top

Rucsacuri Osprey

Osprey ® oferă o gamă largă de modele de rucsacuri pentru expediții, drumeții, excursii de o zi și utilizare zilnică. Rucsacurile acestei mărci americane se caracterizează printr-o durabilitate extraordinară, o manoperă excelentă și soluții tehnologice inovatoare.
View as Grid List

37 Produse

 1. -23%
  Rucsac drumetie Osprey Hikelite 32 - atlas blue

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Rucsac ciclism femei Osprey Sylva 5 - baikal green

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Rucsac trekking Osprey Kestrel 38 - bonsai green

  Lista de dorințe

 4. -20%
  Rucsac ciclism Osprey Escapist 25 - postal blue

  Lista de dorințe

 5. -20%
  Rucsac ciclism Osprey Escapist 20 - postal blue

  Lista de dorințe

 6. -17%
  Rucsac drumetie Osprey Hikelite 18 - pine leaf green

  Lista de dorințe

 7. -25%
  Rucsac ciclism Osprey Syncro 12 - coal grey

  Lista de dorințe

 8. -20%
  Rucsac ciclism Osprey Syncro 5 - black

  Lista de dorințe

 9. -14%
  Rucsac ciclism femei Osprey Sylva 20 - space travel grey

  Lista de dorințe

 10. -19%
  Rucsac ciclism Osprey Siskin 12 - postal blue

  Lista de dorințe

 11. -23%
  Rucsac trekking femei Osprey Aura AG LT 50 - antidote purple

  Lista de dorințe

 12. -23%
  Rucsac munte Osprey Mutant 22 - mars orange

  Lista de dorințe

 13. -16%
  Rucsac schi de tura Osprey Mutant 52 - tungsten grey

  Lista de dorințe

 14. -18%
  Rucsac trekking femei Osprey Aura AG 50 - enchantment purple

  Lista de dorințe

 15. -21%
  Rucsac alergare Osprey Dyna 15 - verdigris green

  Lista de dorințe

 16. -25%
  Rucsac alergare Osprey Duro 15 - blue sky

  Lista de dorințe

 17. -22%
  Rucsac drumetie copii Osprey Daylite Kids - cosmic red

  Lista de dorințe

 18. -18%
  Rucsac de oras Osprey Daylite Cinch - dream purple

  Lista de dorințe

 19. -18%
  Rucsac drumetie Osprey Stratos 24 - poinsettia red

  Lista de dorințe

 20. -24%
  Rucsac drumetie Osprey Tempest 24 - bell orange

  Lista de dorințe

 21. -19%
  Rucsac drumetie Osprey Talon 22 - stealth black

  Lista de dorințe

 22. -16%
  Rucsac drumetie Osprey Talon 55 - ceramic blue

  Lista de dorințe

 23. -16%
  Rucsac Osprey Daylite Plus - cosmic red

  Lista de dorințe

 24. -14%
  Rucsac trekking femei Osprey Ariel 65 - claret red

  Lista de dorințe

 25. -22%
  Rucsac drumetie Osprey Tempest Pro 28 - titanium

  Lista de dorințe

 26. -25%
  Rucsac drumetie Osprey Talon 26 - limon green

  Lista de dorințe

 27. -19%
  Rucsac trekking femei Osprey Ariel Pro 65 - voyager grey

  Lista de dorințe

 28. -26%
  Rucsac de oras Osprey Transporter Panel - haybale green

  Lista de dorințe

 29. -27%
  Rucsac trekking femei Osprey Kyte 36 - mulberry purple

  Lista de dorințe

 30. -21%
  Rucsac drumetie copii Osprey Jet 12 - cosmic red

  Lista de dorințe

 31. -23%
  Rucsac drumetie copii Osprey Jet 12 - wave blue

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

37 Produse

Ștergere

Rucsacurile Osprey sunt o alegere excelentă pentru persoanele active fizic!

Marca americană Osprey, pe care o puteți găsi în magazinul nostru outdoor 8a.ro, oferă o gamă largă de rucsacuri de munte, de călătorie și urbane. Fiecare persoană activă, care iubește drumețiile, cățăratul, alergarea, ciclismul montan sau schiatul, își va găsi cu siguranță modelul ideal. Fiecare rucsac este conceput pentru a oferi un confort 100% pentru o anumită activitate montană. Rucsacurile de alpinism de la Osprey au o formă îngustă și subțire, pentru a nu vă limita mișcările.

Modelele de trekking sunt echipate cu un sistem de transport confortabil, care vă asigură confortul pe toată durata drumeției de o zi întreagă. Modelele de alergare asigură o potrivire perfectă la corpul utilizatorului și sunt atât de ușoare încât abia dacă le simțiți. Rucsacurile de drumeție, la rândul lor, au fost concepute pentru călătorii pe distanțe lungi, drumeții și drumeții cu rucsacul în spate. Acestea dispun de un număr mare de buzunare și de acces ușor la compartimentul principal. Înainte de a vă alege un model, este bine să vă gândiți unde și în ce scop veți folosi rucsacul, pentru a profita la maximum de el!

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când aleg un rucsac Osprey?

În primul rând, gândiți-vă unde și în ce scop veți folosi rucsacul. Rucsacurile de trekking Osprey dispun de un sistem de transport reglabil foarte confortabil. Acesta permite ajustarea rucsacului la anatomia utilizatorului, asigurând o potrivire ergonomică. Sistemul de transport asigură o stabilizare și o distribuție adecvată a greutății. Centura de șold din plasă este căptușită cu spumă care absoarbe șocurile și se adaptează la anatomia utilizatorului. Aceste două soluții fac ca rucsacurile Osprey să fie confortabile chiar și în timpul drumețiilor mai lungi, în ciuda capacității mari. Marca oferă modele pentru femei și bărbați. Principalele caracteristici care diferențiază cele două linii de produse sunt un sistem de transport ușor mai scurt, adaptat anatomiei feminine, centura de șold cu amortizare îmbunătățită, precum și curelele de umăr cu profil corespunzător.

Când alegeți un rucsac, ar trebui să acordați atenție numărului și dispunerii buzunarelor, precum și capacității compartimentului principal și a secțiunii extensibile. Adesea, un rucsac de 50 de litri ar putea fi suficient cu cei 10 sau 15 litri suplimentari care pot încăpea în secțiunea extensibilă. Dispunerea buzunarelor este la fel de importantă. În majoritatea modelelor ultraușoare, numărul de buzunare este semnificativ redus. În schimb, rucsacurile de drumeție sau de trekking oferă o capacitate de depozitare semnificativ mai mare. Acestea au adesea buzunare spațioase în clapeta care, la unele modele, este detașabilă, de exemplu, atunci când doriți să reduceți greutatea rucsacului. Rucsacurile Osprey au buzunare laterale și frontale din material elastic, ceea ce le face foarte spațioase. În plus, în centura de șold se găsesc și buzunare mici pentru a depozita cele mai necesare obiecte pe care doriți să le aveți la îndemână, cum ar fi telefonul, documentele sau un aparat foto.

Rucsacuri Osprey - tehnologii inovatoare și soluții funcționale

Vă vor plăcea rucsacii de munte Osprey pentru nivelul lor ridicat de funcționalitate. Pe lângă caracteristicile menționate mai sus, rucsacurile mărcii sunt fabricate dintr-un material rezistent la deteriorări mecanice, de exemplu, la contactul cu o piatră ascuțită sau cu muchia ascuțită a unui schi. Poți fi sigur că rucsacul tău îți va servi ani de zile, în multe aventuri în aer liber! Materialul este tratat cu un strat impermeabil, dar pentru a asigura o protecție optimă împotriva ploii, rucsacurile sunt echipate cu huse de ploaie. O altă caracteristică pe care o veți aprecia sunt numeroasele curele și bucle, care vă vor permite să atașați un covoraș de rulou, un cort sau bețe de alergare. În cazul modelelor de schi de tură, curelele sunt în plus întărite pentru a preveni deteriorarea lor în contact cu marginile ascuțite ale schiurilor. Buclele, pe de altă parte, fac posibilă atașarea unui piolet.

Vezi rucsacurile Osprey pe 8a.ro

În magazinul nostru outdoor, veți găsi diverse modele de rucsacuri pentru diferite sporturi montane. Fie că sunteți un pasionat de drumeții montane sau un drumeț pasionat și experimentat, veți găsi cu siguranță modelul perfect pentru dumneavoastră. Rucsacurile Osprey vă vor uimi prin funcționalitate, soluții inovatoare și rezistență la deteriorări mecanice. Alegeți-vă modelul perfect și bucurați-vă de confortul utilizării!