top

Tricou termic femei Sensor Merino DF - black

cu TVA 233,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 234,90Lei
Prețul recomandat al producătorului 337,90Lei (-30%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Only %1 left
Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 8592837017501-1

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Tricoul termic Sensor Merino DF Tee SS pentru femei Sensor Merino va fi perfect pentru activități precum drumeții, schi alpin sau parașutism. Modelul face parte din seria Merino Double Face, care combină lâna naturală Merino cu fibre sintetice pentru a crește durabilitatea și a accelera transportul umezelii departe de corp.

Modelul prezentat aici a fost cusut predominant din lână merinos de înaltă calitate, care demonstrează capacitatea sa de a regla temperatura corpului și de a izola împotriva frigului chiar și atunci când este umedă.

Compania cehă Sensor a folosit pentru acest model metoda inovatoare de cusut Merino Double Face. Datorită construcției în două straturi, tricoul poate fi folosit chiar și în condiții nefavorabile. Partea exterioară a tricoului este confecționată din lână merinos, care asigură un confort termic excelent în condiții meteo nefavorabile. Pe de altă parte, căptușeala interioară din poliester sporește libertatea de mișcare, moliciunea, rezistența la deteriorare și facilitează evacuarea umezelii.

Tricoul termic Sensor Merino DF Tee SS pentru femei Sensor Merino are proprietăți antimicrobiene care încetinesc formarea mirosului neplăcut de transpirație. Croiala inovatoare a tricoului cu cusături anatomice și asimetrice îmbunătățește libertatea de mișcare a brațelor și previne iritațiile și iritațiile. Materialul modelului protejează pielea de efectele razelor solare cu UPF 25+.

Tricoul Sensor Merino DF Tee SS - caracteristici cheie:

  • Construcție care combină o parte interioară din poliester cu un strat exterior din lână merinos;
  • Merino Double Face este o tehnologie de cusătură pe două fețe care sporește versatilitatea produsului;
  • Lâna Merino oferă confort termic și reduce mirosul;
  • Căptușeala din poliester ajută la îndepărtarea umezelii de pe îmbrăcăminte și îmbunătățește durabilitatea;
  • Tăietura anatomică sporește libertatea de mișcare;
  • Cusăturile plate previn frecarea și iritarea pielii;
  • Tricoul oferă protecție UPF25+ împotriva razelor nocive ale soarelui;
  • Construcția țesăturii este blândă cu pielea.

Tehnologii
Tehnologia principală

UPF Protection
Atunci când petrecem timp activ, suntem adesea expuși la soare și la razele UV pentru perioade lungi de timp. Acest lucru poate duce la arsuri, la îmbătrânirea prematură a pielii și, în cele mai grave cazuri, chiar la cancer de piele. Acesta este motivul pentru care unele materiale ne protejează reflectând o parte din radiațiile dăunătoare. De exemplu, UPF 50 înseamnă că materialul în cauză transmite doar 1/50 din radiațiile UV.

Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 15100017
Culoare negru
Sex Femei
No-code Nu
Conținut Merino în materialul principal 51-99% lana merios
Material de bază 60% lână merinos, 40% poliester
Gramatura 170 g/m2
Lungime mânecă Maneca scurta
Tipul de prindere Nedescheiat
Tehnologia principală Merino, UPF Protection
Glugă Fara gluga
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, Skituring, Schi alpin / Freeride
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte din lână (tendințe de scămoșare)
Îmbrăcămintea confecționată din lână naturală, datorită structurii acesteia, poate să se scămoșeze cu timpul, asa-numitul pilling. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că fibrele individuale se agață unele de altele, rezultând scame sau mici biluțe pe suprafața materialului. Intensitatea acestui proces depinde de frecarea altor piese de îmbrăcăminte sau a echipament pe suprafața țesăturii și este mai evidentă la manșete, în zona coatelor, între coapse sau în jurul taliei și șoldurilor. În cazul în care hainele de lână se scămoșează, pot fi reîmprospătate cu un dispozitiv de curățat scamele. De asemenea, scămoșarea poate fi redusă prin spălarea pe dos.

Sensor Merino DF - customer reviews

0.0

Îmbrăcăminte termoactivă partea de sus

Îmbrăcăminte termoactivă partea de sus

Tabelul mărimilor

Măsurători furnizate de producător

Tabelul mărimilor

Măsurători furnizate de producător

Atenție!
Din cauza flexibilității mari a materialelor, dimensiunile indicate sunt cele luate de producător.
Măsurătorile de mai sus se referă în principal la dimensiunile persoanelor și nu la cele ale îmbrăcămintei.
Vă rugăm să rețineți că, deși se depun toate eforturile, este posibil să existe o discrepanță de câteva procente în ceea ce privește măsurătorile datorită modului în care este măsurat produsul, poziționării, etc.