top

Protecții pentru pantofi de bicicletă

Husele pentru pantofi de ciclism care protejează împotriva vântului, ploii și frigului sunt un accesoriu excelent pentru orice pasionat de ciclism. Gama include huse pentru pantofi de MTB din materiale solide, huse pentru pantofi de ciclism de iarnă pregătite pentru îngheț și multe alte modele.
View as Grid List

2 Produse

 1. -15%
  Protectii glezna ciclism POC Thermal Bootie - zink orange
  Protectii glezna ciclism POC Thermal Bootie - zink orange
  cu TVA 359,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 279,90Lei (+29%)
  Prețul recomandat al producătorului 426,90Lei (-15%)

  Lista de dorințe

 2. -34%
  Protectii glezna ciclism POC Thermal Bootie - zink orange
  Protectii glezna ciclism POC Thermal Bootie - zink orange
  cu TVA 229,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 239,90Lei (-4%)
  Prețul recomandat al producătorului 350,20Lei (-34%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

2 Produse

Ștergere

Copri încălțăminte de ciclism pentru vânt, ploaie și frig

Indiferent de vreme, oricine merge pe bicicletă știe foarte bine cât de utile pot fi husele pentru pantofii de bicicletă. Atunci când se pedalează pe ploaie, noroi sau rafale de vânt, pantofii sunt în mod constant expuși la cele mai rele condiții. Chiar dacă folosiți apărători de noroi, o parte din apă și murdărie va ajunge pe pantofi atunci când mergeți mai repede, ca să nu mai vorbim de situația în care mergeți pe o bicicletă de șosea sau de munte fără apărători de noroi. Într-o astfel de situație, husele de ploaie pentru pantofi de MTB vor proteja perfect încălțămintea de a se uda rapid. Modelele cu membrană oferă o rezistență ridicată la apă, asigurând în același timp respirabilitatea necesară în timpul activității. Husele pentru încălțăminte de ciclism pot oferi, de asemenea, o protecție excelentă împotriva vântului. Avântul de aer în timpul mersului este unul dintre principalii factori care ne răcoresc picioarele. Stratul exterior suplimentar va contribui la o mai bună izolare termică. Pentru temperaturile cele mai scăzute, cei mai importanți producători pregătesc în ofertele lor huse pentru încălțăminte de ciclism de iarnă, care sunt izolate suplimentar. Acestea protejează eficient împotriva frigului și vă permit să vă bucurați de plimbare chiar și la temperaturi sub zero grade. Tampoanele sunt fabricate dintr-o varietate de materiale. Cele mai ușoare dintre acestea sunt adesea realizate din țesături ușoare care oferă doar o protecție de bază împotriva vântului. Modelele de ploaie ar trebui să aibă o membrană și cusături lipite sau un material puternic impermeabilizat. Husele de iarnă pentru ghete de ciclism folosesc adesea panouri de neopren, care protejează împotriva intemperiilor și oferă o izolare excelentă împotriva frigului.

Ce trebuie să căutați atunci când alegeți huse pentru pantofi de ciclism?

Dacă avem nevoie de huse pentru ghete MTB, ar trebui să acordăm o atenție deosebită materialelor din care sunt confecționate. Vor fi necesare întărituri suplimentare, astfel încât, chiar și atunci când ne dăm jos de pe bicicletă pe o urcare dificilă și o acoperim pe jos, acestea să nu se rupă după primii pași. Caracteristici complet diferite vor fi vitale dacă avem nevoie de huse pentru pantofii de șosea. Atunci întreaga structură poate fi făcută mai delicată, ceea ce va duce la o greutate mai mică în primul rând. A avea o potrivire perfectă cu pantofii va fi esențială pentru a obține o rezistență aerodinamică cât mai mică în timpul mersului. Chiar și protecțiile groase pentru încălțămintea de iarnă pentru ciclism, făcute pentru ciclismul de șosea, pot fi strânse la pantofi. Din cauza potrivirii solide a pantofilor, merită remarcat modul în care aceștia sunt fixați pe pantofi. În mod ideal, acestea ar trebui să fie prevăzute cu fermoare sau Velcro pentru a fi ușor de încălțat și de scos rapid. Nimic nu este mai rău decât să te chinui să scoți pernuțele murdare și umede după o zi în șa.

Majoritatea plăcuțelor sunt compatibile cu pantofii cu fixare rapidă. Cu toate acestea, merită să verificăm dacă modelul pe care îl alegem are dimensiunea perfectă pentru încălțămintea noastră. Deschiderea decupată din partea inferioară permite fixarea ușoară a pantofilor pe pedale. Întrucât husele pentru încălțăminte de ciclism sunt folosite cel mai des în condiții meteo nefavorabile, precum și iarna și în anotimpurile de tranziție, când amurgul cade mult mai repede, este bine dacă un anumit model este echipat cu elemente reflectorizante. Aceasta este o soluție convenabilă care este foarte vizibilă în farurile mașinilor. Atunci când pedalăm, mișcăm tot timpul elementele reflectorizante, atrăgând atenția șoferilor și făcându-i să ne observe mult mai devreme pe șosea.