top

Pantaloni pentru turism bărbați

Pantalonii turistici pentru bărbați sunt dedicați iubitorilor de drumeții de agrement sau de zone de câmpie. Aceștia au proprietăți diferite, puteți să îi alegeți pe cei mai potriviți cerințelor dumneavoastră. Descoperiți pantalonii turistici bărbătești de iarnă și de vară și alegeți cel mai confortabil model!
View as Grid List

280 Produse

 1. -7%
  Pantaloni Mons Royale Decade Pants - black

  Lista de dorințe

 2. -8%
  Pantaloni drumetie CMP Archie Pant - oil green

  Lista de dorințe

 3. -7%
  Pantaloni drumetie Salomon Wayfarer Tapered Pant - kelp

  Lista de dorințe

 4. -9%
  Colanți de antrenament Maloja Bergell - moonless

  Lista de dorințe

 5. -15%
  Pantaloni Didriksons Ara Pants - sunset

  Lista de dorințe

 6. -14%
  Pantaloni drumetie SCOTT SCO Explorair Tech - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

280 Produse

Ștergere

Pantaloni turistici pentru bărbați - suport tehnologic

Modelele oferite de magazin folosesc o varietate de soluții tehnologice care adaptează mai bine aceste elemente la aura predominantă. Acestea folosesc, de exemplu, o membrană GORE-TEX® apreciată sau membrane brevetate de la producătorii de top din domeniul outdoor, cum ar fi OutDry™ sau DryVent®. Acestea fac ca pantalonii să ofere protecție împotriva aurei schimbătoare. Unele modele au, de asemenea, o construcție softshell care nu lasă să treacă vântul. În acest fel, protejează împotriva răcelii, pe care o pot provoca rafalele acestuia. Acest lucru va crește confortul în timpul drumețiilor pe trasee pitorești. În plus, pantalonii turistici pentru bărbați oferă protecție împotriva soarelui. Materialele folosite la ei acționează ca o protecție solară. Ele reprezintă o barieră împotriva radiațiilor UVA și UVB, ceea ce vă face să vă bucurați mai sigur de aura soarelui. Fibrele folosite în construcția pantalonilor sunt, de asemenea, extrem de importante dintr-un alt motiv. Datorită naturii exterioare a modelului, acestea trebuie să ofere respirabilitate. Eliminarea activă a umezelii din piele se traduce printr-o atmosferă plăcută în jurul acesteia.

Pantalonii de iarnă și de vară Tourist sunt o construcție rafinată

Modelele au o croială care nu limitează mișcarea pentru a susține un marș confortabil. Acest lucru se datorează adesea și adăugării de fibre elastice sau profilării zonei genunchilor. Astfel de soluții sunt favorabile deplasării libere a traseului. Unii pantaloni de turist pentru bărbați sunt, de asemenea, dotați cu o curea integrată sau cu trăgători, care ajută la adaptarea corectă a acestora la siluetă. O soluție extrem de funcțională este, de asemenea, utilizarea construcției 2 în 1. Aceasta se bazează pe posibilitatea de a desprinde părți ale picioarelor cu fermoar, astfel încât, într-un singur moment, veți schimba pantalonii lungi cu cei scurți. Această opțiune va adapta mai bine aceste elemente la schimbarea condițiilor meteorologice. Ea reduce riscul de supraîncălzire atunci când soarele iese din spatele norilor și se răcește în timpul unei aureole înnorate. Țesăturile pantalonilor oferă, de asemenea, confort. Ele sunt plăcute la atingere, ceea ce se traduce prin reducerea riscului de iritații deranjante ale pielii.

Turismul pentru bărbați este o gamă largă de modele pentru vară și iarnă

Dacă sunteți în căutarea unor pantaloni de înaltă tehnologie, îi puteți găsi aici. Mărcile de top sunt disponibile la îndemâna dumneavoastră. Columbia, The North Face sau poate Salomon? Modelele avansate de construcție vor susține ascensiunea eficientă până în vârf. Acești producători au o experiență vastă în crearea acestui tip de articole de îmbrăcăminte. Prin urmare, puteți fi siguri că pantalonii pe care îi oferă sunt funcționali și oferă protecția dorită împotriva condițiilor meteorologice. Pantalonii pentru turiști de iarnă cu protecție suplimentară împotriva frigului vor funcționa perfect atunci când ieșiți la temperaturi scăzute. Tehnologia reflectorizantă Omni-Heat este o soluție proprie a companiei Columbia. O căptușeală specială cu puncte argintii reflectă căldura creată în mod natural, pentru a reduce posibilitatea scăpării acesteia. În acest fel, asigură un confort termic mai mare. Când vine vorba de ieșirile de vară, puneți pantaloni confecționați din materiale ușoare care asigură o respirabilitate ridicată. Țesăturile tehnice folosite la modelele de marcă de top sunt adesea completate cu tehnologii care susțin eliminarea umidității de pe piele. Datorită acestui fapt, vă veți bucura de atmosfera plăcută din jurul său.

Sprijin neprețuit în timpul drumețiilor - pantaloni turistici pentru bărbați

Pantalonii turistici pentru bărbați joacă un rol extrem de important în timpul excursiilor. Designul lor adecvat vă va ajuta să vă bucurați de confort și protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Datorită acestora, puteți parcurge confortabil traseul planificat fără a vă simți umed sau supraîncălzit. În oferta magazinului veți găsi pantaloni care utilizează o varietate de materiale și tăieturi. Datorită acestui fapt, îi veți alege pe cei care vor răspunde perfect cerințelor dumneavoastră. Pentru a vă bucura de o ținută turistică complet rafinată, alegeți și alte articole de garderobă cu un design avansat. Tricourile, tricourile, hanoracele și gecile de la brandurile de top din domeniul outdoor vor fi o completare perfectă.