top

Prize catarare Ocun Slopers - black

cu TVA 319,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 312,00Lei (+3%)
Prețul recomandat al producătorului 375,90Lei (-14%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 8591804500930

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Setul de prindere Ocun Slopers este un set fantastic de prindere pentru cățărare. Cele 10 slopers de diferite forme și mărimi sunt completarea perfectă pentru orice perete. Manopera de înaltă calitate va asigura multe antrenamente de succes.

Gama largă de seturi de apucături de cățărare Ocun, care prezintă o întreagă gamă de forme, va satisface așteptările celor mai exigenți pasionați de cățărare. Posibilitatea de a le asambla în orice configurație vă va permite să creați un traseu artificial de cățărare care va satisface așteptările dumneavoastră de antrenament și vă va ajuta să vă mențineți o formă excelentă. Mânerele sunt fabricate din plastic rezistent la crăpături, care asigură o fricțiune excelentă și va rezista cu curaj la o utilizare intensă.

Setul Holds 2 Slopers este alcătuit din 10 slopers de diferite dimensiuni și forme. Acestea vă vor permite să vă prindeți cu toată mâna, permițându-vă să efectuați ghemuiri și adducții. Slopers vor adăuga varietate la antrenamentul dvs. pe peretele artificial, dezvoltându-vă corespunzător forța statică. Ca urmare, veți fi și mai bine pregătiți pentru provocările escaladei pe stâncă.

Setul de 2 Slopers Ocun Holds 2 reprezintă o parte importantă a oricărui perete artificial pentru un antrenament complet de cățărare. Acestea vă permit să modificați în mod corespunzător dificultatea traseului - adaptându-l la nivelul dumneavoastră de cățărare.

Ocun Slopers set - caracteristici cheie:

  • Setul este format din 10 bucăți de cleme;
  • 2 x XS, 2 x S, 2 x M, 2 x L, 2 x XL;
  • Fabricat din plastic durabil;
  • Fricțiune excelentă și durabilitate care permit modelului să dureze mult timp;
  • Vă permit să adăugați varietate la antrenamentul dvs. de cățărare la domiciliu;
  • Vă permite să adăugați varietate și să vă creați propriile trasee.

Specificatii tehnice
Culoare negru
Sex Unisex
No-code Nu
Material de bază Poliester
Activitate Escalada / Bouldering
Îngrijire și întreținere
Perioada de utilizare – produsele Ocun
Produsele de escaladă de la marca cehă Ocun au o durată de viață maximă de 7 ani, calculată din momentul vânzării către consumatorul final (cu o utilizare în scop de agrement, o dată pe lună). Cu toate acestea, durata lor totală de viață este chiar mai lungă, cu un maxim de până la 10 ani. Aceasta constă atât în timpul de utilizare, cât și în timpul de depozitare înainte de vânzare, calculat de la data de fabricație indicată pe etichetă. Cu toate acestea, este important de reținut că, pentru a obține o durată de viață maximă a unui produs, acesta trebuie să fie verificat în mod regulat și întreținut în mod corespunzător. Termenul de valabilitate al produselor a fost stabilit pe baza standardelor și reglementărilor în vigoare în Europa, iar marca Ocun funcționează sub supravegherea unui organism de certificare care confirmă că au fost efectuate controalele corespunzătoare.

Ocun Slopers - customer reviews

0.0