi, deoarece oferă un compromis optim între capacitatea de ambalare și greutatea totală.

Ce rucsac de 40l sau 50l să alegeți?

O diferență de 10 litri de capacitate este destul de mult spațiu. Cu toate acestea, merită să ne gândim dacă avem nevoie de ea. Vechea regulă a oricărui pasionat de drumeții, conform căreia cu cât ai un rucsac mai mare, cu atât mai multe lucruri inutile vei lua cu tine în expediție, se aplică perfect în acest caz. Dacă preferăm să mergem în excursii care nu durează mai mult de 2-3 zile, un rucsac de drumeție de 40l ar trebui să fie suficient. În plus, obiectele mai mari de echipament pot fi întotdeauna atașate la exterior. Dacă un astfel de model este prea mic pentru tine, o soluție bună sunt rucsacii de 45 l în care capacitatea suplimentară este obținută prin extinderea coșului. Acest model este perfect dacă doriți să folosiți un singur rucsac atât pentru excursii de o zi, cât și pentru escapade de weekend. Rucsacul poate fi apoi ajustat în mod ideal pentru a încăpea mai puține bagaje sau pentru a fi lărgit.

Dacă sunteți dornici să plecați în călătorii mai lungi și aveți nevoie de un spațiu considerabil mai mare, atunci este indicat să alegeți rucsacuri de drumeție de 50l, care nu vor fi atât de restrictive pentru bagajul dumneavoastră. Contrar a ceea ce ai putea crede, diferența dintre un rucsac de 40l și un model de 50l este enormă și poate fi definitorie atunci când îți faci bagajul pentru o excursie mai lungă de un weekend. În oferta magazinului online 8a.ro, veți găsi rucsacuri de drumeție de 40-50 de litri de la cele mai renumite mărci de pe piață. Construcțiile de la Deuter, Fjallraven, Gregory, Osprey sau The North Face se vor dovedi practice și durabile. Rucsacul nou achiziționat vă va servi, prin urmare, pentru multe sezoane de drumeții.