top

Rucsacuri de drumeție 60-70 litri

Rucsacurile de drumeție de 60 și 70 de litri sunt modele pentru bărbați și femei, ideale pentru drumeții mai lungi și drumeții pe distanțe mari. Cele două compartimente sunt super spațioase și sunt echipate cu sisteme de transport pentru a se asigura că cele mai grele încărcături nu vă fac drumeția inconfortabilă.
View as Grid List

40 Produse

 1. -8%
  Rucsac trekking femei Vaude Avox 60+10 - black

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Rucsac trekking femei Gregory Deva 70 - glacial blue

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Rucsac trekking Tatonka Yukon 60+10 - titan grey/black

  Lista de dorințe

 4. -14%
  Rucsac trekking Fjallraven Kajka 65 - blue

  Lista de dorințe

 5. -21%
  Rucsac trekking Osprey Kestrel 68 - black

  Lista de dorințe

 6. -21%
  Rucsac trekking femei Osprey Aura AG LT 65 - antidote purple

  Lista de dorințe

 7. -15%
  Rucsac munte Vaude Avox 65+10 - black

  Lista de dorințe

 8. -22%
  Rucsac Sea To Summit Hydraulic Pro Dry Pack 75L - jet black

  Lista de dorințe

 9. -15%
  Rucsac trekking Fjallraven Keb 72 - storm/dark navy

  Lista de dorințe

 10. -12%
  Rucsac trekking femei Gregory Deva 60 - fog grey

  Lista de dorințe

 11. -17%
  Rucsac trekking femei Mystery Ranch Bridger 65 - shadow moon

  Lista de dorințe

 12. -18%
  Rucsac trekking Deuter Aircontact X 60+15 - ink

  Lista de dorințe

 13. -6%
  Rucsac trekking Deuter Aircontact 70+10 - reef/ink

  Lista de dorințe

 14. -19%
  Rucsac trekking femei Osprey Aura AG 65 - enchantment purple

  Lista de dorințe

 15. -15%
  Rucsac trekking femei Gregory Deva 60 - emerald green

  Lista de dorințe

 16. -14%
  Rucsac trekking femei Gregory Deva 70 - emerald green

  Lista de dorințe

 17. -15%
  Rucsac trekking Gregory Baltoro 65 - obsidian black

  Lista de dorințe

 18. -15%
  Rucsac trekking Gregory Baltoro 65 - brick red

  Lista de dorințe

 19. -15%
  Rucsac trekking Gregory Baltoro 65 - alaska blue

  Lista de dorințe

 20. -14%
  Rucsac trekking Gregory Baltoro 75 - obsidian black

  Lista de dorințe

 21. -14%
  Rucsac trekking Gregory Baltoro 75 - brick red

  Lista de dorințe

 22. -14%
  Rucsac trekking Gregory Baltoro 75 - alaska blue

  Lista de dorințe

 23. -15%
  Rucsac trekking Gregory Stout 70 - buckhorn black

  Lista de dorințe

 24. -14%
  Rucsac trekking Osprey Aether Plus 60 - black

  Lista de dorințe

 25. -14%
  Rucsac trekking femei Osprey Ariel 65 - claret red

  Lista de dorințe

 26. -15%
  Rucsac trekking Gregory Katmai 65 - volcanic black

  Lista de dorințe

 27. -15%
  Rucsac trekking femei Gregory Kalmia 60 - equinox grey

  Lista de dorințe

 28. -15%
  Rucsac trekking femei Gregory Kalmia 60 - bordeaux red

  Lista de dorințe

 29. -15%
  Rucsac trekking Fjallraven Keb 72 - black/black

  Lista de dorințe

 30. -19%
  Rucsac trekking Deuter Futura Air Trek 60 + 10 - black/graphite

  Lista de dorințe

 31. -19%
  Rucsac trekking femei Osprey Ariel Pro 65 - voyager grey

  Lista de dorințe

 32. -15%
  Rucsac trekking femei Gregory Amber 65 - arctic grey

  Lista de dorințe

 33. -15%
  Rucsac trekking Gregory Stout 70 - phantom blue

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

40 Produse

Ștergere

Rucsacuri pentru drumeții 60-70l pentru drumeții lungi

Să presupunem că intenționați să rămâneți pe traseu timp de o săptămână sau două. În acest caz, va fi necesar un rucsac mai mare pentru a găzdui hainele, mâncarea și alte echipamente necesare pentru expediții lungi. Va trebui să împachetați un sac de dormit, un aragaz, o saltea autogonflabilă și multe alte elemente de echipament. Rucsacurile de 60l, 65l, 70l sau 75l sunt cea mai sensibilă alegere pentru a distribui bagajul în mod corespunzător. Modelele mari sunt concepute cu gândul la drumețiile lungi, astfel încât acestea prioritizează confortul maxim atunci când parcurgeți traseele cu un bagaj mai greu decât de obicei.

Ce caracteristici ar trebui să aibă un rucsac de drumeție de 60l sau 70l?

Baza pentru rucsacurile de drumeție mai mari este un sistem de transport proiectat în mod adecvat. Dezvoltarea unei soluții confortabile care să elimine eficient umezeala de pe spate necesită timp și multă experiență. Acesta este motivul pentru care cele mai cunoscute mărci care produc rucsaci de 60l sau 70l se mândresc cu sistemele lor de transport și cu materialele lor. Cele mai multe dintre ele sunt din spumă groasă, care este excelentă pentru amortizare și prevenirea presiunii, pe de o parte, și permite o ventilație eficientă, pe de altă parte. De asemenea, este esențial să ajustați rucsacul pentru a se potrivi siluetei dumneavoastră. Printre altele, acest lucru este facilitat de reglarea înălțimii curelelor de umăr. Acest lucru permite ca rucsacul de trekking de 60l și 70l să fie perfect ajustat la lungimea spatelui.

Majoritatea rucsacurilor mari oferă opțiunea de a crește capacitatea. În ce fel? Aceste modele au adesea un așa-numit coș de fum. Această parte a rucsacului se află direct sub clapeta pe care o puteți umple cu bagaje. Acesta este rulat sub clapetă dacă este mai puțin. O astfel de soluție va transforma un rucsac de 60l într-un rucsac de 65l, în timp ce un model de 70l va deveni un rucsac de 75l sau chiar mai mult. Ca urmare, rucsacul va fi întotdeauna perfect împachetat și nu va exista niciun spațiu gol în timpul drumeției, atunci când rezervele de hrană se vor termina.

O caracteristică semnificativă a oricărui rucsac este dispunerea buzunarelor și a compartimentelor. Acestea se vor asigura că și cele mai neînsemnate obiecte de bagaj pot fi distribuite în mod corespunzător. Un rucsac de trekking de 70l sau 60l ar trebui să ofere minimum două compartimente principale și buzunare externe suplimentare - pe laterale, în clapetă, pe panoul frontal sau în centura de șold. Acestea oferă acces rapid la lucrurile esențiale pe traseu. Dacă vrem să folosim o sticlă de băutură, să luăm o gustare rapidă sau să ne punem un hanorac pentru că se face cam frig, nu vom scormoni printr-un rucsac întreg în căutarea acestor lucruri. Ele ar trebui să se afle în buzunarele exterioare, de unde le putem scoate în orice moment cu o singură mișcare a mâinii.

Încă un element al oricărui rucsac de trekking bun de capacitate mai mare merită menționat. Este vorba de o husă de ploaie. În timpul drumeției, ne confruntăm adesea cu vreme nefavorabilă și ploi prelungite. Un rucsac de drumeție de 60l sau 70l cu o husă potrivită ne va proteja semnificativ bagajele de a se uda rapid. Dacă alegeți un rucsac de la una dintre mărcile cunoscute de outdoor, puteți fi siguri că acesta a fost echipat cu majoritatea caracteristicilor menționate mai sus.

Rucsacuri de 60l pentru călătorii de o săptămână

Acest model de mărime este o alegere excelentă pentru escapadele de o săptămână în necunoscut. Astfel de modele sunt de obicei echipate cu două compartimente separate, astfel încât să putem separa sacul de dormit de restul echipamentului nostru. Scoaterea acestuia atunci când pregătim zona de dormit va fi, de asemenea, mai ușor de gestionat. Rucsacurile de 60l au de cele mai multe ori un număr bun de curele care permit atașarea echipamentului suplimentar la exterior, dacă este necesar. Astfel, un covoraș ușor din spumă poate fi atașat sub rucsac sau la clapetă, iar un cort care nu mai încape înăuntru poate fi atașat pe lateral. Principalii producători oferă adesea rucsacuri de drumeție de 60l cu un design foarte ușor. Selecția specială a celor mai subțiri materiale posibile și modificările corespunzătoare ale cadrului înseamnă că astfel de modele pot cântări semnificativ mai puțin decât rucsacii cu soluții clasice. Aceasta este o alegere excelentă pentru toți cei care minimizează greutatea bagajelor.

Rucsacuri de 70l pentru drumeții mai lungi

Rucsacul de 70l este excelent pentru expediții care durează până la o duzină de zile. Multe modele vor funcționa bine ca rucsacuri de călătorie. Cu toate acestea, merită să verificați înainte de o astfel de călătorie dacă toate lucrurile pe care intenționați să le luați cu dumneavoastră nu vor fi prea grele. Cu rucsacuri de această dimensiune, putem împacheta cu ușurință atât de multe bagaje încât navigarea pe traseu cu ele va pune serioase dificultăți. De aceea, în acest caz, este esențial să controlăm greutatea întregului. Prin cantitatea de bagaje pe care le putem împacheta în el, orice rucsac de drumeție de 70l trebuie să prezinte un nivel ridicat de durabilitate. Prin urmare, aceste modele sunt de obicei fabricate din materiale solide și groase. Mărcile de top folosesc, de asemenea, catarame și bucle special concepute pentru a rezista la sarcini sporite.