top

Încălțăminte turistică bărbați

Pantofii de drumeție pentru bărbați funcționează bine pentru drumeții pe trasee și poteci mai puțin solicitante. Sunt, de asemenea, o alegere populară pentru utilizarea zilnică. Pantofii de trekking ușori de marcă pentru drumeții oferă un confort maxim.
View as Grid List

543 Produse

 1. -7%
  Ghete outdoor Kayland Duke Mid GTX - black/orange

  Lista de dorințe

 2. -16%
  Pantofi outdoor Merrell Moab 3 Mid WP - beluga

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Pantofi outdoor Merrell MQM 3 - black/exuberance

  Lista de dorințe

 4. -19%
  Pantofi outdoor Merrell Wrapt Mid WP - black/black

  Lista de dorințe

 5. -12%
  Pantofi outdoor Merrell Moab 3 GTX - black/grey

  Lista de dorințe

 6. -8%
  Pantofi GORE-TEX Merrell Moab 3 Mid GTX - black/grey

  Lista de dorințe

 7. -3%
  Pantofi outdoor Merrell Moab Speed - falcon

  Lista de dorințe

 8. -9%
  Pantofi outdoor Merrell Wrapt - black/black

  Lista de dorințe

 9. -19%
  Pantofi GORE-TEX Asolo Supertrek GTX - wool/deepteal

  Lista de dorințe

 10. -7%
  Pantofi outdoor Lomer Maipos Suede MTX - woody/root

  Lista de dorințe

 11. -14%
  Pantofi outdoor AKU Rocket DFS GTX - black/orange

  Lista de dorințe

 12. -8%
  Pantofi outdoor AKU Rocket DFS GTX - blue/mustard

  Lista de dorințe

 13. -15%
  Ghete tactice Merrell Moab 3 Tactical Mid Wp - dark olive

  Lista de dorințe

 14. -10%
  Pantofi outdoor CMP Alcor 2.0 Mid WP - basic brown

  Lista de dorințe

 15. -10%
  Pantofi outdoor CMP Alcor 2.0 Mid WP - dark green

  Lista de dorințe

 16. -7%
  Pantofi outdoor CMP Lothal WP Multisport - dark yellow

  Lista de dorințe

 17. -7%
  Pantofi outdoor CMP Athunis Mid WP - dark grey

  Lista de dorințe

 18. -12%
  Ghete barbati Columbia Escape Thrive Endure - black/black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

543 Produse

Ștergere

Călăriile bărbătești de exterior pentru drumeții și uz zilnic

Ești în căutarea unor pantofi de drumeție pentru bărbați confortabili, care să funcționeze bine pe terenuri ușoare și nu doar la munte? Doriți să păstrați confortul pe care îl cunoașteți atât de bine de la pantofii de trekking de marcă, dar totuși nu aveți nevoie de cizme înalte de munte? Aproape toate mărcile, precum Salomon, The North Face, Salewa sau Columbia, au pregătit o gamă întreagă de oferte pentru tine. Pantofii de trekking pentru bărbați mai ușori împrumută o grămadă de soluții și materiale folosite în încălțămintea de munte mult mai avansată. În același timp, sunt semnificativ mai ușori și oferă un confort sporit. Ei reprezintă o alegere excelentă pentru utilizarea zilnică pentru toți fanii mărcilor outdoor. Designul acestui tip de încălțăminte amintește adesea de pantofii clasici de trekking sau de abordare, astfel încât majoritatea modelelor vor fi pe placul pasionaților de drumeții montane.

Călăria ușoară și joasă de trekking pentru bărbați înseamnă confort

Principalul avantaj al călăușilor de drumeție pentru bărbați față de cizmele de trekking grele și înalte este că sunt ușori și oferă mai multă ventilație. Acest lucru face ca acest tip de încălțăminte să fie excelent atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru călătorii sau drumeții. Acest tip de încălțăminte nu vă va solicita prea mult picioarele. Multe modele vin fără întărituri din cauciuc în jurul tălpii sau protecție pentru degete - sau sunt fabricate din materiale mai subțiri. În același mod, materialul superior al pantofilor de trekking pentru bărbați poate fi puțin mai subțire, deoarece nu este supus la atât de mult stres ca în cazul bocancilor de munte. Toate aceste modificări contribuie la o reducere semnificativă a greutății. Deoarece vă deplasați zilnic pe suprafețe netede, nu este necesar să vă concentrați excesiv pe stabilizarea fiecărui pas. În loc să se rigidizeze și mai mult tălpile, s-ar fi putut încorpora în pantofi și mai multă amortizare pentru picior. Toți acești factori au avut un impact pozitiv asupra confortului sporit pe care îl veți simți în timpul călătoriilor și în timpul utilizării zilnice a acestui tip de încălțăminte.

Călăriile de drumeție pentru bărbați pentru orice vreme

Cei mai ușori pantofi de drumeție joasă sunt o alegere populară în partea mai caldă a anului, mai ales dacă nu aveți nevoie de stabilitatea suplimentară pe care o oferă purtarea unui rucsac de drumeție greu. Pantofii de trekking buni, confecționați în principal din plasă respirabilă, sunt cea mai bună opțiune pentru drumețiile de vară. Cu țesături adecvate și panouri de întărire din piele sau sintetice, întreaga structură este foarte rezistentă și durabilă, asigurând în același timp o ventilație adecvată și eliminarea umidității din interior. Acest lucru vă permite să parcurgeți în mod dinamic kilometri suplimentari de poteci, trasee sau trotuare urbane. Pantofii de trekking pentru bărbați se potrivesc bine într-un ansamblu vestimentar de vară, completând perfect un tricou ușor, bermude pentru bărbați și o șapcă de baseball.

Când vă așteptați la precipitații, vă recomandăm călăriile de drumeție pentru bărbați cu GORE-TEX® sau alt tip de membrană. Tălpile dotate cu aceasta, pe lângă faptul că vor fi impermeabile, vor asigura și un nivel ridicat de respirabilitate a încălțămintei. În acest fel, picioarele dumneavoastră beneficiază de condiții optime, iar excesul de umiditate poate fi îndepărtat eficient. Pantofii de trekking cu membrană sunt deosebit de populari pentru sezoanele de tranziție, când vremea este foarte schimbătoare și trebuie să fii pregătit pentru orice condiții. Multe modele de cizme cu membrană sunt pregătite cu gândul la cele mai reci anotimpuri. Cizmele de iarnă sunt modele înalte și, de obicei, extra-izolate pentru a vă menține picioarele confortabile la temperaturi scăzute. Membrana, la rândul ei, va proteja partea superioară de a se uda rapid.

Călăușii ușori de trekking pentru bărbați sunt concepuți pentru o mare varietate de terenuri. Pe de o parte, există pantofi concepuți pentru suprafețe pavate și netede. Aceștia sunt în mare parte pantofi concepuți pentru utilizarea zilnică pe străzi și trotuare. Talpa netedă oferă durabilitate și aderența de care aveți nevoie în oraș. În schimb, pantofii de trekking pentru bărbați concepuți pentru terenuri ușoare se vor asemăna mai mult cu omologii lor de trekking mai grei. Aceștia oferă o aderență excelentă la sol, datorită tălpii lor adecvate. Banda de rulare adâncă, multidirecțională, înseamnă că veți obține o tracțiune maximă indiferent de teren.

Călăriile de trekking pentru bărbați pentru drumeții

Magazinul de munte 8a.ro oferă o gamă largă de bărbați pantofi de drumeție pentru pasionații de stilul de viață activ. Dacă ai ajuns să iubești pantofii buni de trekking sau de munte pentru fiabilitate, durabilitate și stil deosebit, atunci versiunile lor mai ușoare sub formă de pantofi de drumeție te vor atrage cu siguranță. Este întotdeauna o idee bună să alegeți producători de renume. Mărci precum The North Face, Merrell, Merrell, Scarpa, Columbia, Salomon, Salewa și Aku sunt garantate că bocancii lor reprezintă o alegere bună. Acestea includ atât încălțăminte joasă, cât și înaltă, care se poate descurca pe poteci și trasee mai ușoare, precum și modele care funcționează bine pentru utilizarea zilnică. Pantofii de trekking pentru bărbați pentru drumeții mai ușoare sunt întotdeauna despre confort ridicat și fiabilitate, indiferent unde îi folosiți.